Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Vidam @ 2017 03 23, 11:41)

Parodyk savo vaikinukus, jau seniai mačiau  mirksiukas.gif

Pas mus irgi saulė šviečia, taip smagu wub.gif  Kad daugiau tokių dienų  4u.gif

Būtinai Vidut, ,kai grisiu po darbu pasistengsiu pafotografuot ir ikelt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, šiandien ne toks gražus, be saulės :4u: Bet, kadangi penktadienis, tai jau kaip nors išgyvensim.

Bet, kad ir prisirinkot nestabilių daiktų namuose :oh: Ir vazos ir kviečiai, ir maisto dubenėliai.Ir dar drįstat kačiukus kaltinti.

Vėtriuk, pasirodyk, nedink.Ar darbe visai užspaudė?

Kaip Gufiukas?

Gero visoms penktadienio :4u:

Atsakyti

Rytinis Aistės rajonas :D Čia spėju ta bažnyčia, kur su Čija neįleidžia :D

DSC_2373_02.jpg

_20170324_083317.jpg

Atsakyti

Man SM kvailioja  :hmm:  net nematau ar esu prisjungusi....

Ainu nuostabi  :wub:   

Hipė tipiška katė, sėdi ten, kur aukščiau  :super: 

Barbytė apsipras tikrai.... jei jau Rastė apsiprato, o Matilda leidžiasi glostoma  :nail: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pas mus šviečia saulė, labai tuo džiaugiuosi smile.gif
Kas rytą laukiu Šponkučio nuotraukų, labai gražios wub.gif

QUOTE(Aist @ 2017 03 23, 22:52)
Ainu viską daro labai elegantiškai. Jei valgo daigus, tai taip gražiai atkąsdama po vieną stiebelį. Jei eina ant stalo- nieko nenuvarto, gracingai išlaviruoja tarp daiktų daiktelių. J

O mano Nikita visiška priešingybė Ainu irnesakyk.gif Plepė neišpasakyta, visokiom intonacijomis, jau suprantu jos kalbą. Jei išgirstu kitam kambaryje tai žinau ko nori, jei žaisti sakau atsinešk pelytę, pažaisim, jei girdžiu kad jau nori kažką imti ar kažkuo susidomėjo- šaukiu- Nikita negalima, nelįsk biggrin.gif Tada pasigirsta jos atsikalbinėjimas, kad nu man labai reikia, turiu paimti biggrin.gif Kur gulti ir sėsti nesvarbu, gali ant gėlyčių daigų, gali ant žemių krūvos, gali ant sumuštinių ir t.t Jei kuo susidomėjo, tai nei nukelsi, nei nustumsi-įsispiria visomis keturiomis, rėkia, kanda. Jei jau labai trukdo, tai turi kaip kaprizną vaiką žviegiančią ir besispardančią išnešti už durų Šukuojamės ir nagus karpomės irgi besibardamos, kartais iki muštynių daeinam, bet nenusileidžiu-turi žinoti kad tai privalomos procedūros. Vandens dubenėlyje plaunasi letenas, savo pelytes, tai aišku kad pritaško. Rytais į virtuvę einam su įjungta sirena- lekia priekyje kad tik nenuklysčiau į šoną biggrin.gif Kai pjaustau mėsytę tai jau sėdi ir laukia, kartais sumurmėdama. Gerai kad jos balselis toks malonus, plonas kaip paaugusio kačiuko. Va kokia mano bezdžionėlė ir man laaabai patinka kad tokia wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nu kaip smagiai suskaičiau apie Ainu, Tytę ir ypač apie Nikitą, nu fainuoliška bigsmile.gif

Pasidžiaugiau Šponkiuko nuotraukom, bet Tytė su kviečiais damušė thumbup.gif

Atsakyti

Šponkuti, kaip sekasi ignoruoti saldainius? Man tai neeee  :oh:  :oh:  :oh:​ 

Atsakyti

Nikuna, na užsispyrimas buvo tą savaitę nevalgyti. Atsilaikyta sėkmingai. Šia savaitę 1 suvalgiau. dabar šalia manęs guli 2 man skirti saldainiai ir 5 padėti ant pertvaros. kadangi pusryčiai kokybiški, nebėra to nevaldomo noro. Po pietų galbūt kokį vieną suvalgysiu. o gal ir ne :)

Atsakyti

reiks ir man pusryčius susireguliuoti iki kokybiškų  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 24 kovo 2017 - 13:32

aš nusiminiau.. kolegė pasakė savaitgalio orų prognozę  :cray:  nu negaliu kaip nusiminiau.. taip norėjau saulei šviečiant pazylioti po Vilnių, pafotografuoti.. taip ir nespėsiu nieko nufotografuoti iki sužaliuojant gamtai.

Atsakyti

Aha, Šponkuti, MB jau vakar trynė rankas, kaip savaitgalį BBQ sezoną atidarysim... Aš pažiūrėjau orus ir nuleidau jį ant žemės. Kepsnys ir šlapdriba nelabai skaniai skamba. :hihihi:

Šiaip gaila. Norėjau kur nors pasivaikščioti gamtoj su vaikais. Teks namie trintis.

O kitą savaitgalį negalėsi? Panašu, kad medžiai dar neskuba pavasario skelbt.

Beje, norėjau savaitgalį jau išleisti Tytę kieme pasiganyt. Bet oras tas... Žiūrėjau šiandien į ją, rymančią palei duris, ir plyšo širdis... Kartu išėjom. Jau tokia laiminga buvo! :) Tikėkimės, tas gijimui nesutrukdys.

Iškirkino kaimynės spanielę. Ta atėjo palei tvorą apsiuostyt, vamtelėjo ant Zaizos, o tai nė motais: iškišo leteną pro tvoros lentas ir makaluoja šunei panosėje. :D Šunė loja, kaimynė nervinasi, ją ramina, o Zaiza palei tvorą paskui šunę sekioja ir provokuoja. :oh:

Tiesa, Šponkiuk, buvau šiandien rutininio ekg užrašyt. Tai va, paimčiau iš tavęs to pulso pertekliaus truputį, jei tik galėčiau... Pas mane tik 50.  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 24 kovo 2017 - 15:16

Lapyn, pulso dalį perleisčiau mielai.. jaučiu dabar kai susinervinau tikrai virš 100 (o sėdžiu šiknos darbe nepakeldama). 

Tai su kitu savaitgaliu bus kaip su praeitu.. jau 2 savaitgaliai man nuplaukė. man morališkai sunku tam butuke kiurksoti, aš savaitgaliais noriu gamtos. o dar prisiminiau, kad to 24-85 objektyvo netikrinau arturi ar ne back ar front fokusą ( man nepatinko fokuso ryškumas), tai vakar su testine lentele pasitikrinau ir koregavau. Norisi pasitestuoti ar kažkiek geriau.

Tytė kokia begėdė :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 kovo 2017 - 15:27