Parodyk savo vaikinukus, jau seniai mačiau
Pas mus irgi saulė šviečia, taip smagu
Būtinai Vidut, ,kai grisiu po darbu pasistengsiu pafotografuot ir ikelt
Labas rytas, šiandien ne toks gražus, be saulės
Bet, kadangi penktadienis, tai jau kaip nors išgyvensim.
Bet, kad ir prisirinkot nestabilių daiktų namuose
Ir vazos ir kviečiai, ir maisto dubenėliai.Ir dar drįstat kačiukus kaltinti.
Vėtriuk, pasirodyk, nedink.Ar darbe visai užspaudė?
Kaip Gufiukas?
Gero visoms penktadienio
Nikuna, na užsispyrimas buvo tą savaitę nevalgyti. Atsilaikyta sėkmingai. Šia savaitę 1 suvalgiau. dabar šalia manęs guli 2 man skirti saldainiai ir 5 padėti ant pertvaros. kadangi pusryčiai kokybiški, nebėra to nevaldomo noro. Po pietų galbūt kokį vieną suvalgysiu. o gal ir ne ![]()
Aha, Šponkuti, MB jau vakar trynė rankas, kaip savaitgalį BBQ sezoną atidarysim... Aš pažiūrėjau orus ir nuleidau jį ant žemės. Kepsnys ir šlapdriba nelabai skaniai skamba. ![]()
Šiaip gaila. Norėjau kur nors pasivaikščioti gamtoj su vaikais. Teks namie trintis.
O kitą savaitgalį negalėsi? Panašu, kad medžiai dar neskuba pavasario skelbt.
Beje, norėjau savaitgalį jau išleisti Tytę kieme pasiganyt. Bet oras tas... Žiūrėjau šiandien į ją, rymančią palei duris, ir plyšo širdis... Kartu išėjom. Jau tokia laiminga buvo!
Tikėkimės, tas gijimui nesutrukdys.
Iškirkino kaimynės spanielę. Ta atėjo palei tvorą apsiuostyt, vamtelėjo ant Zaizos, o tai nė motais: iškišo leteną pro tvoros lentas ir makaluoja šunei panosėje.
Šunė loja, kaimynė nervinasi, ją ramina, o Zaiza palei tvorą paskui šunę sekioja ir provokuoja. ![]()
Tiesa, Šponkiuk, buvau šiandien rutininio ekg užrašyt. Tai va, paimčiau iš tavęs to pulso pertekliaus truputį, jei tik galėčiau... Pas mane tik 50. ![]()
Lapyn, pulso dalį perleisčiau mielai.. jaučiu dabar kai susinervinau tikrai virš 100 (o sėdžiu šiknos darbe nepakeldama).
Tai su kitu savaitgaliu bus kaip su praeitu.. jau 2 savaitgaliai man nuplaukė. man morališkai sunku tam butuke kiurksoti, aš savaitgaliais noriu gamtos. o dar prisiminiau, kad to 24-85 objektyvo netikrinau arturi ar ne back ar front fokusą ( man nepatinko fokuso ryškumas), tai vakar su testine lentele pasitikrinau ir koregavau. Norisi pasitestuoti ar kažkiek geriau.
Tytė kokia begėdė ![]()