Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau, o tai filmas ne tavo skonio ar blogas, ar  geras?

Kaip čia pasakius, čia fantastinis, patinka fantastiniai, labiausiai poapokaliptiniai, apie kosmosą ir pan.,  bet čia net sunku apibūdinti kas per filmas :D Pradžioje net nesupranti kas čia per nesąmonė (jau galvoji, kas čia per filmas, dar kai tik vardina aktorius, režisierių), kas per parodija, bet kaip ir ne parodija :D Po to kai prisitaikai prie tokio stiliaus, tai visai nieko pasidaro, tik logikos ten nereikia ieškoti visai. Nu reikia jį pamatyti, pagal komiksą berods daryta, su super galiomis ir t.t. 

http://www.imdb.com/...f_=ttcrv_crv_tt

Atsakyti

A, Šponkiau, supratau. Postapokaliptiniai reikalai ne man  :ax: 

Atsakyti

Labas rytas, oj Busy pamenu ir as Toro kelnes apsi....., uzduok kokios zalios vistos ir jau varo vandeniu, gerai, jis nieko needa sake mama tik sausa, dar kazkokiu konservu is lidlo retkarciais duoda, bo ponas ju praso... Nesuprantu toks katinas kur su edimu tiek problemu, kad nei nezinau, mirs badu ir vistiek nees... 

Nusipirkau bilietus i LT birzelio 6-24d. tai dar drauge sake tuo paciu greit susuks krikstynas vaikui, kurio kriksto mama busiu as , gal turit kokiu minciu, ka dovanoja vaikui kriksto mama ir vaikas jau nemazas visu 8m.? sako kiek cia gali temp, taip netycia antras atsirado, tai vel nusitempe krikstynos, tai uztai sako jokiu baliu nedarys ramiai pakrikstyjam pasedim kur Trakuos ir sako nebekabes vaikas nepakrikstytas.

Atsakyti
Azu saunu, as irgi jau laukiu nesulaukiu keliones i LT 4u.gif Patarti del dovanu negaliu nieko, ba mazas mano buvo kai krikstijau, didziausia jam dovana buvau as pati biggrin.gif
Atsakyti

Labuka,

Azu,  :4u: 

Atsakyti

Zundyt, ateinu prisiduoti - kai nusiunčiau Špuliuko pažymą, manęs paprašė nuotraukų, tad nusiunčiau kelias  :rolleyes:  Dabar galima Beglobio FB pasižiūrėt. Taip, kad čia mano darbas  :ax: 

Atsakyti

Azu, sveikatos tavo mamai  :4u: 

Ir aš maniau, kad jei bus alkana katė, tai ės, niekur nedings... bet, va, Bižū boikotuoja Brit care, suvalgo kelias kruopas ir eina tikrinti ar Runcius ko nepaliko, gal kriauklėj ką gaus išlaižyti ir pan... tai nusprendžiau, kad teks man nusileisti, bo pakūdo mergaitė mano princesiškoji...

Atsakyti

Erendira ,ačiū! Dar ten visų trijų nuotrauką įdėjau :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos,
sunkus pirmadienis..tingus ir mieguistas. Tikrai kaip ir Grikiukui, tikras Grikiapirmadienis smile.gif
nors jis jau į pabaigą bet taip dar ir neįsidirbau normaliai...

o čia Gilesekmadienis.... tikiuosi mamytės irgi savo pilvukus padeginot? smile.gif smile.gif tikrai orai tam palankūs buvo....

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

nu jau Gilės deginimosi ypatumai  :super: 

Atsakyti

O Die, Grikelio pirmadienis net į guoliuką nebetelpa, išvarvėjęs per kraštus... :D

Miura keršytoja :ninja: 

Klausykit, o kaip apsaugoti inkilą nuo šarkų? Vakar ryte radom prie inkilo negyvą špokiuką. Tik pilvukas padraskytas buvo. Tai arba apylinkių katės paryčiais prasisuko, arba šarka. MB ne kartą matė ją lendant prie inkilo. Kiaunės irgi pas mus vaikšto, bet kiaunė gal būtų suėdus. :hm: Nuo lipikų apsukom kotą plastinikiu bordiūru. Bet jei tai buvo ne katės, o paukščiai, tai aš neturiu idėjų. :unsure: 

Iš Mikos juokiuosi. Rytais pasitinka mane intensyviu kniaukimu. Bet net nebandyk katuko glostyti! Lekia pasitrepsėdama link rūsio, kur jų bliūdeliai, ir vis atsisukusi kniaukia ir žiūri, ar ateinu iš paskos. :D Sunku, kai bliūdeliai per naktį tušti...

Atsakyti
Siandien sutikau ju ypac daug, cielas 8. Deginosi kaip Gile pries saule :)Plienine gyvate, bet greiciau driezas. Nebuvo jauku, bet fotkinau ir fotkinau

vartotojo įkelta nuotrauka

Ozzi prisegiau, nes neaisku ka darytu susitike
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 gegužės 2017 - 17:32