Deduosi lagaminus, atpalaidavusi smegenis nuo profesinių darbų, ir vardai tiesiog plaukte plaukia.
Bet Aist mintis pavadinti valstijų vardais ,iš viso super.
Vardus tegul renka auklius, visa kita publika čia nei prie ko.
Taip taip, auklius... bet ir man smagu. beje, kalbant apie vyresnėlį- ans po kelių dienų ekskursijos po Žemaitiją su klasiokais vis dar ne namie. Daiktai jo, žinoma, net nepradėti krauti. Tikiuosi, spės iki skrydžio ( paryčiai) namo parsirast.
na, reto atsipūtimo vaikis, man- didžiajai gyvenimo planuotojai- šis jaunuolis kartais kaip rakštis sub..ėje.
Po Busy foto galima butu parasyt: ka gi, kolegos, susumavus visa tiriamaja veikla ir reziumuojant galima pasakyti, kad dvikoju intelekto apraiskos yra tik ju paciu vaizduotes vaisius.


Aist - geros kelionės ir daugybės smagių įspūdžių
o vardų mūzos šiandien akivaizdžiai pas tave vakarėlį surengė
juoduliai nindziai ir karameliniai su pienu katinėliai irgi nerealūs
Rytinis masonų ložės pasitarimas
Žuvies tortas
originalus receptas (kaip knygoje) kažkur pasimetė ,darau taip ,kaip man atrodo geriausia,jei buvo skanu - tai pasigaminkite,gal būt,ką nors galėsite patobulinti, gal ką pakeisti,pridėti ar atimti....
reikia
1) Torto Napoleonas lakštų (būna PC prie duonos gaminių ,sausainių ,kaip kuriame PC).Gali būti maži arba dideli ,jei maži ,įdaro reikia atitinkamai mažiau ,čia surašyta produktai dideliam tortui
2) 6 virtų kiaušinių (jei kiaušiai maži ,gali reikti ir 7-8)
3) 500 g šaltai rūkytos lašišos gabaliukų salotoms (penki pakučiai po 100g)
4) 3 indeliai tuno savo sultyse (čia imu tuos didesnius,arba keturis mažesnius, sultis prieš dedant nupilame)
5) Majonezo Helmans original 600-800g (čia priklauso kokio šlapumo torto nori,jei majonezo daugiau ,tortas šlapesnis,taip pat galima rinkti kitą majonezą, bet man skaniausias tortas su Helmans original, (rekomenduojamas originaliame recepte iš vokiško žurnalo), Helmans ligth irgi tinka ,gaunasi toks dietiškesnis
6) Viena didelė Aisbergo salota (arba dvi mažos,salotų turi būti labai daug,tinka ir pekinas ir kopūstas paprastas,bet skaniausias tortas su aisbergu,išmėginkite visus variantus,bet vistiek sugrįšite prie Aisbergo)
7) 5-6 šaukštai pjaustytų krapų (galima ir daugiau,jei mėgstate ,jei nemėgstate visai nededate)
8) Salotos didelis lapas ant torto viršaus (kad paslėgus lentelė nepriliptų prie majonezo)
9) daržovių ar kitų maisto produktų torto papuošimui (įjunkite fantaziją - ridikėliai pomidorai,kiaušinis ,krapai ir tt)
Įdaras
Į indą supjaustome lašišos gabaliukus,sutarkuojame virtus kiaušinius ir susmulkiname tuną ,įdedame porą šaukštų majonezo, viską išmaišome,jei masė labai byra ,nesulipusi ,tada galima įpilti šiek tiek tuno sulčių)
Kitame inde smulkiai supjaustome salotas,dar atskirai supjaustome krapus
Ant indo ,kuriame patieksime tortą, dedame pirmą lakštą , aptepame majonezu,dedame didelę saują salotų,negailėdami ,(pradžioje padalinama viskas į tiek dalių ,kiek sluoksnių torto bus),barstome šaukštą krapų, paskirstome vieną dalį žuvies ir kiaušinių masės,dedame antrą lakštą,delnais paspaudžiame žemyn ir viską kartojame ,kaip pirmame, kol baigiasi lakštai ir įdaras, paskutinį lakštą patepame majonezu ,uždedame didelį salotos lapą ir paslegiame nakčiai. ryte,papuošiame ir įdedame į šaldytuvą keletui valandų,.Tortas stipriai susislegia,nebijokite ,jei gaunasi labai aukštas.
Gaminti iš vakaro.
Receptas ilgas, bet gaminasi labai lengvai,tikrai verta bandyti!
Skanaus
Sėkmingos kelionės Aist Labai lauksim tavo nerealių pasakojimų iš kelionės
Masonai posėdžiauja
Zundyte, ačiū, būtinai gaminsiu.
Azu, jei gali ir savo torčiuko receptuką įmesk.
Aist man labai patiko visi vardai Gerų įspūdžių iš Amerikes!
Aist, lengvo skrydžio, gero oro, ypatingų įspūdžių!
O man dilema: ar lipt per tvorą pas kaimyną, ar palikt Zaizą per naktį kaimyno kieme. Neina padla namo, tįso po kaimyno krūmu, ir papūskit man į odigą.
Aist, geros kelionės, vardai faini, tik Frezija ir Narcizas jau yra- čia juk pūkuotukai mano