Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ai buvau užsukus pas Aist, nieko namie nebuvo, tai su Ainu ir jos drauge garbanotaja pasilabinom :D 

O jei rimtai - FB superkatė reklamavosi ir atpažinau. 

Atsakyti
labukas ,Merginos 4u.gif

Nekalbadieniai buvo užvaldę, be to turėjau dovaną užbaigti, tai , kaip žinia ,prie kompo sėdint darbai nesidirba, aukojau kompo draugiją ir rezultatas bus jums parodytas po velykų, mat su juo dalyvauju konkurse,kur niekas nežino ,kad ten mano siuvinėta..... o dabar keletas mano gyventojų nuotraukėlių

vartotojo įkelta nuotrauka

Visoms mamkoms dideli linkėjimai sveikatos ir aukštų sportinių rezultatų mirksiukas.gif
Visiems pūkuočiams pakasiukai wub.gif wub.gif wub.gif

Aš solidari su Lisitėja -esu totali tinginė namisėda,man sportas gražiausias per TV, aišku reiks susiimt ir baseiną vėl prisijaukinti,kol grafikas padoresnis,vandenį aš mėgstu,bet tik šiltą ,šaltas upės vanduo - peilis mano sąnariams, būtų galas mano darbinei karjerai, jau dabar pirštines kartais sunku apsimauti, nes skauda sąnarius
Atsakyti

Tep atspėjot, į šokius eiti neteko. Pradžioje tėvas neleido, po to kai likom su mama, neturėjau tam nei laiko, nei noro.

Dėl baidarių, tai įdomu jei plaukiama upe ir ne su kompanija, kuri geria ir neplaukia, o tik dreifuoja pasroviui. 

Atsakyti

Aš niekada neplaukus su baidarėm ir visai nėr didelio noro. Sodyboj valtį turim..😆😆😆😆..tai net nebedžiugina tas pasiplaukiojimas. Tikiu kad tai ne tas pats bet kažkas panašaus tik su baidarėmis baisiau 😊😊😊😊 

Atsakyti

Zundytės trijulė kokia graži  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 03 16, 15:41)
Rariuk, o tau cinamonas nepadaro tokio "tįsalo" kavoj? Nemoku skaniau išsireikšti, nes primena neapetitną reikalą  ax.gif

Man padaro ir taip nebegeriu.
biggrin.gif
Atsakyti

Aš vakar sušaliau. Paišėm name kur rozetės ir jungikliai bus. Aš į darbą vaikštau jau su pavasarine striukele,  bet skersvėjų traukiamame name reikėjo žieminės, šiltų pirštinių ir žieminių batų (važiavom po darbo tiesiai), tai dabar taip gerklę kutena ir balsas jau kimsta :( iš lovos niekur lipti nenoriu. Ir noriu miego, nors nuo kokios 21 jau galima sakyti miegojau. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Kol kas dar šviesus ir saulėtas. Kol kas, nes iš vakarų pusės kyla debesų tumulas. :blink: Ir oro prognozė visiškai negražiai skamba.

Jau ta Zundytės chebrytė :wub: Ypač Špulytė, vien jos spingsulės kokios.

Taip, kad jūs mergaitės plaukit savo baleikomis, o mes su Zundyte ant kranto lauksime. :lol:

Lekiu darbelin, o jūs dar pamiegokit :ax: .Gero šeštadienio :4u:

Atsakyti

Šponkiuk, kai planuoji rozetes jei neimat dizainerio - elektriko, ju skaiciu dvigubink :D  

Atsakyti

Apus, jei dedi 5 vienoj tai gal jau nedvigubinsiu. O ne pirmą kartą tą darom, lofte nepritrūkom ;) nepamiršom ir papildomų,  kur tik kokiam siurbliui pasijungti, ar jei akvariumas stovės. :) 

Atsakyti

O dėl dizainerio tai 25 dieną bus Vilniuje toks kaip seminaras ir gali užsiregistruoti dizainerio konsultacijai. Tai jau užsiregistravę ir duosim peržiūrėti mūsų planą. Jei kas dar viską galima keisti :)

Atsakyti

Sveikos

Baidarėm esu plaukus tik žalioj žalioj jaunystėj, dabar net nežinoč, kur benzinas pilas :D Bet žiauriai norėčiau prasiplaukt.

Erendira, tau karveli nusiunčiau :ax:

Zundyte, nuotraukose tokia idilė :bigsmile:

Atsakyti