Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gufiui ir Nikutei gero gijimo :4u:

Grikelis kad išvargęs... :D

Šponkiuk, gražu. Čia turbūt šeštadienį? Ar pakankamai toli į vakarus buvot, kur neprivertė sniego?

Aist, labai šildantys vaizdeliai. :super: Deja, dėl sniego paguosti negaliu: jei toliau taip šals ir snigs, tai grįžusi ir tu to gero dar rasi. :rolleyes:

Vilniuje mus kol kas vaizdeliai vėsūs (cool). Rodau, koks šiemet velykinis zuikis :)

Priedas  IMG_6472sm.jpg   473,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Koks idomus Zundytes kiausiniu dazymo budas 4u.gif As tai senobiskai lukstais ir zolelemis. Nors tas dazymas niekados nenuvilia, grazu gera. 4u.gif

Grikelis tikrai ziauriai pavarges. biggrin.gif

Sponkiaus grazus takai 4u.gif

Lapynos sniego senis - kiskis patiesnas biggrin.gif

Gufai ir Nikutei kuo greiciau pasveikti

Mes irgi pavarge. Nors neturejoom gausaus stalo, tik skanus pietus, ale vistiek

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 balandžio 2017 - 22:35

Lapyna,  ten kur Jūkainių takas (pelkynė),  tai šeštadienį,  kur Kadagių,  tai vakar :) sniego visur buvo nuo Viduklės iki Vilniaus. Tik Kadagių take (Kaunas) nuotraukose nesimato jo, bet ir ten buvo nemažai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 balandžio 2017 - 07:05

Sveikos iš pat ryto :4u: Vedu per parkelį šunis ir galvoju, tikrai kas kalendorių sumaišė.Balta, balta pas mus :blink: O kaimuose liaudis ir be elektros sėdi.Senio-besmegenio neišeitų sulipdyti, bet paslysti jau galima. :P

Oziuko nosia :oro_buckis:

Sniego zuikis :hihihi: per Velykas.

Nooriu braškių, tik iš savo daržo.

Grikelis  kad nuvargęs :lol:

Atsakyti
Tikrai, pavasaris saltokas. Pas mus siandien vel sninga. Nors pamenu praeitu metu balandzio 25 irgi priverte daug sniego.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti

labas rytas.... laikrodis 6.20 nuskambejo .... blyn jam iseigines neuzsiprogramuoja.... Gufa jaute pareiga esti nervus, nes turiu gi keltis .... reke duse 10 min kol vandeni atsukau... tada kai atsigere turejau eit uzsukt.... tada šikt sugalvojo - kase, garsiai, tyčia!!!! tada atsigule salia ir liepė kasyt !!! liepia skaudziai, nagai nekirpti, tai mosikuodamas kokiu ir igremzia, pas mane alkune kaip pas ... nu kur britvom pasipjausto, tai man taip gufa kasyt liepia. tada uzsnudau, gulejo salia ir ... bliuda prause... nu blio realiai nuo 6 ir nemiegu :(

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Didžianosis pavargėlis Ozzis  :wub:  matosi, kad daug dirbo šventėm ruošdamasis  :) 

Šponkiuk - nuotraukos labai gražios  :4u: 

Lapynos velykinis sniego zuikis labai fainas, bet jau geriau greičiau sutirptų  :) labai norisi greičiau atgal į pavasarį sugrįžti  :D 

Atsakyti
Magnun jau ruosiesi?

puikus oras pirciai 4u.gif Issipirtinau ir turejau galimybe issitrinti trejeta kartu sniegu biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Busy - jep, ruošiuosi jau :D  o tu matau smagiai pasipirtinai :D

Man ryt dar į darbą ir trečiadienį anksti ryte su moterišku desantu išvykstu atostogų į Paryžių :D  nuotraukos ir įspūdžiai bus grįžus po savaitės nes telefonas streikuoja :)

Atsakyti

Magnuna, nu smagu tau bus :) lauksim reportažo.  

O aš pasigirsiu menkniekiu bet vistiek smagiu,  kad mano Kadagių slėnio nuotrauką We love Lithuania įdėjo į facebook puslapį :) 

Atsakyti

Šponkuti - liuks,  tavo nuotraukos tikrai vertos :4u:

Atsakyti

Šios dienos kelelis, bekelė, pasiklydę snieguose.

Lyginant su Šponkučio foto, tai visiškas niekalas pas mane.92c15671fe3d.jpg4f67fa656e47.jpgf4c8f40d5b96.jpg

Atsakyti