Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sidabrinį trimitą nufotografavai :4u: Ne naujiena, bet kiekvieną pavasarį aš negaliu atsižiūrėti gervių šokių.Tobulas gamtos kūrinys, tik balselis, tai jau ne duok dieve :oh:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 26, 14:07)
<p>Sidabrinį trimitą nufotografavai 4u.gif Ne naujiena, bet kiekvieną pavasarį aš negaliu atsižiūrėti gervių šokių.Tobulas gamtos kūrinys, tik balselis, tai jau ne duok dieve doh.gif
</p>

Taip ir vadinasi si gerve? Turbut liaudiskas pavadinimas, bet uz tat grazus smile.gif

Jetau pas mus tikras pavasaris. Silta, saule, sakalai virs namu suka ratus klykauja, masiet tuoktuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 26 kovo 2017 - 14:46

Mano a.a teta taip vadindavo.Sakydavo, va paklausyk kaip gervės raistuose sidabro trimitais tūtuoja. Dar sakydavo, kad spanguoliaujant, negalima  visų, iki vienai spanguolių surinkti, reikia gervei palikti. Nesules spanguolės, paskui neberas kelio namo.O buvo beraštė, bemokslė, ir iš kur ji taip mokėdavo pasakyti?

Iš tikrųjų gervių vestuviniai klyksmai net nepanašūs į trimito garsą, sunkiai apibūdinamas rėkimas.Kas nepažysta miško garsų, ne juokais gali išsigąsti.

o pas mus pavasario nėra.Šalta, vėjuota, lyja.Net varnėnai nebečiulba.Dar zyliukes lesinu.Kaip nepilsi, jei trinasi prie lesyklos. :blink:

Atsakyti

Kartais taip sureaguoja į tirpstančius siūlus. Tas gumbas susidaręs ties siūle, taip? Jis nėra karštas, neskausmingas ir nešlapiuoja?

Nesigasdink, tas gumbas gal buti kiausinio dydzio. Jei jis ne karstad, neslapiuoja. Viskas ok. Kiek saviskiu sterilizavau. Dauguma turejo ta gumba. 

Dėkui, nuraminot. :4u:  Nekarštas ir nešlapiuoja. Ties "užpakaliniu" siūlės galu, tarsi paskutinio dygsnio vietoje kas būtų antpirštį įsiuvęs. Popiet pažiūrėjau - jau mažesnis.

Šponkiuk, kokia graži gervė! Pasiilgau gamtos...

Lisitėja, pas mane namie Zaiza kai morčiuodavo, tai dabar ir garažo vartai nuženklinti (garaže laikau šiukšliadėžę su panaudotu kraiku, turbūt suuodė), ir rūsio langelis num**tas (turbūt per tą langelį matė kates). Kartą atidariau, norėjau rūsį pravėdint, tai toks kvapelis dvelktelėjo... :blink:  :oh:  

Atsakyti

Ta gervė pastebėta važiuojant. MB sustojo, aš kol persidėjau objektyvą (kaip visuomet kai reikia, tai ne to, kuris uždėtas), ji gerokai nuo kelio nutolo :( Ir tai buvo vienintelė, kažko verta šiandienos foto. Važiavom senuoju Ukmergės keliu  iki kažkokio pažintinio tako, kuris tiesa pasakius kažkoks pasityčiojimas iš pažintinio tako, labiau EU pinigų išplovimas.

Dėl Tytės nieko nerašiau, jau mergino parašė, kad būna gumbai. Kiek teko sterilizuoti, gal tik pas kelias nėra buvę aiškaus guzo.

