Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, žinoma visi sakė jog slidinėt nemoki! :D

:P tęko Ainu iš užpakalio nuotrauką rodyt. Gerai, kad klasėje stulpo nėra, o tai dar įrodymui pašokti būtų reikėję.  :rolleyes: 

Atsakyti

:P tęko Ainu iš užpakalio nuotrauką rodyt. Gerai, kad klasėje stulpo nėra, o tai dar įrodymui pašokti būtų reikėję.  :rolleyes:

Gal specialiai kitam susirinkimui suorganizuos. :bigsmile:

Bugi kaip susidomėjusi :)

Lapyna erm...2? Nors neįsivaizduoju kaip bute vištas auginti. Viščiukus dar galiu įsivaizduoti, bet suaugusias vištas. Nors... :hm:

Atsakyti

Lapyna, pirmas? 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Lengvai pašalęs ir saulėtas.Kieme taip varnėnai čiulba, prie kiekvieno namelio po du. :love: . Ir žibutės prie namo tuoj skleisis.

Lapyna, net neįsivaizduoju :hm: Žinau kas augina putpeliukes virtuvėje, tai gal ir pora vištų balkone realu.Spėju,kad smauglys.

Bugučiui balkone patinka.Įdomu ar nesugalvos iššokti?

Atsakyti

Labas apsiniaukęs rytas!

O jei kokį "turniką" tėveliai būtų skubiai iš fizruko štanginės suorganizavę?! 

Lapyna, aš manau kad auginai viščiukus. 

Diinka, kaip katulė?

Atsakyti

Labas rytas,

tikrai, smauglio neturėjau. :) Colomba teisi, ten buvo ne vištos, o tik viščiukai - mano moksleiviška užgaida. :rolleyes:  Važiavau kažko į Kalvarijų turgų, ir parsivežiau... Nepamenu kiek, gal kokius 5-6. Akivaizdu, kad tėvai nebuvo sužavėti idėja. Laikiau juos dėžėje už lovos. Bet... kvaila mano galvelė tuo metu neišmanė, kad vištoms reikalinga saulės šviesa ar bent jau vitaminas D. Žodžiu, su laiku jiems pradėjo klypti kojytės. Tada padariau "gardelį" balkone. Bet gardelis buvo be stogo, ir po kurio laiko vienas ūgtelėjęs gaidžiukas užskrido ant balkono krašto, o tada - į laisvę... iš 15 aukšto. :rolleyes: Likusios vištos sėkmingai iškeliavo į kaimą pas mano geriausią draugę ir galiausiai baigė dienas sriubos puoduose. :D

Beje, paskui pagalvojau, kad su Paryžium irgi ne visiška tiesa. Esu apvažiavus Paryžių greitkeliais, tad techniškai jo teritorijoje kaip ir buvau. Tik nebuvau kojos padėjusi. :)

Graži šalna šįryt.

Zaiza ant laiptų mankština sūnaus lego. Užsineša, nuspiria žemyn, tada bildėdama lekia žemyn ir gaudo. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 kovo 2017 - 08:47

Labas rytas. Rytinė foto:

DSC_2329_01.jpg

Atsakyti

O man šiandien sunku. Pabundu ryte pro langą matau raudonai nudažytą švintančios saulės dangų, galvoju, gerai būtų nufotografuoti, bet taip tingiu lįsti į šaltą balkoną. Nusi raminu ir snuduriuoju toliau. Po kokio pusvalandžio skamba žadintuvas. išjunginėju ir nesuprantu, kodėl taip anksti šeštadienį skamba. tada žiūriu, kad telefonas rašo, kad penktadienis šiandien.. nu turbūt suprantat, koks jausmas kai galvoji, jog šešadienis..

Atsakyti

Cha cha cha nu geras Aist, aš jau isivaizduoju kad kiti tevai galvoja kad pas jus miegamajame tikrai stovi stulpas  :D  ar bent jau namie  :B 

Lapyna ar neplanuoji is zooplus uzsakineti prisijunciau noriu tos popierines kartonines draskykles nes Giliukas buna dezutes padrasko :) ir dar sokiu tokiu smulkmenu  :rolleyes: 

Atsakyti

Sagyt, kol kas nežadėjau. Dar visko turim. Išskyrus pinigus... :D Gal Colomba užsakinės. Jei ne, aš turbūt balandį užsakinėsiu.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aist, pralinksminai  :D 

Šponkuti, tu manęs, nesuprasi... nes aš apsidžiaugiau, kad ne šeštadienis - "netikėtai atsirado " dar viena diena darbui nudirbti  :rolleyes: 

Atsakyti

Nu jei kartais kuri pirktu :D tai prisijungčiau :D Dabar žiūriu akcija bokštui 75cm M dydžio  :rolleyes: 

Atsakyti