Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės smile.gif

Skaičiau apie Gufį ir negalėjau patikėti blink.gif Galvojau, kad jau jis sveikas kaip ridikas ir viskas pamiršta, o čia.. blink.gif Sveikatos nabagėliui 4u.gif

Smagu už Setuką 4u.gif Kaip sakoma, tikrą vyrą randai puošia mirksiukas.gif

Į ką ten Hipė taip žiūri, kaip užhipnotizuota bigsmile.gif

Skaitau apie tuos saldainius ir galvoju, kaip gerai, kad kuo toliau tuo labiau darausi abejingesnė visiems saldumynams. Tik kas tikrai patinka, tai juodas šokoladas su čili pipirais biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Valio Setukui  :D 

Tik kas tikrai patinka, tai juodas šokoladas su čili pipirais biggrin.gif

Šis dar geras tuo, kad jo daug nesuėsi  :B Aš dar mėgstu juodą su kardamonu ir kava :wub: 

Neriu giliosna vertimų gelmėsna iki mėnesio pabaigos  :unsure:​ 

Atsakyti

et, vis vien noriu valgyti, nors papietavau prieš 30 min. 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Setui sveikatos 4u.gif Na ir kas kad su viena akele ir su pusantros ausies, svarbu kad gerai jaučiasi, jam neskauda wub.gif Grožis jam nerūpi ir į veidrodį nežiūri biggrin.gif

O Gufos labai gaila, taip ir galvojau kad kažkas negerai, nes jei būtų pasveikęs Apus būtų pasidalinusi džiaugsmu... Stiprybės visai šeimai, nors iš savo patirties žinau kad žodžiai mažai padeda, kai pačiam bėda. Vis tiek turi pasveikt, manau kad liga nemirtina.

Azu, tavo mamytei sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šponkuti, o kodėl tu visai atsisakei saldumynų ? Jei labai nori tai tikrai manau gali suvalgyti kokį saldainį ar šokolado gabaliuką. Tik aišku ne visą dėžutę ar šokolado visą šimtą gramų. Atsimenu kai aš kažkada mečiau svorį ir visai buvau atsisakiusi saldumynų, tai vajei kaip užeidavo noras, o kadangi namuose nieko nelaikydavau kad nekiltų pagunda, tai kartais tekdavo cukraus šaukštelį sučiulpti biggrin.gif
Jei pastoviai alkana tai gal turi kirminų ? Vakar buvo laida apie juos, tai net perjungiau kitą kanalą, man taip baisu ir šlikštu, kai įsivaizdavau, kad pas mane visur, visuose organuose knibžda tų bjaurybių. Brrrr...
Lyja pas mus, o ryte buvo saulė išlindusi.
Atsakyti

Šponkiau, tu ne valgyt, o tiesiog meilės ir dėmesio nori. Arba poilsio ir romantikos. Arba nuotykių ir adrenalino. Arba...  :) 

Atsakyti

Vidam, noriu geriau jaustis, dėl to darau eksperimentą atsisakyti saldumynų (ne visiškai, bet nustoti juo ryti darbe, o namuose kažkaip jų taip smarkiai nenoriu kaip darbe). Ir aš ne visada jaučiuosi alkana, bet tam tikrais momentais, kuriuos darbe slopindavau saldainiais ir ne vienu ar dviem. Tai paskutiniu metu būdavau labai neenerginga, imdavo miegas darant nuobodų darbą. Nors tik kelios dienos, bet savijauta tikrai geresnė. 

Atsakyti
Šponkiuk, tu per dieną tikriausia mėnesio cukraus kiekį suvalgydavai bigsmile.gif
Laikykis, stiprybės 4u.gif

Vat prisiminiau ko aš negaliu atsisakyti, tai kavos su pienu ax.gif Nusipirkau į darbą naują puodelį. Parduotuvėj kažkaip neatrodė labai didelis, bet matyt, kažkoks puslitrinis pasitaikė, tai dabar kliukinu biggrin.gif
Atsakyti

Einu ir aš kavos su pienu pasidaryti. O kam jos reikia atsisakyti? Ypač, jei be cukraus  :rolleyes:​ 

Atsakyti
o kam tai kavai tas pienas, fui.... visą reikalą gadina . Geriau su šokoladiniu saldainiu...Veliuona ar Vilnius smile.gif . biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sveikos 4u.gif
Atsakyti

Kava gali būti su pienu arba be. Bet būtinai turi būti saldi.Nors su kokiu nors saldikliu.Saldainis arba Vilnius, arba Pergalė, kitokių gali nebūti. :lol:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 15, 15:43)
<p>
Kava gali būti su pienu arba be. Bet būtinai turi būti saldi.Nors su kokiu nors saldikliu.Saldainis arba Vilnius, arba Pergalė, kitokių gali nebūti. lotuliukas.gif</p>

o saldainio naujojo Veliuona nebandei? na sąlyginai naujo- senai jau jis yra, bet ne tų senų laikų. Man jis šiuo metu pats pačiausiais smile.gif
Atsakyti

Man geriausias saldainis - vytinta dešra  :D  Galima ir be kavos. Ir be pieno  :rolleyes: .

Atsakyti