Busy trijulė. aš dviejų į vieną kardą apart gulinčių nesutalpinu, o tu tris :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 26 kovo 2017 - 17:23

Šiandien su savo varginga muiline bandžiau nufotografuoti bebrą. Išėjo tik tamsi dėmė.Taip,taip viduryje miesto, senvagėje dienos metų turškėsi bebras. Jie čia gyvena, tik neįsivaizduoju, kuo jie maitinaisi.Juk parkas, seni medžiai ir krūmai pašalinti, nauji apvynioti tinkliukais.Žmonių masė praeina. :blink:

Sodininkas :hihihi:

a35d5f0285d2.jpg

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 26, 17:22)
Busy trijulė. aš dviejų į vieną kardą apart gulinčių nesutalpinu, o tu tris smile.gif

Desra i rankas ir sekasi visada 4u.gif

Sodininkas labai puikus. Dirba issijuoses
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 26 kovo 2017 - 18:38

Sveikos  :4u: 

Busy uodeguotieji labai puikūs, Molis pūkuotukas, Sagytės mielas duetas  :wub: 

Šponkiuko gervė  :super: 

Rustė šaunuolė, varguolei mylinčius namus suteikė.  :4u: 

Pas mus nuo vakar savaitėlei apsigyveno viešnia ( mano draugė) iš Australijos. Įdomūs nesibaigiantys pokalbiai, bendri pasivaikščiojimai ( net vakar per lietų ėjome į Vingio parką, kad po 22 val. trukmės skrydžio draugės kojas pramankštinti), filmų žiūrėjimai kartu ir kitos bendros veiklos. Smagu. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Pagaliau saulėtas, su gaiviu šiaurės vėjeliu :blink:  pilnas paukščių giesmės.Saulė šviečia, bet šalta.

Aist, kaip smagu sulaukus draugės :4u: Gerai pasibūti, kad orai lepintų. :P

Gero pirmadienio dirbantiems,saldaus miegelio namie pasiliekantiems.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pas mus irgi saulė šviečia smile.gif

QUOTE(Aist @ 2017 03 26, 21:58)
Pas mus nuo vakar savaitėlei apsigyveno viešnia ( mano draugė) iš Australijos.

Čia ta pati draugė kur pernai buvo? Smagiai praleiskit laiką 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Įdomu, saulėtas pirmadienis čia motyvacijai? :rolleyes:  Na, bet kuriuo atveju, saulytė džiugina  :rolleyes: 

Mergaitės, kurios apie sodą ką nors nusimano - kada dabar purkšti medžius? gamta visai pasiklydusi.. .įtariu, jau būt galima pirmą kartą vyšnias su trešnėmis nusipurkšti? (pas mane purkšti būtina, nes visi aplinkiniai sodai užkrėsti monilioze, jei nepurkšiu, visos jaunos trešnės žus  :unsure: )

Apie savaitgalį beturiu ko papasakoti - dirbau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas, nėra kada rašyt - tiek veiksmo vyksta :) Katulė vakarais ir rytais šou suorganizuoja. Vakar vos atsigulėm su vaikais, ėmė koridoriui dūkt su žaisliuku. Vaikai akis išpūtė - kas čia?! Sakau bukim tyliai, katė peliuką medžioja. Tai užsikloję iki nosių žiūrėjo ir laukė kol į mūsų koridoriaus galą atlėks. Vos sušmėžuoja, vaikam kiek laimės! 

Dieną vaikų erzelio dar prisibijo, tai vis kur užlindus snaudžia. Bet po kelių dienų imsimės guliašiuko, turėtų susidraugaut. Juolab kad maniškiai kačių nekankina, paduoda ėst, paglosto keliskart ir eina savais reikalais. 

O man minčių lietus... padavėm avansą už butą. Tai dabar dvejonės - viskas gerai, bet nėra vaikam žaidimų aikštelės netoliese. Artimiausia paėjėt reikia, o didžausia - mūsų dabartinio namo kieme. Iki jos 10 min kelio. Dar trūkumas - mašinų stovėjimo aikštelė užgrūsta. Tektų palikt ant gatvės.

Turbūt labai jau kabinėjuos, vietoj to kad savais namais džiaugčiaus?

Atsakyti