Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, per kur tu nuotraukas keli? 

Per išsamaus atsakymo mygtuką.

Aš pasislėpiau už objektyvo :) Diinka turės nuotrauką su manim.

Išvardinčiau visas, bet nežinau, kas sėdi į dešinę nuo Zundytės :geda: (kairėj Gielux)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 birželio 2017 - 08:34

Laba ryta

vakar jau niekaip prie kompo, ačiū D atėjau į darbą, pailsėsiu, atostogų saaitė buvo žiauriai sunki :D

Aš labai noriu padėkotimerginom užzoo sodo lankymą,  Aist už linkėjimus nuo Ainu ir Čijos, ir už dauggggggggg lauktuvių mažiems pūkuotukams, bei Sosiskiukui, jūs nuostabios, dar dar atskiras didelis Ačiū Lapynai už jos darbą, tiek vargo, tu nepakartojama, kaip tankiukas :D Stalas kaip visada lūžo nuo labai skanaus maisto ir ne tik :) Ir labai miela, kad nereikia apie nieką šokinėti, visos viską jau žino (kas kur) vien žo kaip namie AČIŪ dar kartelį visom.

Pasidovanojo vakar abu plėmukai, taigi iš 6 r9ūsio pūkuotuko liko tik su juopda nosia- Petunija :D  pasidovanojo Frezija ir Putoklis :D

57f8abbbf529887bccf9262ee8285e6e237.jpg

8bc647290b4ab545961f59f56ce362cd984.jpg

Atsakyti

V Rine vardinu- Lapynos foto:pradedant nuo šeimininko :) Tomas, Colomba, Gieliux, Zundytė su sese , Magnuna, Erodė, Dinka,  Lisitėja, Aist, Azucena, Erendira, o mano fotkėj, matosi Lapyna

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Smagu jus visas laimingas ir gražias matyti 4u.gif Liepos mėn tikiuosi ir aš prisijungti ax.gif

O kam pasidovanojo katinėliai?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 06 19, 09:58)
<p>V Rine vardinu- Lapynos foto:pradedant nuo šeimininko smile.gif Tomas, Colomba, Gieliux, Zundytė su sese , Magnuna, Erodė, Dinka,  Lisitėja, Aist, Azucena, Erendira, o mano fotkėj, matosi Lapyna
</p>

ačiū .
Nepažinau zundytės sesės, Azicenos ir Listėjos (ji anksčiau jau pati prisidavė) smile.gif

dar labai norėčiau to žuvies torto recepto smile.gif

ir dar turiu kvailą klausimą- o kaip apčiupinėjant surasti ar yra erkė pas katiną??? maniškis irgi gi vedamas į lauką. Dedam tą ankakliuką baisiai smirdantį.... bet o jei vis tiek kokia įsisiurbia- ar ją galima apčiupus surasti ? maniškė kai aplamai nelabai rankinė- tai nesileis ten ilgai nagrinėjama .... unsure.gif
Atsakyti

O čia nedrąsioji pūkuotukė Frezija, kuri iškeliavo į naujus namus :) Broliukas toks pats

Priedas  IMG_8457s.jpg   240,64KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_8471s.jpg   259,52KB   0 Parsiųsta kartų

V-Rine, aš pas Zaizą erkę užčiuopiau glostydama. Šiaip katėms erkės mažiau pavojingos nei šunims (mažiau perduodamų ligų). Jei neklystu, tai netgi mažiau nei žmonėms.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 birželio 2017 - 09:35

Sveikos. ar mūsų tarpe yra kas nori nemokamai (tik susimokėti už komunalinius) 2 metus gyventi dviejų kambarių naujai suremontuotame bute Naujojoje Vilnioje, su sąlyga labai gerai rūpintis šeimininkų 2 katėmis?

Atsakyti

Jau koks Frezijos grožis, nugriuvimas :wub:

Labai tikiu,kad jiems kliuvo geri, atsakingi šeimininkai.

Aš jau pirma norėjau sužinoti visų žuvinių tortų.Nors nuorodą kokią duokit.

Man šiandien dar laisva diena, tai ilsiuosi po intensyvaus savaitgalio, mėgaujuosi niekur neskubėjimu.

Dėl erkių, tai tik apčiuopiant randu.Ant trumpaplaukių geriau rasti, o va su Moliuku prasčiau,tenka jį prispaudus kutinėti.Bet kiek pastebėjau, katinai praktiškai erkių neprisirenka, nors duodasi per pievas pakrūmėmis.

Ankakliukais nelabai pasitikiu.Šunims vis tiek segasi, o be to dar ir pameta dažnai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 birželio 2017 - 09:41

Šponkiuk, turbūt čia visos su namais. Mano sesė turbūt norėtų ir galėtų, jei ne vaikų darželis ir mokykla Lazdynuose... 

Atsakyti

Dėl šeimininkų prakontroliuosiu, dėl sterilizacijų teiravosi patys, katukaqi čipuoti, šią sav. bus perrašyti ant šeimininkų (asmens dokumentą pateikė) , manau kad čipas įpareigoja kažkiek  būt atsakingam, nes radus gatvėj bus atsekti.

Dėl žuvies torto receptų, prašom dėti čia, nes norinčių daug :)

Atsakyti

Tęsiu su  katuliukais...

Čia jauniausios kartos mamytė. Vargšė blogai jautėsi (mastitas), tai nenorėjo savęs rodyti. Kai prisimenu save jos situacijoje, tai labai suprantu...

Priedas  IMG_8565s.jpg   257,06KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_8576s.jpg   280,69KB   0 Parsiųsta kartų

O dabar pasiruoškite nugriūti... Jos vaikai, būsimieji Aist auklėtiniai  :bigsmile:

Priedas  4ryziukai1s.jpg   296,33KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  4ryziukai2s.jpg   297,45KB   0 Parsiųsta kartų

Ačiū abiems asistentėms už galimybę sukišti visus 4 į kadrą :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 birželio 2017 - 10:40
Pasirodo čia svetimiems katukai buvo padovanoti, o aš galvojau, kad kažkuri iš mūsiškių pasiėmė biggrin.gif Ir galvoju, kodėl nei viena nesigiria bigsmile.gif Na, svarbu, kad į geras rankas pakliutų.

Šeštadienį su dukra Druskininkuose buvome. Kol Vandens parke pliuškenomės saulė švietė, į lauką kvietė. O kai išėjom į tą lauką pradėjo pilti kaip iš kibiro. Pasisekė tik Lynų keliu persikelti ir papietauti. Tiek prilijo, kad į mašiną aikštelėj pakliuvau basa ir atraitotais džinsais biggrin.gif O Vilniuj šilta, saulė šviečia...ot burnojausi iš apmaudo unsure.gif

Žuvies tortai ir man įdomu būtų . Ar daug ten žaidimo, kaži? ax.gif

Jezus, kokie ryžikai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 19 birželio 2017 - 10:55