Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zekas nelabai...rusų kalbos žargonu čia reiškia kalinys...

Visi kiti vardai superiniai 4u.gif
Atsakyti

Namuose buvo 14 laipsnių.  :blink: Sujungė vyras šildymą, pasikūrėm krosnelę, dabar jau gyvent galima.  :) 

IMG_6737.jpg

Ainu su Čija parsivežėm iš kaimo. Čija išmaudyta, Ainu apšukuota. Labanakt visoms.  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kiek katukų pridėjot, nebespėju net skaityti.

Aist, sveika parlėkus į šaltį :lol:

Magnuna, gero skrydžio,gerų atostogų :4u:

Baigėsi laisvadieniai, keliauju į darbą.Visiem geros dienos, kad darbo valandos neprailgtų.

Į vardų temą, vardai iš Z -Zenta,Zara,Zenius,Zero.

Ruste, tavo tapai :wub:

Atsakyti

Labuka,

šalta  :unsure: 

Atsakyti

Laba ryta,

Rust :4u: 

Aist, sveika pargrįžus į šiaurę  :4u:  :D 

Visi vardai iš Z labai sudėtinga...maišosi, aš sugalvojau- Zubdukai - Dūkas- rainas, Ūkas- juodas, Unda- raina, o ketvirtai juodukei nesudėlioju....padėsit ?

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 04 19, 09:49)
<p>Laba ryta,</p><p></p><p>Rust 4u.gif </p><p>Aist, sveika pargrįžus į šiaurę  4u.gif  biggrin.gif </p><p></p><p>Visi vardai iš Z labai sudėtinga...maišosi, aš sugalvojau- Zubdukai - Dūkas- rainas, Ūkas- juodas, Unda- raina, o ketvirtai juodukei nesudėlioju....padėsit ?</p>

UBA smile.gif

Draugės neįgali dukra, neištaria savo vardo Ugnė, vadina save Uba biggrin.gif smile.gif
Atsakyti

Man irgi reikia vardo katei mamytei. Turi asocijuotis su murkimu. 

Atsakyti

ruste, UBA, netinka, "nėt takoj bukvy v etom slove"  :D   čia aš apie B rade. Mes Ugnę mažytę vadinom Unda, brolis taip pakrikštyjo :)

Atsakyti

Šponkuti- Murma :)

Atsakyti
Sveikos,
nuotraukos labai gražios, katinukai labai šaunūs smile.gif tik atskirai Torės reakciją noriu paminėti ...na tikrai nesuvaidinsi smile.gif
šiaip šalta fe ir nemalonu. Nebepamenu kada iki 04-19 buvo šildomi butai, o dabar tai tikriausiai iki gegužės pusė to šildymo laaabai reikės...
čia rodomės ir mes . Gilės miegojimo ypatumai. Pirmoj foto nepatikėsit bet taip miegojo ...galva nustysusi žemėn ir parpia smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

sasyyska

kamuoliukas

nu kas yyyyra ....miegot leiskit... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 04 19, 09:23)
<p>Man irgi reikia vardo katei mamytei. Turi asocijuotis su murkimu. </p>

Murkizė biggrin.gif

Laba diena 4u.gif

Atsakyti
Dinka, va kaip čia tų Ugnių vardai virsta kitokiais biggrin.gif

Šponkiau, tai gal tiesiog Murkima ir pavadinti?
Atsakyti