Kingas priaugo 200 g/savaitę.
Kingas priaugo 200 g/savaitę.
Pats pradėjo valgyti ar per prievartą maitinai?
Kingui valioooooo! ![]()
Zaiza laužiasi į lauką, bet bijau dar leisti, kad siūlės neužkrėstų. Tai vargšiukė prie langų medituoja...
Kuris įrankis svarbiausias?
IMG_5965sm.jpg 340,46KB
0 Parsiųsta kartų
Laisvė - ji visai čia pat...
IMG_5969sm.jpg 307,5KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos
Zaizai namų areštas, o saulė žeme ritinėjasi.
Su mažyliu ir Duplo kaladėle
Džiaugiuosi dėl Kingo
Ainu vakar nesulaukusi Grikio naktinių klubų lankymą atidėjo kitam kartui.
Šponkiuko rytinės "mano rajono" nuotraukos darosi privalomas ryto malonumas akims ir sielai. Dėkui, Šponkiuk.
Panoramoje "Le Crepe" prie gretimo staliuko vaikinas, žiūriu, stalo vandenį iš grafino pila į stiklinę, o iš stiklinės- ant stalo. Susidomiu, kas toliau. O tada atskrenda žvirbliukas ir godžiai atsigeria. Vaikinas šypsosi. Aš irgi. Troškulį numalšinęs jau nuo stalo pakilęs įrodymas:

Pajutęs saulės šilumą, išlindo ir antras šnukiš.
Aš ir mano plunkšniaaalėš
IMG_5997sm.jpg 317,83KB
0 Parsiųsta kartų
Vau, kokia graži Mikos nuotrauka
Ačiū, Šponkiuk už rytinę Vilniaus panoramą.
Tytė, kaip matau, visai neprastai jaučiasi.
Aist, kažkaip pirma sugraudino, o paskui pradžiugino pasakojimas apie žvirbliuką.Pagarba to vaikino tėveliams, išauginusiems tokį jautrų vyruką.
Oi, Mika pasirodė
.O jau ūšų ilgumas ![]()
Vargšė Zaiza pavasaris ateina o ji yra normaliai pasitikt jo negali
Giliukas tai labai mėgsta Lego numesti iš aukštai ir stebėti kaip subyra jis
Ir apskritai paskutiniu metu mėgsta numetineti daiktus iš aukštai su letena
Aist manau katukams troškulį numalšinęs žvirbliukas labai skaniai atrodo
Mika plunksnų karalienė
Kingui už gramus, Mumiui irgi reikia priaugti svorio bet sunkiai jam sekasi
ar jis išlaksto viską ar kaip nežinau bet neauga jam svoris visai
Taip suprantu, pasiklubinėti nepavyko niekam.
Šponkiuk, ačiū už saulėtą rytą!
Mes šiandien buvom su turto vertintoju pasimatyme. Grįžtant apsukom didelį ratą, man batas koją nutrynė. Tad ėjom su sūnum laaabai lėtai.
Katulė ryte vedėsi keliskart vyrą žaisti. Jis nesuprato kaip
Išsiaiškinom, mėginsim ryt.
Barbytė dūksta, ateina pas mane pasimyluot, šalia pabūt. Tik labai vaikų bijo. Nėra jų mačius, tai neria iškart į slėptuves. O tie jos nepamato vis
Kaip padėt vaikų ir katulės draugystei pamatus? a?
Edule, žiūrint kokio amžiaus vaikai.
Taviškiai, kiek atsimenu, mažiukai dar. Labai svarbu, kad jie jos negainiotų, negąsdintų - bus kaip mums su Mika.
Tegul pabando ją su žaisliuku padūkint. O šiaip reikia laiko, kantrybės. Ir reikia išaiškinti, kad katė ateina pati. Jeigu vysis - pabėgs. Glostyti katę jiems reikia labai lėtai ir atsargiai.
Edule, net nežinau, ką patart. Kurilai šiaip yra nebaikštūs, turėtų su laiku apsiprasti, suvokusi, kad tie keisti minižmogiukai yra nepavojingi. Nors, žinoma, Barbė augusi ir susiformavusi bevaikėje dviejų ramių žmonių aplinkoje. Jai tikrai sunku priimti triukšmingus mažo ūgio nenuspėjamų judesių dvikojus. Aš sakyč, pradžiai vaikai tegu nelenda ir nerėkauja prie Barbės. Tik kartais tau prižiūrint atsargiai lėtai paglostyt. Antras žingsnis- mokyt vaikus žaidinti Barbę su jos mėgstamu žaislu/meškere. Dar vėliau- vaikai tegu duoda skanėstų iš rankos. Svarbu, kad vaikai nenugąsdintų katės, kad šioji nesusidarytų pirmo blogo įspūdžio, kurį bus sunku pakeisti.
Po poros mėnesių bus matyt, į ką susidėlios jų santykiai.
Nefotografuok, aš nesusišukavusi ir be makijažo...

Na, gerai gerai, tik vieną kartą papozuosiu...

...ir eisiu dekoracijų degustuot.