O čia buvo vakar vakaro labanakt ![]()
IMG_7540sm.jpg 298,13KB
0 Parsiųsta kartų
Maniškis telefonas naujas kainavo 434eur (čia pigiausiai ką tuo metu internete radau, šiuo metu pigiausiai 399 radau). Bėda, kad šitam telefone stiklas eina kartu su matrica, dėl to tokia ir kaina. 110 remontas čia ką radau pigiausiai internete (beje mttc kol kas pigiausiai , nei pas kitas taisyklas, kurios turi nurodžiusios kainas yra dar brangiau). Tai dabar ir nežinau ar imti naują telefoną, o šitą parduoti už kokį 50 eurų supirkėjams, kurie suremontuos ir parduos. Ar remontuoti. Kaip tyčia visus veikiančius senesnius telefonus išdalinus ar paskolinus, tai dabar neturiu, net į ką įsidėti sim kortelės ![]()
Na, už tiek kainavusio telefono taisymą šimtuką galima paklot. Kai maniškis kainavo apie 200 ir oficialus servisas už taisymą paprašė apie 150, tai mintyse pasiunčiau juos į visas puses.
Jei pakeliui, tikrai pabandyk nueit į Rimi prie Vingio kino. Man juos rekomendavo ir jie tikrai nebrangiai ima. Ten dirba pora paprastų nagingų vaikinukų. Internete jų kontaktų neradau.
Mano atveju buvo sugedęs įkrovimo lizdas (plius suseilėtas mažiaus), bet mano telefone norint jį suremontuoti, reikėjo lupti ekraną. Tai paėmė 50. Sakė kitam modely toks taisymas kainuotų 20 eurų.
Sveikos ![]()
Valio Mumiui ![]()
Ozimetras
šezlongo bandytojas ![]()
Šponkiuk, ![]()
Mes vakar Molėtuose pasivaikščiojom labai smagiai
pirmą kartą ten buvom, labai gražu. Kaip Trakuose kokiuose, tik žmonių visai nėra
dar aplankėm aukščiausią Lietuvos apžvalgos bokštą ![]()
Labanoro apžvalgos bokštas:
Jaučiasi,kad atšilo.Labai nekalbios tapome
.Aš irgi jau pargrįžau iš kaimuko.Pagaliau pasišildžiau kaip pridera
Nepykit, šiaurietės, negaliu atsidžiaugti tokiu oru, tai tobula
Energija liejasi kibirais, dar eisim žolytės patarkuoti
Vakarinė mankšta bus, taip sakant.
Oj Sponkiau butum arciau atiduociau savo 4 Iphone, nes greitu laiku man baigiasi kontraktas ir imsiu sau kita telefonatai turesim lietuviskom kortelem kur isimest, nes liks senas, dar gal iseis ji uz draudima pakeist , nes ekrane tokia nesamone atsirado, ir man rodos cia nieko gero. O telefu ebejuj nemeginai ieskot, ten buna pigiau ir gan nemazai. ?
Azu, kažkaip telefonų per ebay net nesvarsčiau pirkti
Tik laptopą taip pirkom, bet ten super dylą atkapstė MB. Telefoną nusprendžiau remontuoti, tai prirašinėjau taisykloms kur kainų nėra, kiek kainuotų, žiūrėsiu kur rasiu ką gero.
O mes šiandien atidarėm vandenlenčių sezoną, tai visada pirmą kartą sezono pradžioj rankos nelaiko. Jau pradedu įsivaizduoti, kaip ryt jų nepakelsiu ![]()
Dar buvom Bugi į namą nusivežę
Elgėsi gerokai drąsiau nei Hipė ![]()