Su tuo labai tave ir sveikinu
Mums signalizaciją kažkoks meistrelis dėjo. Normaliai dėjo. Galiu paieškoti kontaktų, jei dar trūksta.
Dėti turim žmogų (jis elektrą name išvedžiojo, išvedžios ir signalizaciją), tik nerandam gerom kainom kur viską supirkti. Tai MB dabar nupirko tik laidus ir daviklius langų. Visa kitą vėliau pirks, dabar svarbu viską ką reikia prasivesti iki tinkavimo.
Gielux, jūsų Bela turbo hiper aktyvistė
Veikli ji, veikli. Vyresnioji atėjo į darbą pas mane, papasakojo, kad mažė su Bela puse dienos mušėsi
Su technikinę
Ten kontrastas gerulis, stovi lauko tulikas, o šalia dangoraižiai
Su technikiniu (skatavozas graziai nuskambejo
Štai truputis nuotraukų iš kelionės
Žinoma, negi būtų galima apsieiti be šito simbolio ![]()

Toliau aplankėme Invalidų rūmus. Šį kompleksą pastatyti mintis kilo Liudvikui XIV, kad iš karo grįžę sužeisti ir karui nebetinkami veteranai turėtų kur gyventi, kadangi jei burdavosi į gaujas ir užsiimdavo plėšikavimu. Kompleksui priklausančioje Šv. Liudviko bažnyčioje nuo 1800 m. buvo laidojami labiausiai nusipelnę Napoleono generolai, Imperatoriaus palaikai taip buvo pervežti iš Šv. Elenos salos ir palaidoti šioje bažnyčioje.

Kitą dieną - auksu tviskantis Versalis

O vakare dėl kontrasto - modernusis La Defense rajonas

Nors orai tikrai nelepino ir šiltesnė striukė visai nebuvo nereikalingas drabužis, tačiau paryžietiškas pavasaris labai džiugino akį

Kaštonai, tiek raudoni, tiek balti, net lenktyniauja kuris gausiau žydės

Na ir truputis Paryžiaus damų

Truputį rūstokai atrodanti Dievo Motinos katedra plaukiant laivu Senos upe

Vakarėjantis Paryžius pakeliui į Montmartrą

Šventos Širdies bažnyčia ant Montmartro kalvos

Sveikos
Busycat - dar kartelį sveikinu su Tortadieniu
Hariukas Poteriukas
mielas šuneliukas...
Beje, klausimas toms kurių katinėliai naktimis neduoda ramybės... Ką darote ar raminate kokiais vaistukais juos,kad ant naktį ant galvų nelaipiotų?
Jei pamenate katra,kur pernai radau savo kieme mažą rainiuką,kurį senyvo amžiaus kaimynė įsikatino,nors ji jau tada turėjo kalytę jauną ir įsikatino mano vieną buvusę globotinukę ( Bagyros dukrą - Pumą ( grąžintą iš Vilniaus m.) su Puma nedaug problemų,nes katulė su charakteriu,nelabai mėgsta žmogaus prtisilietimus ir glostymus) Bet rastinukas iš kiemo,kaip ir jaunutis,šiemet bus 1m. naktimis tikras vijurkas ir razbainikas...
Kaimynė klausė,kuo nuraminti tą padaužą?, kad naktimis taip smarkiai "neliptų ant galvos?" Katukas kastruotas...
Beje,mano mažuliai jau išsirepečkoja iš guolio... Na,o mamukas labai rami katulė,pirmą kartą tokią ramią katulę globoju... Šiandien ją be vargo nukirminome... Mažulius gale savaitės nukirminsiu pirmą kart su pastą,kur iš vetės gavome...
Na ir pabaigai truputėlis Briuselio

Ir truputėlis Amsterdamo

Iš pradžių planavom kelionę lėktuvu, tačiau vėliau vistik surizikavom įsivelti į avantiūrą ir važiuoti autobusu, be Paryžiaus papildomai aplankėme Berlyną, Briuselį ir Amsterdamą - dar nebuvau buvusi nė viename iš šių miestų. avantiūra pasiteisino - buvo labai linksma visos kelionės metu ir nenuvargino
Na ir kai kas labai išsiilgęs mamkos buvo, užklojo savimi sugrįžusią ir ilgai nuo kelių nenulipo

Magnusiuk, nu kad prisikultūrinai!
Super. Ir tų žydinčių gėlynų jau taip norėtųsi...
Aš vakar bandžiau laimę ir nepraėjau.
Na, aš prieš TA į servisą variau net 2 kartus. Ir tai perspėjo, kad gali prisikabinti prie surūdijusių slenksčių. Bet dėdė tikrintojas turbūt buvo geros nuotaikos. Arba pagailėjo mamkos su miegančiu vaiku. ![]()
Busy, o kaip kitaip, jei ne skatavozu, pavadinsi 16 metų senumo Sharaną, kurį nuolat niokoja 4 vaikai, o laisvu nuo vaikų metu jame vežiojamos statybinės medžiagos?
Mano globotinukė su leliukais...
[url=http://radikal.ru]
[/url]
Magnuna, ačiū už foto
Sandra, ne per anksti katę nukirminti? Mums sakė atvažiuoti su kate kai kleckui bus bent 5 sav. Paleista iš narvo
Tik bijau, kad jai koks grybas. Nešviečia, bet jos ausis nuplikusi. O ne visi grybeliai šviečia