Bomž'iukas

A kodėl dabar taip Moliuką vadinam
Jie būtent balkoniniai ane?
Prisisėjau prieskoninių visokių žolių vazonėliuose, tai Mėtos delikatesas yra špinatai. Kas spėjo išdygti, tai tie jau nukramtyti ir išravėti
Molis dabar, matyt, retas svečias namie? Oras puikus, tiek veiklos kieme kavalieriui
Pamatytumėt kokio gražumo rytą pareina
Šlapias, purvinas, žuvimi smirdantis.
Murzių murzius,kitaip nepavadinsi.
Kai atšilo, tai visai sulaukėjo, pavalgo ir vėl į trasą šauna.Reikalų visa kupeta, visur bėgte, visur šuoliais lekia.
Aš pati auginu daigiukus, tiksliau abi su mama.Ji pasėja ir išsodina, aš laistai, geniu, nuo kenkėjų saugau.
Su balkoniniais pomidorais neprasidėsiu, auginau kelis pernai, nepatiko.Pati nemėgstu eksperimentų, tai kaimynė įkišo.Ten tikra daržininkė- bandytoja.
Auginau atseit statomą ant stalo.Tai išbujojo tokių gabaritų, kad reikėjo į katilo dydžio vazoną sodinti.Pomidoriukai, maži, ir kieti.Puošybai ir sumuštinukams gerai, o šiaip valgyti nepatiko.Rūgštūs ir kieti.
Aš turiu 3 atliekamus daigus, jau bekraunančius žiedus, galiu atiduot.
Bet jie aukštaūgių slyvinių pomidorų, balkonui gal nelabai.
Šitų pernai neauginau, tai nežinau, kas per žvėrys. O vyšninukus visus išsodinau, dar ir pritrūkau, nes pirmi sodinti iššalo.
Merginos turit kas dėžę su tokiu uždarymu? Ar patikima? https://www.senukai....07-pet-inn/554x
Šponkiau, kiek man teko matyti tokių užraktų - fig suprasi kaip atidaryti, ir fig suprasi, kodėl pats atsidaro ![]()
Labos
HM, nu matyt reiks gyvai apžiūrėti, nepirksiu internetu. Noriu didesni boksą nupirkti, kad Hipė tilptų padoriai. O ir šiaip vieną tik beturiu.
Išties, geriausia gyvai pažiūrėt ![]()
O aš va ruošiuosi visaip morališkai Runciukui apnašas nuo dantų nuvalyti, nes vieno vietoj lyg rausta dantenos, geriau nežaist...
Aš kartais pagalvoju apie boxą 2 katėms. Pagalvoju, vokiečių katalogus pavartau, tada nusprendžiu, kad nežinau, ko man reikia - vadinasi, ir nereikia.
Beje, nieks artimiausiu metu vokiečių neužsakinėsit? Ar gal kas nori prisijungt? Mūsų guliašėliai baigias...
P.S. Pareina Zaiza iš kiemo šlapiu kailiu... Vadinasi abu bernai kieme
O argi įmanoma pačiai tai padaryti?
Vienintelė Aist taip gali.
Nuo proto baigiu nušokti
Šalia namo remontuoja gatvę, tai negana to viskas išrausta, dar ir visą dieną triukšmas ir dulkių kamuoliai
Greičiau jiems darbo diena pasibaigtų.
Aš tai vieno dviems nenoriu
ypač kai pagalvoju, kad jį reiks nešti. Man geriau du tokiu atveju
Teko kažkada Bugi su Zugi į vieną sutalpinti, tai nešti tikrai nepatogu buvo.