Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, kas per debesys??? Nu būna ir debesų... Tegul sklaidosi greičiau  :4u:

Aš apie tikrus šį kartą (dar gavau lietučio namo einant) :) su galvą kaip ir gerai bent jau šiuo metu :)

Atsakyti
na gerai, spėjikių daugiau nebėra, tad rašau atsakymą , kas gi ten toje nuotraukoje, ogi
POMIDORAS. Aš vieną kartą palikau virtuvėje lėkštutėje pomidorą, jis truputį buvo įtrūkęs ir atsikėlusi ryte radau pomidorą su kepure biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pirmą kart gyvenime mačiau tokį pelėsį.
Atsakyti

Rariuk, kokia pūkinė kepuraitė :D

Tai vis dėlto ten pelėsis, tik po juo ne moliūgėlis, o pomidoras. :)

Baukide, iki trečiadienio visai nedaug beliko...  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 04 24, 20:33)
<p>Rariuk, kokia pūkinė kepuraitė biggrin.gif
</p><p>Tai vis dėlto ten pelėsis, tik po juo ne moliūgėlis, o pomidoras. smile.gif

Taip raudonas pomidoras biggrin.gif Tuo metu buvo pavasaris, ir buvo jau šilčiau negu dabar ir pomidoras per naktį užsiaugino kepuraitę. Svarbiausia ateinu iš ryto ir pati nesusigaudau kas ten toje lėkštutėje, kol prisiminiau kas ten stovėjo biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos.  Šunelius ir jų šeimininkus su šuniška diena ☺ Šiąnakt mūsų Gilė pasiuto susiuto ir aplamai neaišku kas jai buvo... tiesą pasakius maniau kad morčius prasidėjo...bet dieną jokių net požymių. O naktį kniaukė nesavu balsu lakstė murrrrmurrrr garsiai kaip tik ji kalbėt moka. Poto atlėkė ir ant kojų pas mane užmigo. ko gyvenime nebuvo. Tada pati gulėjau paslika ir pajudėt bijojau kad vėl festivalis neprasidėtų. bet buvau prisimąsčiusi gal kas pas mus vaidenasi ir kas nabagę išgąsdino. Vž nuo 2 val be miego. Gera darbe susikaupt ir dirbt buvo 😣😣😣😣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 balandžio 2017 - 20:56

Labas rytas  :4u: 

geras  :D  pomidoras  :bigsmile:   labai gražus  :) 

Lapyna, taip nedaug visai, jau rytoj  :victory2: 

Veisėja patarė kurį laiką atskirai kambary jį palaikyti ir tik vėliau išleist su Kelviu susipažint...Mes planavom iš karto leisti  :unsure: 

Būtų įdomi jau turinčių šuniukus patirtis  :4u: 

Geros dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Rariuk, tai galima sakyti, kad atspėjom  :victory2: kur prizas  :laugh:

Mano Nika šiąnakt irgi blūdino.... vakar nupirkau vyrui naujas vilnones šlepetes - tai naktį reikėjo jas sumedžioti, apspardyti ir nulaižyti (garsiai)  :fool:

Friskutei  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 25 balandžio 2017 - 08:34
Sveikutės biggrin.gif
Ačiū dievui, Mėta šiąnakt miegojo tyliai, ramiai ir ilgai smile.gif

Friskutei 4u.gif O kaip katės be dantukų gyvena? Sausiakų, matyt, nelabai gali ėsti unsure.gif
Atsakyti

Mes nieko atskirai nelaikem, aišku pas mane Giliukas bebaimis ir jam dzin kas namie ateina :) tai pirma dieną privenge labai artimo kontakto, paskui susiuoste ir vaike vienas kita. Va čia grįžom ir paleidom :)

https://m.youtube.co...h?v=lDelh2Uo3Dw

Atsakyti

balsiukas  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 25 balandžio 2017 - 08:51

Mumytis koks mažiukas  :wub: 

Kelvis bailiukas, bet mamos jorkšyro nebijojo, ėjo karingai nusiteikęs susipažinti  :oh: 

Atsakyti
Laba 4u.gif
na nežinau nežinau kaip čia su tuo atspėjimu hmm.gif
Na tiek to imkit prizą-kaltininką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Na o Friskutė vakar gana godžiai jau valgė savo guliašiukus, šiaip tai ir sausiukus jie kažkaip sugeba ir be dantukų valgyti. Sveria ji pas mane nedaug, tik 3,2 kg, lyginant su Pūkelyte biggrin.gif Va tą tai jeigu reikės kada nešti pas gydytoją, tai jau kažin ar sugebėsiu nunešt biggrin.gif , labai jau sunku bus nešt biggrin.gif Bet vakar tai teko pasinervinti dėl Friskutės, nes po apžiūros pasakė, kad reiks narkozės, spėjo, kad likusi šaknis, kurią reiks kažkaip tai ištraukt. Sėdžiu laukiu, nervinuosi, o dar prisiminimai užplūdo, paskutinį kartą buvau klinikoje pernai vasarą su Funtuku ir dar kaip tyčia šį savaitgalį jo gimtadienis (būtų suėję 18 metų). Na bet viskas gerai, narkozės neprireikė, viską sutvarkė, nes šaknis ištirpusi jau buvo.
Vakare dar laukia vienas pergyvenimas, Mobis neteks savo dviejų guzikiukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nes jau pradėjo rodyti savo vyriškumą biggrin.gif
Atsakyti