Ir kas patikės, kad jie buvo mirtini priešai. ![]()

Sveikos. Saldumynų ir aš valgau ryškiai perdaug. Bet tai gerai - pusryčiai 7 val. Kava 10 . Prie kavos 2 saldainiai. Pietų sulaukt jau įmanoma... pietūs apie 12.30 15.30 kava + min 2 saldainiai. Vakaro sulaukti įmanoma.... Klausimas - kuo pakeisti saldainius. Gerai kad 4 per dieną.....o ne 10 ...nes ir taip būna😈😈😈😈 obuolių labai negaliu.... Eisiu ryt datulių pirkt.... Gufiui sveikatos. Ainu be pavadėlio ir nebėga - nepabėga ???? Nerealu. Gilė dabar va ką tik jau miegančiam mb įkando į koją. Anas kad šoko kad užriko.... gilė įsižeidė ir kažkur išėjo....o man va jos trūksta..tų vakarinių kojų pėdų pagraužimo. Tipo eit ir susirast ir atsiprašyt už vyrą ? Kodėl man - juk aš nieko nepadariau... 😐😐😐😐😐😐
<p>Erode, galima tą caticus mieguticus pilvelį kaip nors apčiuopiamiau? Kad būtų galima pirštus sukišt
Atvažiuok, jis visiems duoda paglostyt.
V- Rine, Ainu su petnešomis ( gal tik per gaurus nesimato) ir su automatiniu 5 metrų pavadėliu. Bėgti nebėga, bet jei staiga išsigąstų, elgtųsi neprognozuojamai.
Kepiau Rustės kopūstų apkepą. Super. Patiko ir man, ir mano vyras labai gyrė. Persirašiau receptą, tikrai kartosiu. Prie jo tinka tzatziki padažas ( natūralus jogurtas su prieskoniais, smulkintais agurkais, česnakais).
V- Rine, užkąst tarp pagrindinių valgių galima džiovintais vaisiais, riešutais, natūraliu jogurtu, džiovinta grūdų duonele, varškės ar sūrio gabalėliu, vaisiu ( yra gi ir be obuolių daugiau vaisių), daržove....
Hipė nuotykius uodžia ![]()
Lisitėjos du rudžkiai cepelinukai ![]()
Sagyt, gerai, kad parašei.
Reikės ir Čijai nuo erkių sulašinti. Bet tai kokios zarazos, žibutės dar neprabudę, o anos jau maisto ieško. ![]()
Labas rytas
Kaip laisvadienis, tai taip ir lyja
Gal saulytė manęs nebemyli?
Vakar dirbau, tai saulytė žeme ridinėjosi.
Taip, šitas priešas, vadinamas erke, niekada nemiega.Medžiotojai gal sausio mėn bėdavojosi,kad erkių jau įsisiurbusių rado.
Hipės nosiai
Oi kokie du ryžiukai
Hipė kažką stebi, Ainu tai iš vis gražuolė kailiniuotoji
O aš dabar prie kavos vietoje sūrelio, anksčiau vis nešdavausi sūrelius, valgau natūralų jogurtą sumaišytą su čija sėklomis (pasidarau iš vakaro). Ryte būna toks kaip kremukas, tai dar įsidedu ar šaldytų uogų ar banano. Tai sakyčiau labai skanu ir mano skrandukui ir pilveliui tai patinka
Rytas labas. bjaurokas oras, bet dar ne pats blogiausias.

Upė po truputi senka:

bet piešinukai vis dar maudosi:

Ai ir šiandien pusryčiai manau buvo gan normalūs (kiaušinienė su šonine ir daržovių duonele), tai žiūrėsiu ar bus alkio priepuolis po pietų
Sveikos,
Ainu ![]()
Na, maniškis dar panelės neturi, o jei ir turėtų tai negalvočiau dar apie vestuvinį kostiumą
reikia pasidomėti ką ir už kiek nuomoja....
bet linkstu prie minties, kad nereikia pirkti....
P.S. labai džiaugiuosi dėl Setuko ![]()