Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

As su sese busiu ,taves ,nereikia pavezti, Vilkra? Vietos yra....Man tai labiausia rupi Diinkos siurprizas kazkoks ,apie kuri puse lupu uzsimine pries pora savaiciu, lauksiu...As uz Napoleona !

Mergaites kompiuteristes,padekit, kazkokiu budu pasididino tekstas SM,skaityt gerai ,bet nervuoja ,kad reikia puslapi tampyti, o pasididino ,kai ne savo laptopelyje bandziau z su varnele  raide parasyti,  spaudziau kazkuriuos is siu mygtuku - shift, ctrl, alt ir =    ..Kaip pataisyt,atsiprasau del nelietuvisku raidziu ,bijau dar daugiau prispaudyti :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 03 liepos 2017 - 11:56

As su sese busiu ,taves ,nereikia pavezti, Vilkra? Vietos yra....Man tai labiausia rupi Diinkos siurprizas kazkoks ,apie kuri puse lupu uzsimine pries pora savaiciu, lauksiu...As uz Napoleona !

Mergaites kompiuteristes,padekit, kazkokiu budu pasididino tekstas SM,skaityt gerai ,bet nervuoja ,kad reikia puslapi tampyti, o pasididino ,kai ne savo laptopelyje bandziau z su varnele  raide parasyti,  spaudziau kazkuriuos is siu mygtuku - shift, ctrl, alt ir =    ..Kaip pataisyt,atsiprasau del nelietuvisku raidziu ,bijau dar daugiau prispaudyti :rolleyes:​ 

Oi- kaip būtų gerai, kad pavežėtumei... nes MB važiuos dičkės iš stovyklos parsivežti- tai likčiau tik su visuomeniniu transportu.

Atsakyti

Zundyt - nuspausk Ctrl ir - (minusą) ir turi su kiekvienu minuso paspaudimu mažėti tekstas  :4u:​ 

Erendira - juo, teks dviem ekipažais važiuoti  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 03 liepos 2017 - 12:00
QUOTE(zundyte @ 2017 07 03, 12:55)
<p>As su sese busiu ,taves ,nereikia pavezti, Vilkra? Vietos yra....Man tai labiausia rupi Diinkos siurprizas kazkoks ,apie kuri puse lupu uzsimine pries pora savaiciu, lauksiu...As uz Napoleona !</p>
<p>Mergaites kompiuteristes,padekit, kazkokiu budu pasididino tekstas SM,skaityt gerai ,bet nervuoja ,kad reikia puslapi tampyti, o pasididino ,kai ne savo laptopelyje bandziau z su varnele  raide parasyti,  spaudziau kazkuriuos is siu mygtuku - shift, ctrl, alt ir =    ..Kaip pataisyt,atsiprasau del nelietuvisku raidziu ,bijau dar daugiau prispaudyti rolleyes.gif​ </p>

Spaudi mygtuką ctrl ir pelės rutuliuku kur tarp mygtuką sukioji kol gausi reikiamą dydį. Arba suspaudus ctrl spaudi + arba - atitinkamai didės arba mažės.
Atsakyti

Diinka - Tomo sūris yra gėris, aš neatsisakyčiau  :essen: 

Ir siurprizas labai smalsu  :ax:​ 

Atsakyti

Zundyt ctrl ir 0 atstato į normalų dydį, o kaip merginos minėjo ctrl ir + ar - didina/mažina.

Dėl šiandien ir dėl šeštadienio nežinau. Prastai labai šiandien jaučiuosi. Bet noriu labai Busy pamatyti ir Erendiros glėbį katinų paglostyti.. Nu gal pagerės iki vakaro. Jei Lapyna važiuos, tai aš galiu prie jos prisiderinti ir kur nors iki Pilaitės su visuomeniniu privažiuoti, kad tau Magnuna nereiktų. Nebent tu nori mus abi su Lapyna surinkti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 liepos 2017 - 12:30

Šponkiuk, ataik, žiūrėk, glėbys tau paruoštas, iškart atsigausi  :rolleyes: 

fcacab1076cb7d49bf7d2c5ac4050ac7235.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, ataik, žiūrėk, glėbys tau paruoštas, iškart atsigausi  :rolleyes:

Taip ir norisi nosį (labiau gal kaktą, kai ilgiau pagalvoju) į jo pilvą sukišti :D 

Atsakyti

Šponkuti, na kas ten tavo galvai? O gal tai reakcija į vėją?

O gal mano glėbys tau padės? :hmm:

fb510a18633f.jpg

Atsakyti

Šponkuti, na kas ten tavo galvai? O gal tai reakcija į vėją?
O gal mano glėbys tau padės? 

Nu man su galva negerai kaip sakoma :D O jei rimtai, tikrai ne vėjo bėda, man šaltyje galva dar geriau jaučiasi :) ji man atrodo kad perkais ir susprogs, tad aš atsigaunu kai vandeny guliu su hidrokostiumu, o galva į vėsų vandenį įkišu :) Taip ir plūduriuoju kurį laiką :)
*oj man dabar būtų malonumas į minkštą pilvuką įsikniaubti. Bet mėnesio pradžia ir turiu ataskaitą kažkaip šiandien išgimdyti. Visą kitą gali palaukti.

Atsakyti

Tomo virto sūrio, irgi norėsiu.

Net gėda taip apkrauti žmogų. :blush-anim-cl:

Na, nieko tokio, aš jam pakišutę atvešiu. :laugh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 liepos 2017 - 13:25

Kas nematėt FB, iš pūkuotukų serijos, Mimoza su savo asmens sargybiniu :)

556b8dbc96c2274626f23881268822fb697.jpg

"Draugeliai jie. Ji jo asmeninė masažistė, jis jos guolis ir šildytojas. Apskritai, laaabai meili murklė" niu ar ne miela ...:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 03 liepos 2017 - 15:27