Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lapyna @ 2017 06 16, 21:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="diinka" data-cid="71680508" data-time="1497641229"><div><p>O mažiukus ypač juodus, o jų daug labai reiktų pafotkinti,</p></div></blockquote><p>Erendira, a Erendira? A tilps bezrazmierna tašė? Ar gal man pas Erodę prašytis? (nors ji neprisipažino, ar važiuos).</p>

Erodė dar ir ryt nežino, ar važiuos, ar ją veš.
Nugarą rakina, o man ryt moterų bėgime sudalyvaut...
Ar galite patikėti, kad Kingas išdidžiai rodo pavyzdį visoms katėms nagučių kirpime? Pavyzdingai. Taip. Nukerpa mama Erodė, išgiria, Kingas visiems rodo, kad ir su nubukintais galima draskyklę drožt. Ohoho, ir dar kaip galima. Mama giria, glosto.i Sako - gi ataugs nagučiai, o va šitas paskilęs, žiūrėk, Kingiuk, reik sutvarkyt. Tada pasigaunu Fogsę, nukerpu, nors ir muistos. Bandė urgzt, sakau, kad negalima, raminu ir ką - murkia ant rankų, o aš nagutį kerpu. Tos nagai kaip adatos - ploni ir taaip išgaląsti... Britvos. Gerai, kad nesidrasko. Tik baigiu ir nori nulipt, Fogi niekada nebūna ant rankų, kelių - bijo, jai diskomfortas, nors lovoj labai nori glostytis, gulti šalia.
Nika labai rangosi, šnypščia, aš raminu, savo darau. Jai tą sužeistą letenytę skauda, ji labai ją saugo, nos dienos metu neatrodo, kad skauda, nes šitaip duotis reik sugebėt. Sienom skraido. Bet nukirpti visi nagiukai.
Tašės nekankinau. Na, ten reikia angelo kantrybės ir jėgų. Bei pastebėt, kada uodegos švaistymas pasibaigs ir tą staigų judesį, kai kirs mamkai per nagus...
Ryt dėsim į tašytę imobilizuojančią ir nukirpsiu.

Atsakyti

Aš irgi dar nesu tikra, ar galėsiu atvažiuot pas Diinką. Jei ką, gal tuomet su Erode kooperuotumėmės? 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Koks puikus šeštadienio rytas, tikiuosi jau visi sukilote?  Nuodemė būtų miegoti, kai saulė žeme ritinėjasi.

Erode, sėkmės tau .O nuo ko jūs ten bėgsite? :hihihi:

Sudėtingas reikalas tas kačių manikiūras :mastau:

Nu,viskas, renkuosi šunį ir varau kaimukan, pasišildyti prie kūdros.

Atsakyti
Atšikabink šakau... gulėšiu kiek reikėš. Kol Giliukaš nepašrodyš

vartotojo įkelta nuotrauka

Gero jums pasibuvimo 4u.gif
Atsakyti

Sveikos

Tuuuuuteee  :wub:  

Aist, kai nuotaikos, sveikatos ir tiramisu?

Šponkiau, kai sveikata?

Idomu kaip Vetra laikosi  :unsure: 

Atsakyti

Merginos- si karta pasuoju. Nedalyvausiu susitikime. Manau lepa tikrai tureciau buti.

Atsakyti

Pupita aš gyvaš ir šveikaš gelbėju namuš nuo mušių!

02319f4aff05fb19e6ecdfa1df39e3f2188.jpg

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 06 16, 23:42)
<p>Aš irgi dar nesu tikra, ar galėsiu atvažiuot pas Diinką. Jei ką, gal tuomet su Erode kooperuotumėmės? </p>

Mielai, Aist, turi mano numerį gi.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 06 17, 12:21)
Pupita aš gyvaš ir šveikaš gelbėju namuš nuo mušių!

UOj... dievinu mušių patiekaluš

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 17 birželio 2017 - 12:05

Labukas net negalėjau perskaityti. Galvoju arba paimtų mane Lisiteja iš Pnvz at mąstyti kažkaip kitaip. Nes gal dar drauge nuvežtu..... ?

Atsakyti

Niekas nekalba su manim. O neturiu nei kontaktų kitų nei ko...... Kur važiuot nežinau 😂😂😂

Atsakyti

Niekas nekalba su manim. O neturiu nei kontaktų kitų nei ko...... Kur važiuot nežinau 😂😂😂

Skambink Dinkai :D

Atsakyti