Sakai, na gerai patikėsiu
Kornišiukas įspūdingas, tikras šikšnosparniukas.
Lyja, kaip kaimukan nuvažiuoti? Reikia vasarojantiems maistuko pristatyti, šuniukus išlakstydinti.Vien apie šlapius krūmus pagalvojus šiurpulys eina.
Svikos nors ir nesekmadieniškai lietingą, bet vistik sekmadienį
Azu - augintinis dailus mes šiemet analogiško augintinio sode neturim
Vai kornišiukas kokio dailumo
Apie lietų jau nieko nesakysiu, eisiu skundo rašyti
Šiandien jau sulaksčiau turgun, pagersiu arbatos ir pulsiu namus kuopti
Ne, tikrai nereikia man tiek lietaus! Baikit!
Aš, žinoma, džiaugiuosi, kad per paskutines 3 dienas staiga paaugo mano agurkai, kurie išdygę virš mėnesio stovėjo su 2 lapeliais ir nė krust, nepaisant kasdieninio laistymo. Bet ŠITO tai net man nereikia! Užsukite, prašau, tą dušą.
Laba diena visoms ,
ypač nepatenkitomis lietumi... na- jaučiuosi šiek tiek kalta- labai norėjau pagauti kadrą baloje.. na, prasme- ne aš o lapė Nr2 baloje. kadrą beveik pagavau- fotikas vis akimirka ankščiau suveikdavo negu reikia- bet jau tiek to
Taigi- kaip ir nebereikia lietaus daugiau ir man
Va- dar vienas ridikulis- šį kartą- užsakytas Lapės nr2
na ir kaip gi be "fotosesijos užkulisių"
Kokybė tobula- nes paskui šį modelį labai sunku fotoaparatui spėti .
O siaubeli kiba santechnika kviesti reikia kad ten uzsuktu kraneli, nes nu uztenka to lietaus tikrai as savo pomidorus paslepiau po stogu nes bijau kad amen jiems bus
o jau vaikams buvau pazadejus kad po tropiniu karsciu ( kaip buvo zadeta ) valgysim raudonus pomidorus
Labas rytas.
Modelis Laputė labai miela ir nuotraukos smagios
O mes jau labai laukiam tetos Busy - Kruopa prižiūri kaip darbai vyksta
Grikis mamkai patalynę apvilkti padėjo ir suabejojęs ar ne per ploną antklodę mamka tetai Busy paruošė nusprendė dėl visa ko apšiltinti patalynę, žinia šiom dienom su šiltais orais ne fontanai