Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū, Aist, už pirmąsias žibutes ir kačiukus 4u.gif Akys ir širdis džiaugiasi biggrin.gif

Klausykit, kiek pas mus temoje užderėjo būsimų įkurtuvininkų bigsmile.gif
Atsakyti

Ahabi - su gimtadieniu  :4u:  :4u: jaukios šventės ir puikių visų metų  :4u: 

Colomba - sveik, turi tam visas sąlygas kai tiek slaugytojų aplinkui  :) 

Aš irgi šiandien ryte savo murzių mašiniuką nuprausiau  :)  Daredi - dabar tavo eilė  :D 

Aist ačiū už grybukus ir ypač už žibutes  :wub:  Garbanė labai fotogeniška  :wub:  Ainu turi kačiukų kompaniją  :D 

Šponkuti -  visai šauniai juda namo darbai  :4u:  linkiu, kad ir toliau viskas sėkmingai vyktų  :4u: 

Edule - sveikinu pardavus butą ir sėkmės paieškose  :4u: 

Belutė nenori bendrauti  :) nu bet iš tiesų, kokie nesupratingi dvikojai, juk rytas tam ir yra, kad pabusti ir keltis, baisaus daikto pusvalandžiu anksčiau ar vėliau  :D 

Tradicinis Grikelio rytas

20170316_061155.jpg

Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 03 16, 15:41)
Rariuk, o tau cinamonas nepadaro tokio "tįsalo" kavoj? Nemoku skaniau išsireikšti, nes primena neapetitną reikalą  ax.gif

Ne niekas ten nepasidaro neapetitnai biggrin.gif Aš įsidedu kavos tada įsiberiu cinamono miltelių, išmaišau ir tada užpilu vandeniu.
Atsakyti

ne nu būna ir taip, atsisėdau parašyti, papasakoti ir nepamenu ką norėjau parašyti  :huh2: 

Atsakyti

Vaje, tai plepės, tai pritarškėjot tik palik jus be priežiūros :oh:

Visų pirmq sveikinu Ahabi su gimtadieniu, ir Edulę su sėkmingu sandoriu.

Sostinės vaizdai, katinai, Čija, augaliukai viskas  super . Giriu visus iš karto, bijau net ką praleisti.

.Šiandien rytą pasidžiaugiau saulyte, o po pusvalandžio toks snygis prasidėjo, galvojau, jei neištirps, tai  eidama  auto ir galvą nusisuksiu.Bet ištirpo.

Šponkiuk, geri kaimynai labai svarbu.Mūsų kraštuose sakoma, kad kaimynas už  tvoros, o giminės toli.Tai reiškia,kad kaimynai  pirmi atskubės į pagalbą.Aišku, jei geri santykiai.

Mašiniukas mano jau nuplautas ir jau išteptas.Nes gatvėje vyksta remontas, tai purvynas nenusakomas.O dar vakar gatvę nugreideriavo, tai toks vaizdas, kad kelininkai ruošiasi bulves sodinti. :hihihi:

Atsakyti

Buvau sūnaus mokykloje tėvų susiėjime. Apšilimui žaidėme žaidimą. Apie save pasakai 3 teiginius- du teisingus, vieną melagingą, ir kiti tėveliai turi atspėti, kas netiesa. Mano: 

1) mokiausi šokti apie stulpą, pole dance

2) turiu katę be uodegos

3) moku slidinėti

Niekas neatspėjo.  :) 

Atsakyti

Po darbo lijo lietutis ir švietė saulutė. išlindau į balkoną pažiūrėti. Bugi išlindo kartu

DSC_4963.jpg

DSC_4973.jpg

Atsakyti

Aist, aš žinau tikrai žinau atsakymą. MB irgi iškart pasakė :D

Atsakyti

Labas vakaras,

Ahabi, su gimtadieniu! :4u: 

Colomba, sveikatos!

Buvau sūnaus mokykloje tėvų susiėjime. Apšilimui žaidėme žaidimą. Apie save pasakai 3 teiginius- du teisingus, vieną melagingą, ir kiti tėveliai turi atspėti, kas netiesa. Mano: 

1) mokiausi šokti apie stulpą, pole dance

2) turiu katę be uodegos

3) moku slidinėti

Niekas neatspėjo.  :)

Kadangi 2 yra tiesa ir kadangi niekas neatspėjo, tai musėt neslidinėji. :ax: 

Žibutės sudaužė man širdį... Eisiu savaitgalį ieškot :)

Atsakyti

Šiaip žaidimas mane suintrigavo. :bigsmile:  Atspėkit netiesą apie mane:

1. Niekada nebuvau Paryžiuj

2. Auginau bute smauglį

3. Auginau bute vištas

:P 

Atsakyti

Aist, žinoma visi sakė jog slidinėt nemoki! :D

Atsakyti

Lapyna, 2)?  :blink: 

Atsakyti