Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Daredi, Nerimi šiltu oru plaukti nuobodu. Jei tinka Nerimi, tai galima ir bet kokiu ežeru plaukt. :rolleyes:  Vat su ledo lytimis pasistumdyti tai būtų iššūkis! :D Bet gal tiek to... Geriau lipti į upę, iš kurios netyčia apsivertus nereikia ilgai plaukt iki kranto, o galima atsistoti ir išbristi :D Tad geriau jau Vilnele pasitaškyt. Bet jei jau laipinam į baidarę Diinką, tai geriau kur nors, kur ir jai patogu :mirksiukas:

Galima palaukti ir šiltesnių orų, jei ką diskomfortas gąsdina. Bet tada būna didesnės eilės prie baidarių, didesnės grūstys upėse ir šiaip visokios veiklos sočiai. Sakyčiau, geriau pasiimti atsarginių rūbų, termosus karštos arbatos, kraujagysles plečiančių extra atvejui - ir nelaukti "patogaus" oro. Svarbu nelytų kiaurą dieną.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 kovo 2017 - 14:42

Lapyna, aš ir slidinėju, ir čiuožinėju, ir plaukioju, ir dviračiu važinėju ir žaidžiu krepšinį, tinklinį, rankinį, futbolą (gaila dabar labai retai..tik sodyboj per gupės susitikimus, ir baidarėm (sportinėm) palukioju...O su klausimais pati susivėliau  :hmm:  :D 

Va Šponkiuko sportų nei vieno nebandžiau...tenisą ir tą tik stalo žaidus... :D Beje sporto  šiuo metu man labai trūksta, ypač žiemą...į visokius klubus nei klaiko nei pinigų kažkaip nelieka. Slides pačiuožas praganiau kažkur besikraustydama iš ..į... daugiau nelabai ką namie be nuveiksi...Reiks MB kalbint kad jau dviračius ruoštų, kol galėsiu į savo balą pradėt bėgiot, gal meilė gyvenimui atsiras, nes kažkaip  meška jaučiuos  :D 

Atsakyti

Lapyna, aš norėčiau prie mokančiu :D  nors šiuo metu apleidus, bet plaukiojau sportine, plaukiojau "slakloma" deja tik porą metų institute, ir aišku turistinėm, na lygia upe nuobodoka...o šiaip aš už kolektivizacija, man gerai bus kur visom gerai...beje va savo prangiausia, tik porą kart paplaukiau :) 

Atsakyti

Na va, ne man Diinką mokinti, o jai mane reiks. :D Aš tai tik turistiškai pasimalus esu, daugiausia su visokiais papuvusiais taimeniais, kuriuos vidury trasos dar ir lopyt tekdavo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 kovo 2017 - 14:46

Sugalvojau ir aš klausimus.

Atsakykite, kuris nera teisingas:

Būdama moksleivė:
1. eidavau į šokius

2. mokėjau virinti su suvirinimo aparatu

3. laimėjau mokyklos mergaičių baudų metimo konkursą (krepšinio)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 kovo 2017 - 15:10

Šponkiau, į šokius, įtariu, nėjai  :mirksiukas: 

Na, žinokit, aš ir vasarą esu su baidarėmis sušalusi, bo lijo žiauriai... bet šiaip visai  net mėgčiau iš nevasarinį plaukimą išmėgint, neilgą tokį  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas  :4u: 

Šponkiuk, gal neidavai į šokius?  :mirksiukas: 

Edule, na tikrai ten Ainu su savo draskykle. Čia superkatėje radai?  :) 

Atsakyti

Šponkiuk, manau eidavai į šokies :)  beje mokykloj aš ir tik kelis kart šokiuose buvau...institute atsigriebiau :)

Atsakyti

Šponkiuk, aš savo gyvenime tik poroj mokyklinių diskotekų esu buvus. Ir nesijaučiau ten gerai. Spėju, kad tu irgi ne mėgėja. :) 

Erendira, aš ir sakau: svarbiausia nelytų! Nes per lietų ir vasarą ragas. O kai saulutė, tai ir žiemą plaukt gali. :)  

Tai ką, organizuosim mytą baidarėse? :bigsmile: 

Atsakyti
Šponkiau, šiaip labiausia neįtikėtina, kad mokėjai virinti. Bet, kadangi čia turi būti kabliukas, tai tikriausia nėjai į šokius?

Ten tikrai Ainu? bigsmile.gif Aš ir taip ir anaip žiūrėjau, nu tikrai Ainu, ir namai kaip pas Aist biggrin.gif . Bet kodėl Edule nuotrauką kelia?

Niu, žinokite, manęs baidarės šaltuoju oru kažkaip nevilioja ax.gif Man reikia šilumos, nepadės nei drabužiai, nei termosai unsure.gif
Atsakyti

Aš esu plaukusi lapkritį baidarėme gan ilgą trasą. Po to nuo šalto vandens ilgai skaudėjo pirštų sąnariai. O pastarieji man reikalingi darbui. Todėl plaukčiau tik vasarai įšilus.  :)

Ten tikrai mažutė Ainu ir mano namai. Bet na niekaip nepamenu, jog superkatei būčiau siuntusi nuotraukų.  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 kovo 2017 - 18:02

Šponkiuk, man regis, kad tu neidavai į šokius.O aparatu virinti daug proto ir jėgų nereikia.Turiu mintyse paprastą suvirinimo aparatą.

Baidarės :mmm: , ir visokios kitokios sporto šakos :mmm:.Nebent dailusis gulėjimas ant pleduko prieš saulę.Jei nestorėčiau, savo noru į sporto jokiu būdu neičiau. Sporto  srityje esu tinginė - virtuozė - profesionalė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 17 kovo 2017 - 18:03