Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, palaikau. Aš irgi dar lovoje. Akys praplėštos, gurkšnoju vandenėlį.

Pažiūriu į saulę už lango - ir bloga vien nuo vaizdo darosi. :blink:  Visiškas senis besmegenis....

Atsakyti

Labas rytas

Mano sąrašas: 5.30 apibarta Kruopa kad prie durų rėkauja (pažadėjau ir šiandien stovyklą pas tėvukus), Grikis apglostytas, atsikelta, avižirnių humusas pagamintas, gaminu pusryčius :). rytas pro langus nuostabus, galvoju kad bus galima ir kokią vasarinę suknikę vilktis  :rolleyes: 

Atsakyti

Na, 5.20 aš mažių ant puoduko nešiau, nes pagal muistymąsi supratau, kad tuoj bus vandenynas lovytėje. Paskui ilgai ir sunkiai bandžiau užmigt. Pavyko. Užtat keltis antrą kartą jau buvo sunkiau....

Dabar vandenėlis išgertas, katės apipusryčiuotos (Mika demonstratyviai kvaksėjo ir drožė draskyklės stulpą - kiek gi galima laukt???), einu fotikų rankiotis.

Atsakyti

Labas rytas :4u: Aš jau nuo 6 brazdu po pirkią.Šuo pavedžiotas, gėlės palaistytos, šiltnamis atidarytas, vienas skalbimo reisas padarytas, keliauju praustis.

Lapyna, na jei nebūtum garbingoje padėtyje, būtum didžiai nesuprasta ir :nono:

Net širdis virpa iš džiaugsmo matant saulytę danguje.

Magnuna, suknelėms :sutinku:

Paskutinį kartą klausiu, ką atsivežti iš gėrimų? Sulčių( galiu naminių obuolių) , mineralinio,kavos, arbatos, pieno ?

Atsakyti

Labas rytas,

cituoti neleidžia- tai parašysiu taip- Lapyna, jungiuosi prie tavęs- aš irgi iš besmegenių.. O manęs šiandien laukia pasimatymas su pomidorais šiltnamiuose..

Listėja- tai aš nesuprasta, ane?.. man pamačius saulę danguje- norisi įlįsti į kokį rūsį.. bet visi kiti juk gali džiaugtis ir šildytis ant akmenų..

Atsakyti

Taip, Vilkra, tu irgi būtum nesuprasta.

Myliu saulytę, mėgstu kai šilta.Matyt praeitame gyvenime kur Afrikoje gyvenau, arba driežas buvau :lol:

Atsakyti

Pas mane organizme instaliuota saule pakraunama baterija- energijos kiekis tiesiogiai priklauso nuo šviesos kiekio. 

Erendiriuk, kaip kaip- jauskis princese!  :flirt2: 

Mano dvi princesiškos išklotinės gulinėdamos jaučiasi tobulai:

IMG_7029.jpg 

Ainu sveria tris kartus mažiau už Čiją, bet žiūriu, kad nuotraukoje taip neatrodo. ;)

Atsakyti

Nepykit, būsiu negraži: nu nieko ant savo formų nepritaikau :oh: 

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 06 17, 19:02)
Magnun gero tau ryt susmatymo, palinkejau ir kitoms, bet visos uzsiemusios labai bigsmile.gif 

Mes ryt i Bergena isvarom, tikiuosi oras bus geras, akis paganysiu i gamta biggrin.gif

Gero oro, linkėjimus pasiimam, Diinkai vežam ir valgom.
Tutė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 06 18, 08:14)
<p>Labas rytas 4u.gif Aš jau nuo 6 brazdu po pirkią.Šuo pavedžiotas, gėlės palaistytos, šiltnamis atidarytas, vienas skalbimo reisas padarytas, keliauju praustis.
</p><p>Lapyna, na jei nebūtum garbingoje padėtyje, būtum didžiai nesuprasta ir nono2.gif
</p><p>Net širdis virpa iš džiaugsmo matant saulytę danguje.
</p><p>Magnuna, suknelėms drinks_cheers.gif
</p><p>Paskutinį kartą klausiu, ką atsivežti iš gėrimų? Sulčių( galiu naminių obuolių) , mineralinio,kavos, arbatos, pieno ?
</p>

Pieno neimk, visa kita vežamės. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2017 06 18, 08:21)
<p>Labas rytas,
</p><p></p><p>cituoti neleidžia- tai parašysiu taip- Lapyna, jungiuosi prie tavęs- aš irgi iš besmegenių.. O manęs šiandien laukia pasimatymas su pomidorais šiltnamiuose..
</p><p></p><p>Listėja- tai aš nesuprasta, ane?.. man pamačius saulę danguje- norisi įlįsti į kokį rūsį.. bet visi kiti juk gali džiaugtis ir šildytis ant akmenų..
</p>

Kaip iš kokio vampyrų filmo nuskambėjo... (apie rūsį).
Atsakyti

Lapyna,gausi lupt, čia gi visos savos ir apie formas mažiau galvok...

Jei jau kalbate apie dienotvakę,tai aš pabudau apie 5,30 nuo baisaus triukšmo virtuvėje ir pagalvojau ,kad mano skanusis žuvies tortas  sumanė ant žemės patupėt,  bet nulėkusi pasižiūrėt, pamačiau ,kad tortas savo vietoje, tik  paslėgimai - trys pakeliai sulčių ir medaus kibiriukas -  palaimingai guli ant  žemės ,kaip ir metalinis bliūdukas, kuriame visi sudėti buvo....Iš tos laimės dar priguliau,tai kaip užmigau ,taip užmigau...iki 9..tai dabar viskas turbo greičiu vyksta, valgau pusryčius ir tuoj į dušą varysiu akis prasikrapštyt,bo kelio pas Diinka nematysiu :blink:

Diinka ,gal man prie šiukšlyno mašiną pastatyt,ar sutilpsim  ten pas tave visos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 18 birželio 2017 - 09:40

LABA, ZUDYT, TILPSIM, lISTUINĖJA, KAVOS  ARBATOS YRA,  LAUKIU

Atsakyti
Sveikos. Gero jums pasisedėjimo. Lauksim nuotraukų ☺ aš karščio nemėgstu irgi. man užtenka iki pilnos laimės tipiškos lietuviškos vasaros - ty iki 23 max ir vakarais lietus. Ir dar pastebėjom jad Gilė šilumos žiauriai nemėgsta. Iškeipsta visa tokia...apatiškai tingiai mieguista palieka....nors bute pas mus nekaršta šiaip o ir kokie tie karščiai dar tebuvo ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 18 birželio 2017 - 15:17