Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi! ateinu pasibėdavot  :unsure:  :) 

Sėdžiu, dirbu, niekam netrukdau... Einu atsigert, žiūriu - Pedriukas prie pravirų lauko durų trinasi  :blink:  Prisimenu, kad prieš kokias 40 minučių  buvo užsidegęs lauko prožektorius, maniau, Morkius koks vaikštinėja, tai va, Ne Morkius ten buvo, Bižū... Čiumpu telefoną, kaliošus ir su pižaminėm kelnėm einu ieškot. MB Varšuvoj... Bliam, o Bižū ne tokia katė, kad taip paprastai prisikycintum, ir ant maisto nepuola... einu, skaniukų maišiuką purtau... ką ten pamatysi tamsūūūūūū, tik žvaigždžių daug :rolleyes: . Prieš eidama antrą ratą aplink kvartalą kieme dar patikrinau ir radau  už rožių užlindusią... liuks galvoju, tuoj  :D  Žodžiu, po rymojimo po medžiu, ožio tempimo per kiemą vėl gi po tuo medžiu, visko metimo ir šliaužiojimo keliais aplink mašiną (su pižaminėm kelnėm  :blink: ) šiaip ne taip prisiderinau arčiau,dar sumažinau atstumą skaniukais (kažko nusigandus buvo, urzgė po mašina), sučiupau, koviausi, nusilaužiau 1000 nagų, gavau tatuiruotę ant delno, jau bruksiu pro duris - bingo - užrakintos :oh:  raktai kišenėje. Užtrauktoje užtrauktuku. (kas, įdomu, taip padarė? :mad2:). Na, finale, Bižū guli ant lentynos, kalta nesijaučia. Sutrikusi irgi, panašu. :D 

Atsakyti

Erendira smagi Bizu medžioklė 😝

Atsakyti

Mergaitės,kažkokia medžiolės naktis buvo, kaži ,koks mėnulis?

Mano trys muškietininkai šiąnakt ... PELĘ pagavo!!!!!!!!

Atsiguliau anksti,apie pusę vienuolikos ,nes šiandien anksti keltis,taip skaniai miegu ir jaučiu,kad teta šviesą kambaryje uždegė ir kažką buria, su tapke rankoj pliaukši,baladojasi, ...supykau, kad triukšmauja,sakau eik miegot o ji sako ,kelkis ,Kolumbas pelę atnešė dantyse!...Blyn ,visi miegai išgaravo,kai šokau iš lovos kaip apiplikyta,  iš kur ,kaip? Per remontą visos skylės užbetonuotos! O tiesa tokia....guli ant grindų palei lovą pelė....ir maniškiai ,tai vienas ,tai kitas vis nagu užkabina ir žaidžia,mėto...eina sau,metų VINIS !!!! Griebiau šiupeliuką susėmiau grobį ir į tualetą nuleidau, kad jūs matytumėt ,kaip mano chebra į maane pagiežingai žiūrėjo!!!,Kaip ieškojo ir uostė!!!kalta pasijaučiau....teta sakė,kad užsimanius į tualetą uždegė šviesą ir pamatė prie lovos stovintį Kolumbą su pele daktyse,kažką suriko ,Kolumbas pelę paleido ,ta bėgt iki spintos,Špulė iš paskos,sugavo Špulka mano pelę ,dantyse atnešė ir vėl paleido,tada jau teta tapke padirbėjo ,o Pupsė dideliom kaip kukuliai akimis visą procesą stebėjo....tebelieka paslaptis ,kuris paggavo ,bet proceso metu tai visi vienoj vietoj buvo....rezzultate šianakt aš miegojusi ris valandas,o dirbt visą dieną ir dar dantų higieną šiandien po darbo....Kosmosas ....

Atsakyti

LAbas rytas

Ojoj kokie nuotykiai vyko

Erendira - džiaugiuosi kad nereikėjo tau į medį su pižama lipti

Zundyte - na tavo medžiotojai ir pasilinksmino šianakt

Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Oi gimtadienius pražiopsojau ax.gif , tad labai pavėluoti sveikinimai blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na nuotaika iš karto gera, paskaičius apie Bižū gaudynes ir apie pelės gaudymą pas Zundytę Ai tiesa labai dar labai faini uzbonėliai biggrin.gif

Pas mane tai Funtukas du kartus pelę buvo pagavęs, o gyvenu 5 aukšte. Tada irgi naktį išgirdau kažkokį ne tokį triukšmą, kaip kad žaidžia su savo žaisliukais biggrin.gif Žiūriu pasigavęs pelę ir žaidžia su ja, pagauna ir vėl paleidžia , pagauna ir vėl paleidžia. Teko man į pagalbą ateiti ax.gif , apsiginklavau šiupeliuku, šluotele ir pelė iškeliavo pro balkoną . Pagailo nuleist į klozetą verysad.gif , nes gyva dar buvo.
Atsakyti

Labas rytas,

Na ir nuotykiai! :blink: 

Špuliokę su gimtadieniu! Kolegos uodegos net ir dovaną jai suorganizavo, tik mamka linksmybių nesuprato... :D

Bižū nusprendė, kad jos mamkai reikia naktinės mankštos. :rolleyes: Čia prisiminiau, kaip aš prieš gerus metus basa ir su chalatu Zaizą iš po kaimynų automobilių krapščiau... Ir keturiom, ir gulom... Kaimynams daug džiaugsmo turėjo būt. :D

Šponkiuk, palaikyk dar narvą balkone, kad damos įsisąmonintų, jog nieko gero ten nėra, tik kalėjimas. :rolleyes: 

Atsakyti

labas rytas, oj kokie nuotykiai čia pas Jus :D

O man vyras žaisliuką nupirko naują, plačiakampį objektyvą, tai nešiausi darban, kad pakeliui pabandyti :) 

DSC_5795_-_Copy_3.jpg

Atsakyti

labas rytas  :4u: 

Šponkuti, net sutrikau - kas per miestas  :wub: 

Zundyt, vaikai rodo, kad ne veltui maistą ėda :super: Narsuoliai  :rolleyes: 

Bižū apsimeta, kad nieko nebuvo, ji man nieko tokio nesakė, nestaugė, nesiveržė, nepabėgo ir pan. Va čia tai savikontrolė  :lol: 

Dabar reiks nuolat užrakintas duris laikyti  :unsure:​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pakikenau iš pat ryto iš Erendiros pižaminių kelnių ir Bižu gaudynių, po to gerai įsivaizdavau Lapyną su chalatu, ropojančią aplink kaimyno mašiną ir galiausiai nustebino Kolumbas ir Špulytė su pele bigsmile.gif

Kokie vaizdai, Šponkiuk wub.gif

Koks netikėtas atgrąsymo būdas nuo lindimo į balkoną pas Šponkiuką blink.gif
Atsakyti

Šponkiuk - koks gražus miestas žiūrint pro tavo objektyvą :4u:

Atsakyti

Dar viena, daugiau tik gal vakare, kai ant normalesnio monitoriaus pažiūrėsiu ar kas gavosi. tikiuosi po darbo nelis ir iš kitos pusės tiltą pafotografuosiu.

DSC_5806.jpg

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 04 05, 10:21)
<p>Dar viena, daugiau tik gal vakare, kai ant normalesnio monitoriaus pažiūrėsiu ar kas gavosi. tikiuosi po darbo nelis ir iš kitos pusės tiltą pafotografuosiu.</p><p></p><p>
</p>

Labai gražu.

Vaje vaje, klykčiau peles pamačius.

Erendira, labai nukentėjo manikiūras?
Atsakyti