Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikinu Palytę  :birthday2:  (čia tuno tortas)

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 04 04, 12:18)
<p>Sakiau? hmm.gif  na gal  rolleyes.gif  ką čia prisiminsi, ko prišnekėjai, kad katę iškištum hihihi.gif</p>

Juokiausi.
Atsakyti
Oi kiek čia jubiliatų užderėjo biggrin.gif Palytę su guliašiadieniu 4u.gif

Atsakyti

Gražuolę kailiniuotąją Špulytę-Palytę su pilnametyste :4u: :4u:

Atsakyti

Visus jubiliatus su guliasiadieniais! Aukit sveikuciai ir grazuciai! 

Lisitejos uzboneliai vienas varinis kitas sidabrinis :)

Palyte ispudingo grozio katyte  :4u: 

Atsakyti
Sveikos
Sveikinimai Palytei-Špulytei ir visom jos mamytėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Erendira @ 2017 04 04, 13:18)
<p>Sakiau? hmm.gif  na gal  rolleyes.gif  ką čia prisiminsi, ko prišnekėjai, kad katę iškištum hihihi.gif</p>

Užsikvatojau biggrin.gif
Nikute, sutinku su viskuom. Ale kokios akyyyys bigsmile.gif
Uzbonukai kokie nešpėtni wub.gif
Atsakyti

Kiemo uzbonėliai siunčia Špulytei sveikinimus garbingos sukakties proga.MG_122.gif

Pagarba auksinei Erndiros kantrybei :4u: Jei ne ji, tai neturėtumėm Špulios.

Glostyk, glostyk katinėlį, netingėk :ax:

36a2d69bd61d.jpg

Atsakyti

Arba pledą didesnį reikia padėti, arba šulinio dangtį didinti :hmm: f5b55634650c.jpg

Atsakyti

Lisitėja - tikrai kažką reikia plėsti, arba pledą arba šulinio dangtį, o geriausiai tai abu  :) 

Atsakyti

Mažas pledukas :D

O aš galvojau atrakciją mergom padarysiu.  Jos veržiasi į balkoną.  Aš globos reikmėm pirkau gan didelį narvą,  tai kadangi šiuo metu jis laisvas,  tai parsivežėm. Pastačiau balkone. Tai dabar mergos į balkoną nebenori  :lol:  

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 04 04, 20:12)
<p>Mažas pledukas biggrin.gif</p><p></p><p>O aš galvojau atrakciją mergom padarysiu.  Jos veržiasi į balkoną.  Aš globos reikmėm pirkau gan didelį narvą,  tai kadangi šiuo metu jis laisvas,  tai parsivežėm. Pastačiau balkone. Tai dabar mergos į balkoną nebenori  lotuliukas.gif  </p>

Tipo, bijo, kad jas ten dėsi?
biggrin.gif
Atsakyti

Tipo, bijo, kad jas ten dėsi?
biggrin.gif

Aha. Tik paėmiau į rankas, Bugi jau bliauti pradėjo. Paleidau. Hipė galvojau susidomės,  bet tik norėjau narvą uždaryti,  irgi panika.. Tai dabar net ant palangės nei viena nesėdi,  nors visada abi ten nori. Jaučiu ryt narvą galiu susipakuoti :D

Atsakyti