Lisitėja, prašom:
Tobula
, smėliukas, saulė ir jūra. Dėkoju ![]()
Labas rytas,
nesimiega man šįryt... Skauda galvą, bet ne migrena. Tai išgyvensim. ![]()
Šponkiuk, paskutinė nuotrauka man primena Krymo vaizdus.
Labas rytas
Pasveikinkit Juozapus ir Juozapotas 
O kas tokių varduvininkų neturit,pasidžiaukit, kad pempė , grįžo į gimtinę.Šiandien pempės diena. ![]()
Lapyna tavo galvelei ![]()
Lapyna
kaip aš suprantu dėl skaudančios galvos. Tuo tada kai trinktelėjau, galvą skauda kasdien (nebus susiję, nes ne pirmą kartą taip). Jei neatsikeliu su skaudančia, tai einu miegot su skaudančia. Savaitgalį aišku atsikeliu su skaudančia. Kaip aš kartais pavargstu nuo tokios savijautos, MB irgi pavargsta, nes dažniausiai aš būnu dirgli.
IMG_0732.JPG 81,28KB
0 Parsiųsta kartų aš ir mano karma ( toršeras) ;)
Šiandien kaip ir vakar apsiniaukę, saulytės nematyti, nieko daryti nesinori...
Gufis vargšiukas
Persekioja jį tas satelitas...
Šponkiuk, užjaučiu dėl galvos skausmo.
Maniškis mane jau paleido. ![]()
Vakar katėms nagus karpiau po mėnesio pertraukos. Su Mika vėl koncertai buvo.
Teko įvynioti į pleduką, kad odos nenudirtų. Į pabaigą iki to priėjau, kad laikiau už pakarpos ir urzgiau jai į akis žiūrėdama. Kažkokia šventenybė jai tie nagai. Pradeda rėkt nuo antro nagiuko. Bet nekarpyt negaliu. Prieš 2 dienas MB krūtinę kraujais išakėjo, kai tas bandė ant rankų paimt. Normaliai prisileidžia tik mane ir vyriausią dukrą.
My Giliukas Gen. matter angel :)mode and carp while he sits around his back on white shocks, ok faster Trim and VARA :)is not effervescent life on me, and children and even more MB. Sponkus Spain very beautiful! With us today Abdominal reversible bed all ilsimės ![]()
Gufai kuo greičiau pasveikti ![]()
Sagyt, kas čia buvo ? ![]()
Sagyt, čia google translate?
![]()
understand biškį ne
Supratau tik apie išverstus pilvus lovoje ![]()