Diinkai pačiai pirmai ir parašiau FB.
O namie eksperimento dėlei (nebarkite labai) pakėliau Torę už antkaklio ir jis atsisegė jai būnant ne aukščiau kaip metras. Torė sveria 2,8kg.
Kur jau čia tave barsi, tookias idėjas generuoji
Tad bus gerai, užsikabinus ir stipriai pasispurčius, gyvūnas išsilaisvintų.
Mažai Torė sveria, miniatiūra visiška
Torė ėda tikrai daug ir gero ėdalo, ir dar visokių skanėstų išsikaulyja mergiotė.
Užsisakė Laurynas atšvaitinės virvės pas kiniečius, o aš tuo pačiu ir visą rinkinį pakabučių įvairiausių. Puošim apyrankes kas pageidaus ;)
Vėtra, labai gražu,man regis ten tikrai katytė.
Molis pas mane atėjo su vardu.Zunda taip pat ateis su vardu.Patogumas, jokio galvosūkio.
Prieš tai buvo Fredis.Tai buvo sūnaus katinas. Tuo metu sūnus žavėjosi Fredžio Merkurio kūryba.Tiesiog renkiesi pagal skambesį.O kartais pagal būdo bruožus.
Lyja ir vėl lyja, galo nebėra.Reikia ten į viršų skundą rašyti, gal padės?
Vėtra, labai gražu,man regis ten tikrai katytė.
Molis pas mane atėjo su vardu.Zunda taip pat ateis su vardu.Patogumas, jokio galvosūkio.
Prieš tai buvo Fredis.Tai buvo sūnaus katinas. Tuo metu sūnus žavėjosi Fredžio Merkurio kūryba.Tiesiog renkiesi pagal skambesį.O kartais pagal būdo bruožus.
Lyja ir vėl lyja, galo nebėra.Reikia ten į viršų skundą rašyti, gal padės?
Ir atsiųs tada sniegą vietoj lietaus
Beje o šios temutės narių kačiukų/kačių vardukų atsiradimo mintimis pasidalintumėt? Labai idomu, kodėl pavadinote vienaip ar kitaip, kokia vardukų atsiradimo istorija?
Tai gi- apie vardus: Kauku- todėl kad kai ps mus atsirado (20 metų atgal)- visi tvirtino, kad tai kačiukas- 100 proc. berniukas. O nematoma buvo visiškai- tai po kojom pasipainioja, tai surasti namuose neįmanoma- tai ir prilipo -Kaukas. O kai paaiškėjo, kad čia mergiotė- na negi vardą kaisi- tai tik galūnę pakeitėm ir patapo Kauku. Trišė- todėl, kad vyrui visi gyviai yra Triušiai. Na šiek tiek patobulinom- ir tapo Trišė. Lapė- na, nes ji lapė- visur lenda, visur pralenda, visur jos pilna, o ir gudrumo nestinga.. Tai va tiek
na pas mane visa litanija bus, nes katinų vardai specialiai va tokiem atvejam ir sugalvoti - pasilinksminti
Ozis Oztraicheris Gezas Pezas Makrofleksovičius
Ozis, nes iš Oze buvusios preglaudos atsivežėm, Oztraicheris toks veikėjas "Amerikietiško pyrago" filme, Gezas šiaulietiškas toks priežodis visokiem mandriem ir nelabai mandriem vyriokam pavadinti, Pezas nes derinasi, o Makrofleksovičius, nes turėjo pusę snukio nuskusto po to kaip ėjo vyrui "padėti" wc sienas sandarinant...
Ausius Ausanderis Šapka Ušanka
Ausius, nes mažą labai parsivežėm didžiūūlėm gremlino ausim, Ausanderiu kažkas pavadino, pailgindamas pirmą vardą, Šapka Ušanka tai čia tokia kailinė kepurė, kaip jis moka susisukti ir būti į tokią panašus.
Tiga Cakar Tribus Potata Bestija Žaliaakė
Tiga cakar indonezietiškai "trys letenėlės", Tribus lotyniškai "trečia" - tokiu būdu įsiprasmino jos letenos nebuvimas ir eiliškumas šeimoje, Potata nes apgriauždavo visas žalias bulves, kurias pasiekdavo tinkliniame maiše virtuvėje Bestija Žaliaakė jau be komentarų
Tėja-Orė Torė Tornada Torpeda Miraža
Tėjos-Orės vardą davė prieglauda, nenorėdami jo paniekinti susitrumpinom iki Torės, Tornada ir Torpeda jos pasislėpimo greičio apibūdinimas, o Miraža vyras pavadino, nes čia buvo, čia ne...
---------------
Visa šita pasaka sukurta gyvenimo paįvairinimui, katinus vadiname vienu vardu, be abejo
Ozis, Ausius, Tiga (vaivorykštėje) Torė.
Mažiukai sučipuoti pagal kailio ypatybes, kad būtų galima atskirti - Taškius, Dryžius, Pilkius, Sidabrius, Dūmas.
Rytas, tikiuosi jums jis labas. Aš vis dar kankinuosi su galvaskausmiu. Vakar vėlai skausmas iš smilkinių jau į dantis perėjo. Ir kaip tyčia nimesilio nebeturėjau, o ibumetinai, nalgesinai ir dolmenai nepadėjo. Laukiu kol atsidarys vaistinė netoli darbo.
Merginos, jei galvaskausmis praeis, gal dar yra pas ką vietos ekipaže? Klausiau MB, tai man prie namo darbo šeštadienį atsirastų tik kokiai valandai, tai sakė galiu važiuoti jei tik noriu.