Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, tai pati matei, koks entuziazmas ėsti - jis tik didėja  :D Kai atsinešu mazgius apačion, Pedriukas jau kokį pasigavęs rodo kaip žaisti - šokinėja iš vietos, purena uodegą, lipa į draskyklę ir pan :hihihi: Vakar pasičiupo mergikę, ta jau irgi suprato, kad šitas dėdė - tik peraugęs vaikas ir šasst - iš nugaros kiti trys atbėgo - Pedras kaip šoko aukštyn, uodega kabliu, akys apvalios  :lol: 

Atsakyti

Mergytės - ačiū, koja sėkmingai gyja :)

Dėl sekmadienio tai juo, ir su ramentais važiuočiau :D 

Erendira - džiugu kad pypliukai valgūs ir žaidūs :wub:

Lapyna - nu žiūriu kad daug nuolaidų turi toje firmoje kur laistymą užsisakai :)

Atsakyti

Mergytės - ačiū, koja sėkmingai gyja :)

Dėl sekmadienio tai juo, ir su ramentais važiuočiau :D 

Erendira - džiugu kad pypliukai valgūs ir žaidūs :wub:

Lapyna - nu žiūriu kad daug nuolaidų turi toje firmoje kur laistymą užsisakai :)

Atsakyti

Lietus visai gerai, bet tik ne toooks, ne su viesuliniu vėju. :blink:

Tikrai akcija buvo :lol:

Atsakyti

Aha, čia gavosi: imi 2 dienas lietaus - trečia nemokamai! Ir ypatinga dovana: turbo įpūtimas! :D

Kaip "Barbora", kur kartais neprašytų priedų priveža. Būna ir į temą, bet būna ir į šiukšliadėžę...

Atsakyti

Lapyna, galima turbo įputimą be lietaus noriu pasiskolinti sekmadieniui prie jūros? Kad pas Diinką susirinkusioms nepūstų?

Atsakyti

Pasiimkit tą savo mega turbo įpūtimą, nes galva nuo vėjo žlega ir vazonikus su vasarinėmis kompozicijomis niokoja. :blink:

Atsakyti

Erendira​, aš irgi prisijungčiau prie važiuojančių pas Dinką, jei bus vietos. :)

Atsakyti

Colomba, aišku, rasim vietos ;) 

Atsakyti

Tokiu oru tai tik nusidrėbti kur nors minkštai ir pamiegoti...

Priedas  IMG_7957sm.jpg   264,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tokiu oru tai tik nusidrėbti kur nors minkštai ir pamiegoti...

Pritariu Mikai. Aš irgi norėjau va taip susirangyti ir miegoti :D

Atsakyti

Ar matot kaip mane skriaudžia, net didesnės pagalvėlės nepadeda?Gana miegoti, kelkitės ir keliaukit į darbus.

53e96af0cbde.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 birželio 2017 - 06:20