Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Dar viena foto čia finišuoja vyrukai :D

cb6967d46a46b3b6952a808c799a020c528.jpg

Gilė jau kokia paaugliukė, jau gal ruošitės kastracijai? Manau pripras prie naujo maisto tik per staigiai pereita reikėjo kažkiek su senu pamaišyti :)

Erode aš Carnilove kaitalioju rūšis visada tai Giliukas ėda, dar nuperku Canagan pamaišau kaip skanukų, tai jau matau, kaip pučiasi jis į šonus sės vyrukas ant dietos :D

Atsakyti

Gielux, Bižū lakstė nuo lango prie lango murksėdama, kasė lauko duris, lakė vandenį iš mano stiklinės ir taip ratu pusantros valandos iki žadintuvo...

Durniausia, kad ji žino, jog negerai ir tamsoje jos nepagausi (būna, kad iškomandiruoju į rūsį)  :B 

Nikutei sveikatos. jei kojukė šita ir jautrumas grįžta, išsikapstysit, tikiu  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 04 10, 13:32)
<p>V-Rine, nerekomenduojama taip staigiai pakeisti maistą, staigus maisto pakeitimas gali iššaukti vėmimus. Pereiti prie naujo maisto reikia palaipsniui., ji maišant su senuoju.</p>

žinau. sakė vyras jau savaitę vis pamaišydavo tų naujų su senais. Tipo ėdė. Tipo viskas gerai buvo. O šiandien kai paliko vien tik naujieji vat kaip gavosi...

Gilę reiks kažkada sterilizuot. Man taip galvoje sukasi gegužės pabaigoj gal....Bet kaip visada- kas geriau pasakys ar reikia sulaukti pirmos rujos ar nebūtinai...kada tas amžius geriausias. Šiaip kiek veterinarų tiek nuomonių tuo klausimu.... O jūs kaip manote?
Atsakyti
Oi kokie vyrukai finišuoja biggrin.gif Bižū neklaužada, man Friskė rytais irgi visokias nesąmones krečia.

V-Rine pavyzdžiui abi maniškės ir Friskė ir Pūkelytė sterilizuotos nesulaukusios jokių palikuonių, kažkaip nebuvo tokių minčių, kad turėtų atsivesti vieną vadą. Na būtų atsivedę ir kur tada dėti vaikiukus? Na Gilės vaikiukai gana greitai manau surastų naujus namus, bet...
Atsakyti

Rariuk, manrods, V-Rinė klausė, ar laukti pirmo morčiaus...

Aš skyčiau, kad nereikia laukti, nes būna, kad nuo to  pirmo karto užmorčiuoja non-stotp... ir apskritai tai stresas organizmui. 

Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2017 04 10, 14:53)

V-Rine   pavyzdžiui abi maniškės ir Friskė ir Pūkelytė sterilizuotos nesulaukusios jokių palikuonių, kažkaip nebuvo tokių minčių, kad turėtų atsivesti vieną vadą. Na būtų atsivedę ir kur tada dėti vaikiukus? Na Gilės vaikiukai gana greitai manau surastų naujus namus, bet...

neee neteisingai supratai. Aš net minčių neturiu leisti atsivesti vados. Bet sako reikia sulaukti pirmo morčiaus/rujos ar kaip ten vadinasi. O tikrai nesiruošiu nei katės vežt pas katiną, nei pribuvėja būt nei su žindukliais vargti ... jezus marija tfu tfu tfu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 10, 15:08)
neee neteisingai supratai. Aš net minčių neturiu leisti atsivesti vados. Bet sako reikia sulaukti pirmo morčiaus/rujos ar kaip ten vadinasi.  O tikrai nesiruošiu nei  katės vežt pas katiną, nei pribuvėja būt nei su žindukliais vargti ... jezus marija tfu tfu tfu.... unsure.gif

A supratau, va ką reiškia darbo pabaiga, jau ne viską gerai matau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O dėl to ko tikrai klausei biggrin.gif , tai aš nei laukiau nei nelaukiau kada pavz. Friskė užsimanys kadrų biggrin.gif biggrin.gif Kažkaip man taip sutapo, kad pagal amžių jau galėjau vežti (bet va kiek jau jai buvo na nepamenu gal kokie 5 mėn ) ir ji pradėjo "dainuoti", bet dar ne taip labai, tai buvo skubiai nugabenta kur reikia ir viskas.
Va atsimenu kai Funtuką reikėjo vežti kastruoti prieš 17 metų, tada tai ilgokai dvejojau, tos informacijos trūko. Bijojau kažkaip, nežinojau ar gerai darau, tai jis man atrodo jau sulaukė ir 1 metų su keliais mėn. Jau buvo pradėjęs viską žymėt ir neapsikenčiau. Teko riešutėlius nuraškyti biggrin.gif Tada mus draugė nuvežė, tai žinokit po to Funtikas vengdavo tos draugės ilgokai, slėpdavosi nuo jos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Erendira jau atsakė, aš irgi taip manau.... bet netyčia sulaukėm pirmo morčiaus, nes užmorčiavo apie 6 mėn.

Atsakyti

Paskaičiau apie kačių maistuką, tai vaje,vaje, kokiu šlamštmaisčiu šeriamos katytės. :blink: RC pasirodo irgi ne toks jau gėris.

Draugė,turinti gyvūnėlių maisto parduotuvę vis parekomenduoja naujovių.Tik pavadinimų nepamenu, kainos  tokios nemažos.Pridėjau Molinei gal penketą nedidukų maišiukų bandymui, tai pauostė visus, ir nuėjo. Dar ir lapkas nukratė :blink:  Atseit - ėsk pati tokį maistą :bebe:

Gerai,kad brolio katai neišpuikę, sukirto ir apsilaižė :P

Sulaukiama 6-7 mėn, ir kastruojama.jokių morčių nereikia laukti.Aš savo senąjį rainiuką sutvarkiau pusmetuką.Manau ir patelės taip pat.

Pasikartosiu, jau Sagytės sportininkai :wub:  Grožis :wub:Matosi taip jiems gera bėgti ir visai nesunku :D 

Atsakyti
Bandžiau vakar fotografuoti Mobį su Pūkleyte, bet tai argi įmanoma, na niekaip. Kalbinau kad žiūrėtų Mobis į mane, bet tik reikia fotkinti ir nuleidžia galvą.
Gavosi ne kas , bet vis kažkas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 04 10, 14:08)
neee neteisingai supratai. Aš net minčių neturiu leisti atsivesti vados. Bet sako reikia sulaukti pirmo morčiaus/rujos ar kaip ten vadinasi.  O tikrai nesiruošiu nei  katės vežt pas katiną, nei pribuvėja būt nei su žindukliais vargti ... jezus marija tfu tfu tfu.... unsure.gif

Sulaukit. Jezmarija, bijau prisimint Niko morčių pirmą... unsure.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 04 10, 15:26)
</p><p>Sulaukiama 6-7 mėn, ir kastruojama.jokių morčių nereikia laukti.Aš savo senąjį rainiuką sutvarkiau pusmetuką.Manau ir patelės taip pat.

nu va, vadinasi aš ir nežinodama gerai planuoju. gegužę bus kaip tik virš 6 mėn, link septinto. Tai tada ir planuoju. kažkaip 5 mėnesių man atrodo dar nesuaugusi iki galo, reikia bent tų 6 sulaukt........ biggrin.gif

saldus miegelis smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti