Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka, su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif Apkabinu ir linkiu viso ko pačio geriausio mirksiukas.gif

Erendira, 4u.gif

Kokie trys juoduliai, o jau nagai nagai bigsmile.gif

Lapyna, tai kaip ten Zaiza, parėjo ar pas kaimynus nakvojo?
Atsakyti

Lapyna, tai kaip ten Zaiza, parėjo ar pas kaimynus nakvojo?

Nenakvojo. Parsiviliojau su maistu. Bet šiandien tik atidariau duris - vėl pas kamyną drybso. :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 06 20, 11:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Daredi" data-cid="71684855" data-time="1497947836"><div><p>Lapyna, tai kaip ten Zaiza, parėjo ar pas kaimynus nakvojo?</p></div></blockquote><p>Nenakvojo. Parsiviliojau su maistu. Bet šiandien tik atidariau duris - vėl pas kamyną drybso. doh.gif </p>

Gal ten kiemas valerijonu apšlakstytas? hmm.gif
Atsakyti

Diinka su gimtadieniu! Būk laiminga , saulės, neišsenkačių pinigų !

Atsakyti

Daredi, nieks ten neapšlakstyta. Bet ji turbūt jau išgulėjo visas gulimas vietas mūsų kieme, dabar plečia teritoriją. Šiuo metu išvis kažkur prašapus, nebesimato.

Nu ir gerai. Negaus pavakarių.

O aš demonstruoju Zundą. Prabangi katė, nors truputį ir suvargus po katuliukų. Tik iš nuotraukos niekaip neatspėsi, kokio ji iš tiesų mažumo. :)

Priedas  Zunda2s.jpg   245,86KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Zunda3s.jpg   278,56KB   0 Parsiųsta kartų

Niekaip neišsirenku Meškutės (pūkės juodukės) nuotraukų. Viena už kitą prikolnesnės. :D

Atsakyti

Nu negaliu susilaikyti... :lol:

Priedas  Meskute1s.jpg   297,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 06 20, 10:45)
Gal ten kiemas valerijonu apšlakstytas? hmm.gif

Dabar Lapyna turės šlakstyt ir pati vartot.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 06 20, 11:53)
<p>Nu negaliu susilaikyti... lotuliukas.gif</p>

Zunda labai maža - išvis miniatiūrinė ir labai kantri.

Važiavau pas Dianą ir man draugas sako - prašau, prašau, mieloji, būk gera, - daugiau kačių nepatempiam... Būk gera, nebeparsivežk.
Ir pamatau Zundą, ir taip širdelėn įkrito, ir ta mažytė Puma, ir tas katinukas ryžas Meduoliukas paaugliukas...
Bet tikrai, namai - ne guminiai. Santykiai susistygavo šiaip taip. Jei galėčiau visus vienu maistuku šerti vėl kitaip, dabar gi vieniems vienas, kiti gauna kitą - vėl išlaidos.

Oi, Lapyn... wub.gif Meškutė... wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 birželio 2017 - 14:10

Laba, 

Pirmiausia dideliausias Ačiū viosom už sveikinimus ir linkėjimus

kadangi jau šventė atidaryta, dalinuos nors virtualiai

1f94b446222eb5dc7294b68f48cc3ec5856.jpg

maždaug taip darbe ir atšventėm :)

c4277baea9308035f5628fdd133a9adb792.jpg

Lapyna, tikiuosi į albumą sukelsi visas  tinkamas foto, jos nuostabios

Erendira, o nenori suleist pharmazino, po pirmos injekcijos ryžiai susitvarkė, visi valgo ir augina svorį, mamką ir jau be guzų, vos po 2 d aqwntibų, taigi viskas puiku

Atsakyti

Diinkut, pasižiūrėsiu dar kokią dieną, kaip eisis - jie ėdrūs, judrūs, balsingi ir ... traideniai  :unsure:​ 

Atsakyti
Sveikos. Jei kam reikia, yra iki 2017-06-21 pet24.lt kodukas VASARA. Jis minusuoja 10 Eur nuo 39 4u.gif
Papildyta:
Negaliu nepasigirti bigsmile.gif Savaitgalį buvom sodyboje kaime ir Maksimas pagavo pelęęęęęęę biggrin.gif Net beveik dvi biggrin.gif Antrą jau irgi laikė dantyse, bet man ėmus cypauti iš džiaugsmo, paleido, gal nesuprato, ko aš rėkauju biggrin.gif
O aš visada maniau, kad jis nesugebėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolis Maksimas 4u.gif Viską jie sugeba mirksiukas.gif

Oi, kaip dabar mielai imčiau Diinkos vaišes ir gėrimus biggrin.gif
Atsakyti