Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos iš pat ryto :4u: Aš jau namuose jau sutikrinau savo ūkį.Net nesitiki kad per dvi savaites gali pasidaryti toks jovalas :oh:

Šponkiuk vaizdai nuostabūs, ypač tas, kur su oro balionu.

Apie mūsų kiemą pastebėjau kelis, neaišku kieno katinus.Vėl beglobiukai, ar kurį galą :(

Atsakyti

Labas rytas,

nuostabūs vaizdai, Šponkiuk. :mirksiukas: 

Aš vakar ryte buvau su vaikais Liepkalnio vandens saugykloje. Įspūdinga. Gal vėliau įmesiu kokį vaizdelį, dabar neprieinu prie kompo. Mano dešimtmetis buvo ypač sužavėtas. Akustika ten protu nesuvokiama, ir buvo leidžiama viskas: lakstyti trepsint, ploti, šūkauti ir pan. Tai jaunuolis pasismagino. :) 

Paskui teko nuvažiuoti beveik 400 km, viskas mašinoje su neveikiančiu kondicionieriumi. Dar dabar jaučiuosi apspangus...

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prasom ispirti man i dupa. Saule sviecia, as guliu lovoje ir tingiu. Vis dar
Atsakyti

Čia nėra spardyklių, padorios moterys nesispardo.

Viena, šiandien sekmadienis, dievulis šią dieną sukūrė poilsiui.

Antra,visi kiečiausi išradimai kilo iš tingėjimo,gal dar ne viskas atrasta?

Trečia, darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs, o jei pabėgs, tai čia jo bėda :lol:

O pas mane kieme uodai supyktybėję gyvena.Ir jokio purškalo nerandu.Jaučiu. tai bus pateisinama priežastis patingėti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 05 21, 11:03)
<p>Čia nėra spardyklių, padorios moterys nesispardo.
</p><p>Viena, šiandien sekmadienis, dievulis šią dieną sukūrė poilsiui.
</p><p>Antra,visi kiečiausi išradimai kilo iš tingėjimo,gal dar ne viskas atrasta?
</p><p>Trečia, darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs, o jei pabėgs, tai čia jo bėda lotuliukas.gif
</p><p>O pas mane kieme uodai supyktybėję gyvena.Ir jokio purškalo nerandu.Jaučiu. tai bus pateisinama priežastis patingėti.
</p>

Nepadeda man saves gailejimasis ir pasiteisinimai 4u.gif kilau is lovos, nuejau braskiu atidengti. Jeeetau kaip buvau maloniai nustebinta. Ant kiekvieno kelmelio gausus ziedynas. Ruosiasi zydeti rolleyes.gif
Atsakyti

Nu kodėl šiandien taip vėjuota? 

Atsakyti

Nu kodėl šiandien taip vėjuota? 

O todėl, kad vakar užsisakiau pas dievuliuką vėjo, mat noriu skalbinius išsidžiovinti :hihihi:

O jei rimtai, tai man tas rytų vėjas visai nepatinka.Galvą skauda, ir labai žiedadulkes nešioja, nosis bėgti pradėjo :blink:

Atsakyti
Pas mus irgi vejuota smile.gif sian muske sutikau tikra gyvate, nebe gluodena. Buvo nejauku
Atsakyti

Sveikoos. 

Mano Giė šunakatė. Nebijo nei šunų nei katinų.  Išpūčia uodegą ir į kovą. Kai užpuolė ta mažutį mažom kojytėm kambarinį šuniuką nu tai sakom toks ten ir šuo.... bet kai nužiūrėjus  puola vilkšunius tai jau nejaukiai atrodo. Katinus visus išveja...gerai kad virvė neilga ir katinai baikštūs, o tai nežinia kuo baigtųsi.... iš kur tas aršumas ir bebaimiškumas ?????

Dar šnypščia kniaukia ir kitaip grąsina mums kai iš lauko nešam į namus. Tipo nenori dar. Vaikai bijo bevest laukan.  Šiandien daviau per ausį kai mane apšnypštė. Gal bus supratusi kad čia nemandravos......

Tai va. Pakalbėjau. Lauksiu patarimų kaip auklėti paauglę ☺☺☺☺

Atsakyti

Sveikoos. 

Mano Giė šunakatė. Nebijo nei šunų nei katinų.  Išpūčia uodegą ir į kovą. Kai užpuolė ta mažutį mažom kojytėm kambarinį šuniuką nu tai sakom toks ten ir šuo.... bet kai nužiūrėjus  puola vilkšunius tai jau nejaukiai atrodo. Katinus visus išveja...gerai kad virvė neilga ir katinai baikštūs, o tai nežinia kuo baigtųsi.... iš kur tas aršumas ir bebaimiškumas ?????

Dar šnypščia kniaukia ir kitaip grąsina mums kai iš lauko nešam į namus. Tipo nenori dar. Vaikai bijo bevest laukan.  Šiandien daviau per ausį kai mane apšnypštė. Gal bus supratusi kad čia nemandravos......

Tai va. Pakalbėjau. Lauksiu patarimų kaip auklėti paauglę ☺☺☺☺

Atsakyti

Sveikos  :4u:

mano supratimu dienos tiesiog tobulos - pakankamai saulės iš šilumos, atsigavau po šalto pavasario  :D

Šponkiuk - nuotraukos puikios, labai gražu  :4u:  Diablo kokis velniūkštis  :D

Bela nuostabi savo išraiškingomis pozomis ir jaučiu tikra mano draugytė - šilumos per daug nebūna  :D

Gilė bebaimė  :)  Mauras irgi panašiai - keikiasi baisiausiai jeigu kas nori lauke ant rankų paimti, tėti visokiom gudrybėm namo parvilioja  :D  nors su amžiumi Imperatorius ramesnis pasidarė, nelekia jau kur akys mato, o šunys visi žino, kad su juo prasidėti nereikia - eina kaip tankas nepaisydamas šuns dydžio

Busy - oje, gyvatę sutikti tikrai nejauku ir dar baisoka, laikykis nuo gyvačių per atstumą  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 gegužės 2017 - 19:40

Šiandien oras kažkoks nesusipratimas. Būtume prie jūros, tai pūtų puiku ir saulė šviečia ir vėjas geras. O bet kai Vilniuje, tai neturėjom ką veikti. Tai va ta proga namus išsišlaviau :) Ale yra visai ką veikti :) tikrai reiks roboto siurblio :)

Atsakyti