Prasmę supratau - Mano Giliukas Generolas turi reikšmę angelas:) būdas ir karpis tuo metu, kai jis sėdi aplink savo nugarą ant baltų smūgių, ok greičiau Apkarpo ir VARA:) nėra putojantis gyvenimas ant manęs, ir vaikai ir net daugiau MB. Sponkus labai graži Ispanija! Su mumis šiandien Pilvo grįžtamoji lova visas ilsimės
Prasmę supratau - Mano Giliukas Generolas turi reikšmę angelas:) būdas ir karpis tuo metu, kai jis sėdi aplink savo nugarą ant baltų smūgių, ok greičiau Apkarpo ir VARA:) nėra putojantis gyvenimas ant manęs, ir vaikai ir net daugiau MB. Sponkus labai graži Ispanija! Su mumis šiandien Pilvo grįžtamoji lova visas ilsimės
O siaube kodėl taip parašė? Nesuprantu vaikas kažkokį trasnlatori įjungęs ![]()
Bet čia redagavus kažkaip vertimas pasidarė
esmė tokia kad Giliukas neprieštarauju kai karpau nagus, nei šnypščia nei burzgia nei nagais draskosi ![]()
Ale kaip smagiai :-)
Sveikos
Sagytė kaip gudriai surašė
Šponkiukui lengvos galvos
gražios nuotraukos
Lapyna, bet su Mika nėra labai paprasta, ar ne? Nieko nuostabaus, kad tuomet vyras nenori dar kačių.
Gufiui sveikimo sklandaus!
Didysis darbininkas ilsisi po darbų
Ar tai juokas, pusę kiemo išgrėbti,šiukšles išvežti, tujas nugenėti ir dar visokių kitokių darbų nudirbti? ![]()
Gufyčio kaip gaila, šitas satelitas gyventi neduoda.Susergama greitai, o sveikimas ilgas reikalas. ![]()

Gufyčiui -
Sagyte - nu ir prajuokinai
nu jau kad kikenau
Vėjuko sekmadienis koks tingiai smagus
Mes irgi tinginiaujam
Šponkuti - ačiū už nuotruakas, grožybė
ir tavo galvai
Sveikos. Su pempės diena visas. Tai reiškias timrasis pavasaris jau ranka pasiekiamas ☺
Bet čia redagavus kažkaip vertimas pasidarėesmė tokia kad Giliukas neprieštarauju kai karpau nagus, nei šnypščia nei burzgia nei nagais draskosi
Giliukas šaunuolis ☺ Gilė tai nuo kokio trečio nago pradeda savo nuomonę reikšti garsiai. Bet kai aplamai garsi ji tokia tai įpratę jau prie jos tos nuomonės...☺
Gufa visus nagus atiduoda be karo.... be jokio streso.....
Ainu seniau va taip karpydavau nagus:
O dabar dar paprasčiau. Prieinu prie įmigusios guolyje su žirklutėmis ir kerpu. Dažniausiai Ainu tingi prieštaraut, tai ir snūduriuoja sau rami, kol aš ją nunaginu. Maždaug kas dvi savaites.
Žinokit šu tokiais vergaiš tai nei nagai nepadėš! Atšeit labai myli ![]()
Šiandien: