Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Veikos,

Dideliausi sveikatos linkėjimai Nikutei ir kantrybės Erodei,  :4u:  vargšiukė

Sagyte, šaunuoliai tavo vyrukai :4u: 

V Rine, aš nelaukčiau morčiaus, dabar "sezonas" tai jis gali tęstis pvz visą vasarą su labai mažom pertraukom, ....kaip Fifai buvo, savaitę klykia šliaužioja (net a.a kastratą Pūkutį ant savęs užsikėlė) 2 dienos poilsio ir vėl iš naujo....

na o aš turtinga

Zundos šeimyna jau matėt..

čia po dienos kitos bus kačiukų... kadangi atvežė man,. neprisiverčiu vežt srterilizuot, kai likę kelios dienos, žinau kad nereikia, bet ne tokiam vėlyvam laike....negaliu ir tiek

c46adf0430ae3c1f52fd51cae92ee14c563.jpg

čia laukinukė, su 3 juočkiais, nelindau dar prie jų, gimę 04.05

ec7c5b72a731383d78f3a126322a35d4423.jpg

o čia  ryžas :)

6a3139252febaef2532e4ba14fbc6b88567.jpg

Vienu žodžiu pavasaris  :D 

c95f5f195aa49afa24ec666075293b09465.jpg

Atsakyti
Draedi, Torė pas mus visam laikui.

V-Rine, nelaukit jokių morčių, nes tikria čia gerai mergaitėsjau surašė, ir siaubas, ir katei kraujavimas, ir stresas...

O sausiukų jeigu neės, atiduok tu prieglaudai kokiai, kam šiukšlynan.
Atsakyti

Vajėj  Diinka  :blink:

Ryžulis koks geras  :wub: 

Atsiųsiu tau ryt vieną kitą likėjimą

Atsakyti

Ruste, katės nekraujuoja, tik kalės :) :4u: 

Erendira, ačiū bet kad neseniai siuntei...kol kas žinok nebėda, viskuo mamkos rūpinasi

Atsakyti

Ai, Diinka, gal paskui negalėsiu ;) Velykai, ten Didžioji savaitė  :mirksiukas:​ užsidirbinėsiu taškus :hihihi:

Atsakyti

Sveikutės,

pirmiausia skubu pasidžiaugti Sagytės čempionais :clap: 

Ką patartumėt kaip sausą maistą begrūdį? Carni Love nebeėda, maišiau su Brit Care - iš pradžių ėdė, paskui nebe.

Man vokietai kartą įkišo dovanų kažkokį Purizon. Su aviena ir silke. Nu mano katės rijo pasistumdydamos. :blink:  Pagal užrašymą ten sudėtis labai teisinga. Bet ir kaina pakankamai graži... Bet turbūt vis tiek užsakinėsiu kaip papildomą maistą, labai ant kačių kailiukų pasimatė, kad gero daikto gauna. Yra ir kitokių sudėčių, bet aš vištos nenoriu, ir taip priėda su visokiais royaliais, o gryn žuvies nemėgsta Zaiza. Pagal sudėtį man tas avinis labiausiai patinka.

Beje, artimiausiu metu žadu siųstis iš vokiečių, jei kas nors ko nors norit - prisiduokit.

Gilę reiks kažkada sterilizuot. Man taip galvoje sukasi gegužės pabaigoj gal....Bet kaip visada- kas geriau pasakys ar reikia sulaukti pirmos rujos ar nebūtinai...

Nebūtina laukti pirmo morčiaus tikrai. Hormonai keičia katės charakterį, dažnai ne į gerąją pusę. Ir šiaip išbalansuoja organizmą. O dėl amžiaus yra įvairių nuomonių, nuo 5 iki 7 mėn. :hm:

Diinka, vaje... Ne namai, o krizinių nėštumų centras. :oh:  

Atsakyti

Sagyte - šaunuoliai abu bėgikai, puiki komanda  :D  :D 

Nikutei - dar sveikatos balionėlių  :4u:  :4u:  :4u: 

Diinka - vaje kiek papildymo namuose  :4u: 

Šponkiuk - labai graži nuotrauka kur dangus su medžiais  :4u:  :4u: 

Bižū išdykėlė  :) 

Atsakyti

Ta pati Neris, kitas tiltas - kitoks Vilnius

Priedas  IMG_6364sm.jpg   688,75KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_6377sm.jpg   562,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 10 balandžio 2017 - 19:02

Sveikos  :4u: 

Linkėjimai iš Izraelio. Apvažiavome šiaurinę dalį ( Galilėja), Nazarete nakvojome kelias naktis, šiandien atvykome į Jeruzalę, kur su asmeniniu gidu visą dieną tyrinėjome šį miestą. Ryt lėksim Betliejaus žiūrėti. Dienomis čia apie 25 laipsnius, rytai ir vakarai vėsesni.  Visi labai pamėgome humusą ir falafelius. Truputį akims paganyti.

Bahajų sodai Haifoje:

IMG_6272.jpg

Raudų siena Jeruzalėje:

IMG_6400.jpg

Ant Palaiminimų kalno:

IMG_6337.jpg

IMG_6344.jpg

IMG_6288.jpg

Atsakyti
Diinka, tai jau su pavasariu ir naujoku uzveze 4u.gif

Aist kelione puiki 4u.gif Noreciau bent prisiliesti prie tos raudu sienos

Sagytes sportininkus jau isgyriau wub.gif Abu nuostabus begikai
Atsakyti

Aš tai irgi pasimetime dėl maisto. Rojalio meinio turiu dar 1/3 maišo, bet pabaigus noriu kito, Hipė pradėjo pleiskanoti. Nu netinka maistas su višta jai. Reik kažkokį žuvinį, nes jei ne žuvinis iar ne vištinis, tada Bugi neėda. ir kaip man išsirinkti.

Diinka :4u:

Atsakyti

Lapyn, man pirma foto patinka, dar ta šaka gerai įsipaišo į vaizdą :)

Aist, ačiū už vaizdus :)

Atsakyti