Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū, Busiuk  :4u:

O protektorius praverstų toks kaip hiking boots turi (nesugebėjau per tel įkelti paveiksliuko :ax: ), na bent jau man veikė beveik visur :hihihi:

Atsakyti

Neturiu tokiu ir iki atostogu itariu nenusipirksiu bigsmile.gif Ai as praplauksiu su kedais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 gegužės 2017 - 07:07

Erendira, saulyt - su gimimo diena  :4u:  :4u:  :4u:  Tu apdovanota visom pačiom šauniausiom savybėm, tad palinkėsiu, kad ir tave visuomet suptų šaunūs žmonės  :4u: 

alyvos-baltos.jpg

Busy - praplauksim su kedais  :D 

Psio, mergytės, lekiu į geležinkelio stotį, varom su draugėm traukiniu Kaunan į zoologijos sodą. Šimtą metų traukiniu nevažiavau  :)​ 

Atsakyti
Erendira, su gimtadieniu happybday.gif Geros sveikatos, energijos, geros nuotaikos, sėkmės darbuose smile.gif

Labai gražūs vaizdai ir nuotraukos smile.gif Graži ta mūsų Lietuvėlė tik sėdėdami ir tingėdami ne visi matome . Ačiū kad parodote wub.gif
Atsakyti
Magnun, pasitusink 4u.gif
Atsakyti

Erendira, su gimimo!!!

Priedas  IMG_1131kvs.jpg   287,29KB   0 Parsiųsta kartų

Busy, praplauksi su bet kuo, bile ne tapkės ir ne aukštakulniai :D Aš vakar irgi ne trekinginiais vaikščiojau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 27 gegužės 2017 - 07:58

Su gimimo diena, Erendira  :4u: sveikatos, meilės, laimės  :4u: 

Lapyn,  :wub:  lengvai, kad viskas  :4u: 

Sagyte, kaip sekėsi Mumiukui? Mes šiandien važiuojam į Molėtus, pasidžiaugti šuniukais  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 05 27, 07:55)

<p><strong>Busy</strong>, praplauksi su bet kuo, bile ne tapkės ir ne aukštakulniai biggrin.gif Aš vakar irgi ne trekinginiais vaikščiojau.</p>

Tai gerai, ba aukstakulniu jau koki 10-15 metu nenesioju, tai dziaugiuosi, kad ir neprireiks biggrin.gif
Atsakyti

Erendira, su gimtadieniu!!!

Labai gražios nuotraukos pasivaikščiojimo, labai gaila, kad dirbau.

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Erendira, sveikinu su gimimo diena 4u.gif 4u.gif Labai gražiu metu gimei mirksiukas.gif Būk laiminga 4u.gif
Atsakyti

Erendira,  su gimtadieniu!  linkiu, kad labiausiai patikę palinkėjimai išsipildytų :)

Atsakyti
Erendira, prisidedu ir aš su sveikinimais. Labai noriu palinkėti gražių akimirkų sustojimo...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti