Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mums vetė davė tabl.,nepamenu,koks pasvadinimas ... Lygtais iš M raidės,ir tai tą silpnesnę,ne stiprią... Beto ir katę su lašiukais nublisinti davė,kur vienkartinis būna...

Sakė,kai katę nublusinsim ir nukirminsime,po keletos dienų mažylius nukirminti su pasta... Mūsų mažyliams ateinantį pirmadienį antradienį bus trys savaitėlės...

Tai aš veterinarės nurodymus vykdau...

Atsakyti

Pirmiausia noriu pasveikinti Busy su gimtadieniu. Linkiu tau, visko pačio geriausio :4u:

Šuniukas fantastiškas :wub:

Ačiū Magnučiukui už vaizdus :P

Atsakyti

Busy da kart su gimadiena, buk laiminga  :4u: 

b8107f364bb7.jpg

Koks finas Baukides barzdocius  :wub: 

Atsakyti
Maguna, koooookios nuostabios nuotraukoooos wub.gif
Miuros pilvukas wub.gif
Atsakyti

Atsakyti

Sveikos merginos,

suskaitau visas naujienas, džiaugiuosi kartu su jumis. Smagu, kad mūsų gretos didėja. Reikia jūsų patarimo. Mano Uma kas kokius du mėn. viduriuoja, šį kart ir kraują pamačiau. Kakučiai buvo nuvežti ištyrimui,. Turim kirminų, sakė daug kiaušinėlių matyt. Nesuprantu iš kur, gavo prieš skiepą nuo kirminų gruodžio pradžioj. Į lauką neina, žalio maisti neėda. Šiandien sušėrėm vėl, gydytoja sakė kartosim kas 2 savaitės 4 kartus. Umos draugė Lūšė taip pat profilaktiškai. Sako reikia ir šeimininkams, nes mes ir miegam vienoj lovoj, ir pabučiuojam rainių nosis. Ką patartumėt? Vermox sugerti? ar yra ir kitokių.

Atsakyti

Magnusėli nuostabios nuotraukos iš karto atgijo prisiminimai,kai tuo pačiu metų laiku buvau Paryžiuje - tulpų ir kitų pavasarinių gėlių pilni parkai,raudoni kaštonai gniaužė kvapą..Ech,kaip gera :wub: 

Mergaitės ,Špulei dieną buvau nuėmusi marškinius,nes su jais katė kažkokia apspangusi ,nemačiau ,kad į tualetą eitų,pusę dienos miegojo ,tik nuėmiau ,tai pirmiausia išsirąžė,paskui atgijo akyse,laižė kailiuką,kojas ,uodegą šonus ,kad pilvą laižytų nemačiau,bet gi nesekiojau iš paskos, pažiūrėjau pilviuką,lyg guzelis toks yra vienoj vietoj,bet sidabras tikrai nenulaižytas, dabar vėl užvilkau marškinaičius,nes naktis ateina ,vėl liūdna .slepiasi, ryt vešiu pasirodyt daktariukui,gal dar reiks antibiotikų...

Atsakyti

Milda - su batais pareidami namo visko galim parnešti. Aš karts nuo karto Vermox sugeriu  :4u:  

Atsakyti

Pas man Kruopa su Mika pirmą naktį viena kitai marškinėlius nuraišiojo ir nusivilko abidvi, daugiau ir nevilkau nes nesilaižė  :) Guzelis tai viskas normaliai, gali ir nemažas susidaryti. Ramios nakties, Zundyte, ir tau ir Špulytei  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Magnuma - tikriausiai taip. Beje labai gražios visų kelionių nuotraukos. Mes panašioj mergaitiškoj kompanijoj buvom Nicoj 4-ias dienas. Labai patiko. Teks Vermox gerti, nėra gi jokių natūralių. Jei rimtai tai ir merginų auklytei (mano broliui) reiktų sugerti, nes tas savaitę saugojo jas.

Atsakyti

Sveikos sulaukusios penktadienio :4u:

Taip džiaugiausi rytine saule, žiūriu jau kelia debesį :blink: Vėl lis :blink:

Kaip naktelė praėjo ligoniukam?

Geriu aš pati Vermox profilaktikai.regis tikrinu išmatas vizualiai, lyg tai ten švaru,  bet atsarga gėdos nedaro.

Atsakyti

Bėga kaip karvė, šnypščia kaip gyvatė. Kas?

Atsakyti