Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

Su praėjusios šventėm...kurios pas mus laime priminė Kalėdas...

einu pasiskaitinėsiu, kas pas jus naujo

14da0fb706cc4275f8b3945bd92b91ef749.jpg

sausmedis ...jau žydėjo

b93b9290738620d6c939515c87019a7c306.jpg

e85d0bcb9b9d84faa6b449dddb9a367f951.jpg

Atsakyti

Pasigrožėjau margučiais, Šponkučio nuotraukomis, ir šeimynos vaizdeliu. Sniego ir pati sočiai turiu- negirsiu, nu bet Lapynos zuikis, labaiiiii patiko, kaip ir Merginų žvalgytuvės bei linkėjimai iš kriauklės  :wub: 

Aišku labai pagailo Grikelio, jaučiu šventinį stalą jios vienas ruošė :D 

Ir su dideliausiu pavydu grožėjausi Aist vasariškais reportažais...ir pačia Ais, mergičkla ir tiek  :wub: 

Atsakyti

Diinkut, kiek gražumų :)

o pilkutė daugiau margučių nepabėrė? Kiek juodulė apturėjo juoduliukų?

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na pagaliau pas mus progresas - dienos metu Torė išlenda, jau dairosi kur čia ant sofos pamiegoti, ėda virtuvėje jau nebebijodama jeigu kas užėjo. Glostymuisi dar bijo, bando šnypšti, bet jau kaip pradedu, tai kaklą tiesia...

O čia va tokį kadrą pagauti pavyko. Fotkinau Torę, bet kadran įlindo Ozis, Torės reakcijos nesuvaidinsi biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O čia mes šiaip labai gražios wub.gif wub.gif
Na ir pasikasymų ypatumai

-----------

kažkaip labai mažos įsikėlė, nors dydį dariau vienoda unsure.gif
Atsakyti

Pilkutė tik 3 turi juodą, ryžą, pilką :D 

pas juočkę vienas juodas, o du su baltom kojinėm vis tik, akytės pūliuoja- va ką reiškia kieme gimė

o Zundos rainas bernas, juodas bernas, juoda mergaitė ir mamos kopija raina su baltu mergaitė, jau galima vardus galvoti jau dičkiai virš 300

Atsakyti

Na , vau namie. dienos kaip ir nebėra :) tolia ir išeiginė. diagnozė: Širdies aritmija, nepatikslinta :D Žodžiu tirėsiu vaistukus vartoti, turėtų padėti. Teoriškai :D

Lapynos kriauklės okupantė :wub:

Diinkos chebros kiek daug. o jau pilkutės kleckai kokie skirtingi. Pas mane tik vienas juoduliukas. bet katei 3 vokas ant abiejų akių. MB užsuko pas vet pasikalbėti, tai sakė kol kas nevežti jos, kol kačiukui nebus 5-6 sav, tik nebent kritinė situacija.

Torės išraiška nemirtinga :D

Atsakyti

Torės išraiška sako - Kaip drįsai užstoti karalienę  :blink: 

Atsakyti
paziurejau kaip juodule gyvena, tai tik pakalbnau, iškart murkti pradėjo, ore lapcėm minkyti :) jau tokia meilybė. Teoriškai mes tokios meilios ir norim. tik kai suaugusi katė, neaišku kaip su maniškėm bus.
Atsakyti
Torės išraiška kažkiek primena Kiarą biggrin.gif

Irgi, matai, karūną pajudino biggrin.gif
Atsakyti

Jūs mano komentarus matot? Aš parašau - ir nebėr. Ir jau ne pirmas šiandien...

Giriu nemirtingą Torės išraišką ir Diinkos visus pabiručius. :wub: 

Ir sakau, kad susikroviau krepšelį Zooplus'e. Jei kažkam kažko - švilpkit, skambinkit varpais.

Atsakyti
Lapyna, aš matau lyg visus komentarus tavo unsure.gif

---------

Nekelia man normalaus dydžio foto.

įdėsiu per nuorodą

http://www.part.lt/i...417da780255.jpg

Čia iš Gielux siūlų padariau kambarinius batus-šliures.

Kas norėtumėte, parašykite, smile.gif už reklamą padarysiu dovanai smile.gif
Atsakyti

cia Zundyte iš sesės kompo,,,,

Diinka,juodas berniukas galėtų būti Zekas,rainas  - Zukas, raina mergikė - Zika, juodukė -Zora

Visi tavo "vaikai" Diinka tokie fainuoliai,o jau tas ryžas priglaustukas koks :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lobynas: 18 balandžio 2017 - 21:32