Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bomž'iukas :oh: 9384c3a33b46.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 05 22, 11:36)
<p>Bomž'iukas doh.gif

A kodėl dabar taip Moliuką vadinam biggrin.gif Miega po pasivaikščiojimų biggrin.gif
Atsakyti
Šiemet tai jau post factum, bet kitais metais ir aš pomidorus auginsiu biggrin.gif O daigus turguj perkat?
Jie būtent balkoniniai ane?
Prisisėjau prieskoninių visokių žolių vazonėliuose, tai Mėtos delikatesas yra špinatai. Kas spėjo išdygti, tai tie jau nukramtyti ir išravėti doh.gif

Molis dabar, matyt, retas svečias namie? Oras puikus, tiek veiklos kieme kavalieriui biggrin.gif
Atsakyti

Pamatytumėt kokio gražumo rytą pareina :oh: Šlapias, purvinas, žuvimi smirdantis. :oh:

Murzių murzius,kitaip nepavadinsi.

Kai atšilo, tai visai sulaukėjo, pavalgo ir vėl į trasą šauna.Reikalų visa kupeta, visur bėgte, visur šuoliais lekia.

Aš pati auginu daigiukus, tiksliau abi su mama.Ji pasėja ir išsodina, aš laistai, geniu, nuo kenkėjų saugau.

Su balkoniniais pomidorais neprasidėsiu, auginau kelis pernai, nepatiko.Pati nemėgstu eksperimentų, tai kaimynė įkišo.Ten tikra daržininkė- bandytoja.

Auginau atseit statomą ant stalo.Tai išbujojo tokių gabaritų, kad reikėjo į katilo dydžio vazoną sodinti.Pomidoriukai, maži, ir kieti.Puošybai ir sumuštinukams gerai, o šiaip valgyti nepatiko.Rūgštūs ir kieti. :blink:

Atsakyti

Aš turiu 3 atliekamus daigus, jau bekraunančius žiedus, galiu atiduot. :mirksiukas:  Bet jie aukštaūgių slyvinių pomidorų, balkonui gal nelabai. :hmm: Šitų pernai neauginau, tai nežinau, kas per žvėrys. O vyšninukus visus išsodinau, dar ir pritrūkau, nes pirmi sodinti iššalo.

Atsakyti

Merginos turit kas dėžę su tokiu uždarymu? Ar patikima? https://www.senukai....07-pet-inn/554x

Atsakyti

Šponkiau, kiek man teko matyti tokių užraktų - fig suprasi kaip atidaryti, ir fig suprasi, kodėl pats atsidaro :(

Labos  :4u:​ 

Atsakyti

HM, nu matyt reiks gyvai apžiūrėti, nepirksiu internetu. Noriu didesni boksą nupirkti, kad Hipė tilptų padoriai. O ir šiaip vieną tik beturiu.

Atsakyti

Išties, geriausia gyvai pažiūrėt :)

O aš va ruošiuosi visaip morališkai Runciukui apnašas nuo dantų nuvalyti, nes vieno vietoj lyg rausta dantenos, geriau nežaist...

Atsakyti

Aš kartais pagalvoju apie boxą 2 katėms. Pagalvoju, vokiečių katalogus pavartau, tada nusprendžiu, kad nežinau, ko man reikia - vadinasi, ir nereikia. :D 

Beje, nieks artimiausiu metu vokiečių neužsakinėsit? Ar gal kas nori prisijungt? Mūsų guliašėliai baigias...

P.S. Pareina Zaiza iš kiemo šlapiu kailiu... Vadinasi abu bernai kieme :D 

Atsakyti

O argi įmanoma pačiai tai padaryti?

Vienintelė Aist taip gali.

Nuo proto baigiu nušokti :oh: Šalia namo remontuoja gatvę, tai negana to viskas išrausta, dar ir visą dieną triukšmas ir dulkių kamuoliai :aggressive: Greičiau jiems darbo diena pasibaigtų.

Atsakyti

Aš tai vieno dviems nenoriu :mmm: ypač kai pagalvoju, kad jį reiks nešti. Man geriau du tokiu atveju :) Teko kažkada Bugi su Zugi į vieną sutalpinti, tai nešti tikrai nepatogu buvo.

Atsakyti