Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(busycat @ 2017 05 15, 18:31)
Siandien sutikau ju ypac daug, cielas 8. Deginosi kaip Gile pries saule :)Plienine gyvate, bet greiciau driezas. Nebuvo jauku, bet fotkinau ir fotkinau
Ozzi prisegiau, nes neaisku ka darytu susitike

Bet tai jos nuodingos? blink.gif

Azu, sveikatos mamai ir judviem abiem stiprybės!

Gilė kad pilvūzą šildosi, kailinius vėdinasi biggrin.gif

Pavargau su visais meistrais aiškintis santykius, kad čia aš muziką užsakinėju ir už ją pinigus moku... Pavargau šiandien.
Atsakyti

Kodėl kai labai prasta savijauta, nei viena katė neateina. Išlipu iš lovos, pasigaunu, atsinešu ir nė 3 sekundžių neišbūna. Psio, einu bandyti miegoti. 

Ai. Valiau Miuros wc, tai pakeitus kraiką,  pirmu reikalu ten atlėkė Diablo :) matyt jau nuo mažumės užprogramuota pridaryti į švarų kraiką :D

Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 05 15, 19:21)
Bet tai jos nuodingos?  blink.gif 

nea biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki priimsit mane 😊
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2017 05 15, 19:49)
Sveiki priimsit mane 😊

O su kuo jus priimti, su sunimis, katemis, parseliais ar iguanomis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 05 15, 21:08)
O su kuo jus priimti, su sunimis, katemis, parseliais ar iguanomis? smile.gif

Su kaciuku😊
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2017 05 15, 20:09)
Su kaciuku😊

Priimam, rodykites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 05 15, 21:10)
Priimam, rodykites smile.gif

Dar visai mazytis

Pridėta:

Atsakyti

Labas rytas,

Vajei, kokį pūkutį naujokėlį turim. :wub: Kaip jį vadinat?

Busy, bais gražus tas varinis padaras, nors truputį ir nejauku į jį žiūrėt. Bet čia turbūt įpročio reikalas. Domėtumeis ar dirbtum žmogus su tokiais - viskas atrodytų savo vietoj. :) Šiaip aš šliaužiantiems jokių ypatingų baimių nejaučiu, tik va nepažįstu visiškai.

Giliukės taškuotas pilvelis :super:

Šponkiuk, pas mane šiąnakt irgi nei viena katė neatėjo. Jaučiuosi truputį įsižeidusi. :unsure: 

Atsakyti
[quote=Lapyna,2017 05 16, 07:26]
<p>Labas rytas,</p><p>Vajei, kokį pūkutį naujokėlį turim. wub.gif Kaip jį vadinat?
Kolkas dar tiksliai nenusprendem vaikai dar galvoja .vakar tik parsinesem o dziaugsmo kiek smile.gif
Atsakyti

Labas rytas. Migtelėjau nuo 21h iki beveik 7h :) Bent jau kol kad galvos neskauda, nes vakar nebežinojau kur ją dėti :) 
Lapyna, bent jau Bugi ryte atėjo paglostymų, Hipė dabar visko bijo. pametė karūną su visa kruopelyte drąsos. 

O kokį naujoką turim. Prašom daugiau nuotraukų :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Ale, jau koks spritnas Diabliukas :super:

Ir naujasis pūkis mažylis labai  :wub: 

Pasiilgau mažų kačiukų  :rolleyes: 

Atsakyti