Erodė dar ir ryt nežino, ar važiuos, ar ją veš.
Nugarą rakina, o man ryt moterų bėgime sudalyvaut...
Ar galite patikėti, kad Kingas išdidžiai rodo pavyzdį visoms katėms nagučių kirpime? Pavyzdingai. Taip. Nukerpa mama Erodė, išgiria, Kingas visiems rodo, kad ir su nubukintais galima draskyklę drožt. Ohoho, ir dar kaip galima. Mama giria, glosto.i Sako - gi ataugs nagučiai, o va šitas paskilęs, žiūrėk, Kingiuk, reik sutvarkyt. Tada pasigaunu Fogsę, nukerpu, nors ir muistos. Bandė urgzt, sakau, kad negalima, raminu ir ką - murkia ant rankų, o aš nagutį kerpu. Tos nagai kaip adatos - ploni ir taaip išgaląsti... Britvos. Gerai, kad nesidrasko. Tik baigiu ir nori nulipt, Fogi niekada nebūna ant rankų, kelių - bijo, jai diskomfortas, nors lovoj labai nori glostytis, gulti šalia.
Nika labai rangosi, šnypščia, aš raminu, savo darau. Jai tą sužeistą letenytę skauda, ji labai ją saugo, nos dienos metu neatrodo, kad skauda, nes šitaip duotis reik sugebėt. Sienom skraido. Bet nukirpti visi nagiukai.
Tašės nekankinau. Na, ten reikia angelo kantrybės ir jėgų. Bei pastebėt, kada uodegos švaistymas pasibaigs ir tą staigų judesį, kai kirs mamkai per nagus...
Ryt dėsim į tašytę imobilizuojančią ir nukirpsiu.