Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

popietukas balkone smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

sunervavot. tipo gražu fotografuoti miegančius????

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 18 birželio 2017 - 15:54

Kokia gražuole užaugo Gile !Aha merginoms smagaus pasisedejimo ! Lauksim įspūdžių !

Atsakyti

Kaip iš kokio vampyrų filmo nuskambėjo... (apie rūsį).

Žinau.. bet taip jaučiuosi.. O kai laukiausi abiejų merginų- tai ir gyvenau vampyrišką gyvenimą- išeidavau vasarą iš namų tik sutemus ir orams atvėsus

Atsakyti

Na ,mes jau su sese namie!  Ačiū Dianai ir Tomui už šiltą priėmimą ir gerą nuotaiką,ačiū visoms už beprotiškai skanius valgius ir gerą aurą ! Katiniukų darželis išglostytas ,išfotografuotas, netgi mūsų viešnagės metu Fresija namo išvažiavo :wub: 

Smagu ,kad susipažinau su Lapyna, Aist  ir Azu ir jau laukiu liepos mėnesio ,kada vėl susibėgsim ir tuo pačiu Busiuką gyvai pažinsim ! Laukiu fotosesijos rezultatų,nes jau taip profesionaliai viskas vyko,kad tikrai mažiausiai stebuklo tikiuosi... :wub:​ 

Atsakyti

Na ,mes jau su sese namie!  Ačiū Dianai ir Tomui už šiltą priėmimą ir gerą nuotaiką,ačiū visoms už beprotiškai skanius valgius ir gerą aurą ! Katiniukų darželis išglostytas ,išfotografuotas, netgi mūsų viešnagės metu Fresija namo išvažiavo :wub: 

Smagu ,kad susipažinau su Lapyna, Aist  ir Azu ir jau laukiu liepos mėnesio ,kada vėl susibėgsim ir tuo pačiu Busiuką gyvai pažinsim ! Laukiu fotosesijos rezultatų,nes jau taip profesionaliai viskas vyko,kad tikrai mažiausiai stebuklo tikiuosi... :wub:​ 

Oi kaip aš laukiu reportažo.. Ir kaip gailiuosi, kad nedalyvavau .. Nuoširdžiai gailiuosi, nes :

1 kaime lapei Nr1 įsisegė erkė. pirmą kartą kaime. Gi šitiek metų basi ten vaikščiodavom, ir mergaitės basomis lakstė.. Brr. ryt bandysim erkę nunešti ištirti. Gyva liko- tai dabar namuose turim spec.augintinę- erkę. gerai skamba- ane?  nemėgstu saulės, mėgstu vėsius rūsius ir laikau namuose erkę.. Ko ne adamsų šeimyna..

2. Susipykau su uošviu.. geriau sakant ant jo supykau, kai išvadino mane neišmanančia kaip šiltnamius prižiūrėti. Gerbiu jo garbingą amžių, bet šį kartą jau perspaudė.. Ai..

Rodykite reportažą- či ar FB..

2

Atsakyti

Vilkra su tom erkėm tai kažkas baisaus šiemet, kaip ir su uodais. Mes buvom prie ežero sienauta vieta, rezultatas iš Mumio kailio 16 erkių nei viena neisisiurbus, na teorija tokia kad jis erkes ziauriai traukia nes panašus į lapę :) ir viena erkė isisiurbus į mano koją. Islupau ir sutraiškiau, nei žymės neliko.  O uodai kažkokie mostrai varo kiauriai rūbus ir dar į akies obuolį bando kasti. Mano lapė :)

e671fcc22029127c6459ebf26b2f144d4.jpg

Atsakyti

Sveikos, aš jau irgi sėkmingai pasiekiau namus.Tik prisėsdama prie kompo, pirma šuniuką išvedžiau.

Pirmiausia noriu padėkoti šeimininkams už šiltą priėmimą.

Dėkoju merginoms už skanų maistą, gerą nuotaiką, smagius pašnekesius.Smagu buvo pamatyti gyvai Lapyną ir Azų.

Foto nepadariau nei vienos, nes pamačius Lapynos foto techniką, nebesinorėjo nieko fotografuoti.

Tikiu,kad ir kitos mergaitės sėkmingai pasiekė namus.

Tiesa, dar prašysiu abiejų žuvies totų receptukų.

Manau, kad erkė nieko nespėjo užkrėsti, nesijaudink tai labai.

Tegul uošvis pats ir gano šiltnamius, nes mokyti visi gudrūs.

Atsakyti

Aš irgi jau namie. Dar mama su jos B parsivežiau iš sodo namo. Bo jau skambinejo kada grysi?

Ačiū Dianai ir Tomui už šiltą priėmimą. Maistas buvo skanus atrodau panašiai į Lapyna.... Ne kiek ne mažiau 😂😂😂

Ir labai labai smagu buvo visas pamatyti. Kai ką pirmą kart kai ką ne....laikas pralėkė žiauriai greit..😘

Atsakyti
Ačiū už pasisėdėjimą.
Visoms.
Tomui ir Dianai ypač, galėjau daug katukų paglostyt.

Noriu atostogų, o nežinau, kas kates prižiūrės, nes numatytoji prižiūrėtoja išvyko ilgų atostogų Graikijon.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Ieškau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 birželio 2017 - 21:36

Žinau.. bet taip jaučiuosi.. O kai laukiausi abiejų merginų- tai ir gyvenau vampyrišką gyvenimą- išeidavau vasarą iš namų tik sutemus ir orams atvėsus

Labai gerai suprantu. :sutinku:  Man saulė patinka tik rudenį ir žiemą - tada ji yra graži. O vasarą geriausia "peržiemoti" kokiam tamsiam šaltam rūsy. :) 

Nuotraukų šiandien nebus, nes turiu priėjimą tik prie tapšnoklio, kuris su fotiko turiniu nesusidoroja. O mūsų vienintelis namų PC dabar apsėstas minecraft maniakų.  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš irgi namie ir jau po dušo  :) 

Didžiulis neabglėbiamas AČIŪ Diinkai ir Tomui už šiltą priėmimą, manau visos pritars, kad atvažiuojam kiekvieną kartą kaip į namus  :4u:  :4u:  :4u:  Ir ačiū visoms už tobulą dieną  :4u:  už skanius patiekalus, šeimininkui ypatingas ačiū už gėrimus ir sūrį  :essen:  :super:  gera buvo būti linksmo šurmulio ir smagių plepesių dalimi  :D labai džiugu buvo visas pamatyti ir pabūti kartu :4u:​  laikas pralėkė kaip visada labai greitai  :D Erendirai dėkui už saugų nugabenimą ir pargabenimą :4u:  Nuotraukų neturiu, bet tikiuosi sumes nuotraukas, kas fotografavo  :) 

Busy - kaip Bergenas?

Atsakyti

Taškuotoji Gilė  :wub:  :wub: 

Mumytis - laputis  :wub:  :wub: 

Ainu tikrai atrodo didesnė už Čiją  :D čia turbūt vidinis Ainu aš prasimušė paviršiun  :) 

Vilkra - Lapei  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti