Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Apus, gera jus vėl abu matyti :4u:  Apuokiukas :oro_buckis:

Pagalvodavau ir aš tik tyliai.Jau tie gyviai su savo sveikatos bėdomis žinau kaip išėda nervus :oh:

Atsakyti

Sveikos

Smagu del Gufio.

Šponkiau, šaunuolė.

vejaraupiais persirgau 27 metu, oi kaip niekam to nelinkečiau, beje nuo manęs ir vyresnioji tada užsikrete irgi prasikankino, tai tik atsirado skiepai iškart skiepijau mažę.

Nesikelsiu ir neprasykit

Priedas  IMG_20170611_115236.jpg   129,58KB   0 Parsiųsta kartų

Ne ne ne

Priedas  IMG_20170611_115038.jpg   121KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kova dėl pagalvėlės pralaimėta (laikina čia) :unsure:

Teisingai,Belute, miegokim visi,lyja lauke, nėra kas veikti.ab0c239f7f19.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 birželio 2017 - 11:59
Taigi dar vieną pagalvėlę matau, padaryk iš jos guoliuką Moliukui, negi gaila 4u.gif

Pas mus jau saulė šviečia, galėjo dar palyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 11 birželio 2017 - 13:35

Niekas nedarė specialiai guoliuko, patys gyvuliai padarė.Ir būtent šita pagalvėlė kenčia.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Edule, laikykitės su sūnumi!  :4u: Ranką gydyk.  :4u: 

Erendiros koldūniukai su Runcium- tiesiog mielybės.  :wub: 

Aš su Ignu irgi laukiam Diinkos atostogų, kada mums bus patikėta 4 kleckų priežiūra. Ignas net kažkokį projektą rašys apie juos. Jam reikės smulkiai žinoti katukų bei katės mamos atsiradimo pas Diinką istoriją, kiekvieno mažiaus charakterio ypatybes. Sūnus sakė, bandys platinti skelbimus, kad surasti jiems nuolatinius šeimininkus ir t.t. Vyrui pristatėme, kaip tas visas reikalas būtinas moksliniams tiriamiesiems edukaciniams mokykliniams beigi emociniams pozityvios šeimos tikslams. Gavome sutikimą.  :yahoo: 

Mes važiuojame autobusu iš Latvijos Papės pajūrio. Po jaunėlio išleistuvių ( aštuntokų baigimas). Netikėtai visus nustebino oras- abi dienas buvo saulėta ir šilta ( apie 22 lpsn). Šiandien atidarėme Baltijos jūros maudynių sezoną. Smagiai praleidome laiką. 

Boba ant sukiužusios geldos :D 

IMG_7011.jpg

Atsakyti

Zundyte, pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga :)

a1b670a40dd8a6467e469b9a56cc7766858.jpg

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2017 06 10, 21:59)
<p>Sagyte ,nežinau ,kaip ten ,kur jūs lankotės ,pas mane poliklinikoje visada yra tos vakcinos po kelias dozes užsakyta ,pasibaigia  - vėl užsakom ,ne deficitas.Skiepas gerai tuo ,kad susidaro imunitetas ir nenusėda ta bacila nugaros smegenyse ir menkiausiam peršalimui atėjus nepasireiškia pūsleline ant lūpos ar juostine pūsleline ant nugaos,kuri būna ypač skausminga ,nes eina pagal nervo eigą...persirgus bacila lieka  nugaros smegenyse ..Esu mačiusi ir skiepytus vaikus sergant vėjjaraupiais ,bet tai buvo 2-3 spuogai ir žvalus vaikas be temperatūros,taip pat esu mačiusi susirgusią 14 metų merginą,kurią bėrė 10 dienų (paprastai beria 5 dienas),nebuvo sveikos vietos,karščiavo iki 40, aišku ,gulėjo ligoninėje ,skaudėjo viską,ką gali skaudėti (beria ne tik odą,bet ir gleivines ,o tai reiškia kad beria ir žarnų gleivinę,skrandį ir tt) Žodžiu,jei dar nesirgo ,geriau paskiepyti,nes jei užsikrės nuo savo vaikų,tai mažą nepasirodys...Aišku ,čia išimtiniai atvejai,bet..juk negali žinoti ar tu nebūsi išimtinis atvejis ...Atsiprašau už off topic 4u.gif​ </p>

Pritariu Zundytei, sirgau 18, man komplikavosi meningitu.
Skiepyčiau.
Beje, tai virusas.

Bella biggrin.gif
Moliukas ir šuniukas - labai faini.
Boba ant geldos... smile.gif vitaminą D gaudo.
biggrin.gif
Guffis. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 11 birželio 2017 - 19:36

Nematau nei bobos nei geldos ,tik undinėlę ant jūros kranto :wub:​ 

Atsakyti

Aist, labai save nuvertini.Kaip tai buvo gera šildytis.O pas mus lijo, ir apniukę visą dieną buvo.Noriu ir aš pagulėti kur prieš saulytę.

Medikės, tik nebandykit sakyti,kad nesveika.

Į skiepų temą.Aš vaikystėje vos nemiriau nuo skarlatinos.Tada dar gal skiepų nebuvo nuo šitos ligos.

O mano sūnus yra sirgęs vieninteliais vėjaraupiais.Nuo kitų ligų jis skiepytas.

Neprotingai elgiasi tie,kurie vaikų neskiepija.

Atsakyti

Lisitėja, kol kas dar nėra skiepų nuo skarlatinos , ją sukelia ta pati bakterija kaip ir anginą,padeda paprasčiausias penicilinas...

Atsakyti

Labas rytas,

vyras komandiruotėj, nėr kam mano dykumos laistyt, tai užsisakiau laistymą iš viršaus. Nepykit :P 

Gufiui linkėjimai :4u: 

Belut, patingėk dar. Tuolab, kad pirmadienis...

Lisitėjos Pagalvių karai irgi pralinksmino :D

Tą "bobą ant geldos" dar ne vienas princas nusirinktų :rolleyes: 

O aš sumažinau katėms maisto normą dar tuputį, ir negaliu suprast, ko ta Zaiza išsipūtusiais šonais vaikšto. :hmm: Gi vakar vakare žiūriu: nuo kibirėlio, kur Hairballl maistas sudėtas, dangtis nustumtas. Nedaug ten buvo likę, gal 1-1,5 kg, bet dabar tik ant dugno. :D Na ką, mintyse pabambėjau ant škadnyko mažylio, uždengiau, nuėjau pas vaiką miegot... O šįryt ryte vėl dangtis ant šono. :lol: 

Atsakyti