Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Senukai pjauna kokių reikia. Užsakai - pasiimi.
smile.gif

Žinau  :mirksiukas: Galvojau, nu mažą ką, gal yra savų :) 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Snaudžiančio Seto sveikinimas  :wub:

Kačių diena - kasdien gi  :D

Nuostabios saulėtos dienos visiems pūkuočiams ir šeimininkėms  :4u:​ 

Atsakyti

Baukide, spėju nebus kaip palinkėjai :( Jau matau ateinančius sunkius debesis :(

Atsakyti

Labas rytas,

Kiek gražių uodegų ir beuodegių! :wub: 

Vilkra, sveika pasirodžiusi :4u:  O dičkė dar tik progimnazijoj?  Ji man vyresnė pasirodė :hmm:  

Aist, labai suintrigavo tie grikiai, norėčiau paragaut. :ax: Tik mano šeimoj jie, deja, nepraeitų. Pas mus jokių saldžių košių nepripažįsta. Pora vaikų iš bėdos valgo manus. O čia dar papildomų ingredientų krūva... Kas kas? Bananai?? Varškė??? Feeee... Aš pyrago su obuoliais nekepu, nes vaikai nosis rauko ir skundžiasi, kad du gerus dalykus sugadinau. :D 

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif
Su ciusikų diena 4u.gif

Kiek čia pas mus naujakurių pasirodo yra bigsmile.gif

Edule, reikia žiūrėti kokie matmenys kačių durelių. Nes duryse yra stiklas ir neaiškus durų storis. Jei viskas tinka, įdėti nėra sudėtinga.

Senai matyti Rastė su Maku wub.gif Ale kiekvienas ant savo lentynos po dubenėlį turi, guli ir geri, niekur eiti nereikia bigsmile.gif

Dar seniau matytos Laputaitė su Triše wub.gif

Baukike, kada ta laiminga diena? Lauksiu labai nuotraukų, man ta veislė labai faina biggrin.gif

Lapyna, mano dukra labai pritaptų tavo šeimoje hihihi.gif Jos reakcija į saldžias košes ir obuolių pyragą tai viens prie vieno bigsmile.gif O saldūs grikiai tai net ir manęs nevilioja ax.gif
Atsakyti

Labukas,

oi, kiek grožių pridėjot  :wub:  :wub:  :wub: 

Edule, pas mus wc durys su "durelėmis", bet jas darėmės patys (ta prasme - nepirkom)

Atsakyti
laba diena visiems ir visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kažkaip ir aš čia ilgokai velykas švenčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tačiau viską skaičiau, viską mačiau, viską žinau. biggrin.gif
Mobis su Pikseliuku dar pas mane. Tik va Friskutei su dantukais kažkas negerai, keliausim šiandien pas gydytoją. Kad tik nereiktų paskutinių dantukų raut unsure.gif

O čia bandžiau Mobį fotkinti, bet nelabai su juo kas gaunasi smile.gif labai tamsu
vartotojo įkelta nuotrauka

Atspėkit kas čia biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Visus ciūcikus ir jų šeimininkes su draugų diena! wub.gif

Pas mus pusryčiams košė valdo! Tik mes ją sūrią valgom - su pesto arba sviesto trupučiu ir druskos žiubsniu. Saldžios jau nepraeina. Aš kitaip nei Aist - nemirkau, užverdu, išjungiu ir turiu 15 minučių voniai įgaut žemišką pavidalą. Tada atskrendu ir voila! Košė į dubenukus, druskytės, priedai pagal skonį. Galima džiovintų pomidorų, špinatų dėt. Žodžiu pagal skonį.

QUOTE(Daredi @ 2017 04 24, 10:20)
Edule, reikia žiūrėti kokie matmenys kačių durelių. Nes duryse yra stiklas ir neaiškus durų storis. Jei viskas tinka, įdėti nėra sudėtinga.

Valio! reiškia pirksiu tas dureles ir kokį meistrą spausiu kampan,kad įstatytų!

QUOTE(Nikuna @ 2017 04 24, 10:49)
<p>Labukas,</p><p></p><p>oi, kiek grožių pridėjot  wub.gif  wub.gif  wub.gif </p><p></p><p>Edule, pas mus wc durys su "durelėmis", bet jas darėmės patys (ta prasme - nepirkom)</p>

prašom plačiau apie įvykį! Ir iliustracijom! wub.gif
Atsakyti

:rolleyes:  vakare nufotkinsiu 

kas pas Rariuką užaugo nežinau  :ax:

Kur dingo Azu, Merfė, Vėtra    :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 24 balandžio 2017 - 12:11
QUOTE(Nikuna @ 2017 04 24, 13:09)

<p>kas pas Rariuką užaugo nežinau  ax.gif</p>

na kas dar spės biggrin.gif
Atsakyti

Atspėkit kas čia

Čia moliūgas taip supelijo??? :blink: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 04 24, 13:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rariukas" data-cid="71587953" data-time="1493023521"><div><p>Atspėkit kas čia
</p></div></blockquote><p>Čia moliūgas taip supelijo??? blink.gif </p>

Ne
Atsakyti