Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nu tai labas rytas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Nu jau Olio išdidumas.... akyse velniukai kirba biggrin.gif
Superiniai vaizdai iš Aist atostogų wub.gif
Atsakyti

Aist, nuostabūs vaizdai. Ech, kaip norėtųsi pamatyti savo akimis...

Taip daugiau ir nėra kačiukų  

Liūdnos žinios. Gal kas naujo girdėti apie katę? :unsure: 

Zaizos veisėja kartą pasakojo, kad viena jos katė be pagalbos neišsigimdydavo. Reikėdavo oksitociną lašint. Kaip ir kai kurioms žmonių gimdyvėms. Keista, kad veterinarai taip ilgai ją paliko gimdytis pačią. Bet aš nežinau, kiek laiko turi trukti kačių gimdymas.

Atsakyti

Nenoriu net rašyti.  Katės nenuvežė pas vet, nes ryte ji gerai jautėsi,  buvo labai energinga,  turėjo gerą apetitą.  Man kažkaip neramu, negi ji tik vieną kačiuką teturėjo savyje...  Ryt grįžtam į Vilnių,  tai turbūt nuvažiuosim pažiūrėti.

Atsakyti
Jei tai labai jauna katė, tai tikrai galėjo būti vienas katukas.
Kaimynų katė kačiavosi visą parą.Nesikankino, bet taip pagalvodama, neskubėdama išbireno tris katukus. Jai buvo pirma vada.
Atsakyti

Labas vakarėlis :4u:

Mano chebrytė gavo velykinę dovaną

[url=http://www.part.lt/perziura/ee72e1dc4b6414879faeda411a001f13666.JPG]ee72e1dc4b6414879faeda411a001f13666.JPG[/URL]

O čia - šiemetiniai margučiai!

[url=http://www.part.lt/perziura/09cda1bdeb8383868418bab2c943e67615.JPG]09cda1bdeb8383868418bab2c943e67615.JPG[/URL]

Atsakyti

Sveikos!

Kokie puikūs Zundytės margučiai  :super: 

Mūsiškiai šiųmetiniai štai tokie:

IMG_6675.jpg

Atsakyti

Aist, norėjau klausti, kaip dažant išgauti tokį "akmeninį" raštą... :D  Kol įžliebiau, akla višta... :D :D :D 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su sv. Velykomis visas jus. 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos sulaukę ŠV.Velykų :4u:

Foto daryta vakar, o šiandien viską dengia sniegas :blink:Ir dar sninga.

Busy, labai tautiškai nudažyti kiaušiniukai.

Zundyte, gražu, nematytas dažymo būdas :4u:

12d29abf6013.jpg

Atsakyti

Labas rytas!

Priedas  IMG_6421sm.jpg   302,27KB   0 Parsiųsta kartų

Su baltom Velykom!

Priedas  IMG_6415sm.jpg   381,17KB   0 Parsiųsta kartų

Pati tu kiskiseikšnamo... Niekur aš neisiu, man čia geriau!

Priedas  IMG_6447sm.jpg   491,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 16 balandžio 2017 - 07:29

Labas rytas

Visas su šv. Velykom, nors pažvelgus per langą suabejojau ar kas nors neatsuko laiko iki Kalėdų :D  gražios visoms šventės, džiaugsmo širdyse, santarvės šeimose ir giedrios nuotaikos.

20170416_103432.jpg

Atsakyti
Su Šv.Velykomis 4u.gif 4u.gif Santarvės, gerumo, atjautos, džiaugsmo ir aišku sveikatos visoms ir jūsų šeimos nariams (aišku ir keturkojams mirksiukas.gif )

Tikiuosi kad žiema trumpam užsuko pažiūrėti kaip švenčiam velykas ir vėl leis karaliauti pavasariui smile.gif

Kaip smagu matyti Mykutę šalia Zaizos besižvalgančią kas lauke darosi. Pasisekė panelei patekus į tokias valdas wub.gif

Kaip mūsų ligoniukai laikosi ? Kaip Gufa , gal jau išlaisvintas iš gaubto ? Kaip Nikutės kojytė? Jau turėtų jaustis pagerėjimas...tikiuosi ir linkiu kad gerai gytų 4u.gif
Atsakyti