Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas, pas ką saulėtas, o pas ką nelabai... Vaizdelis pro langą pilkai violetinis. :rolleyes: 

Vakar FB užmačiau, kad mano simpatija pilkutė meinė jau turi vadą. 6 pūkiai žiopliukai: 3 juodi (o gal vėžliniai), 3 pilki, dauguma baltom kojinytėm. :wub: Vadinasi, pavyko vis dėlto (jai virš 2 metų, kaip Zaizai, bet ji su kadrais nenorėjo reikalų turėt).

Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Apie orą nieko nesakysiu, nes nebėra žodžių jam apsakyti doh.gif

Mane totalus tinginys apėmęs ant rašymo ax.gif Bet viską matau bigsmile.gif

Aš irgi noriu važiuoti pas Diinką. Kiek bus ekipažų? Kaži, pas ką nors tilpsiu? Jei ne, tai važiuočiau su savo auto ir mielai priimčiau kompaniją mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Šponkiau, pas mane tilptai, manau :)

Lapyn, mačiau FB  :wub: 

Apie vardus - Runcuncukas savo vardą gavo dėl užsiraičiusių elfiškų ausikių. Runcuncukas - nykštuko iš brolių Grimų  pasakos vardas (tą vardą karalienė turėjo atspėti).

Pedras (Donas Pedras) - vardą gavo kaip globotinis. Kuo prašmatnesnis ar keistesnis globotinio vardas, tuo lengviau dovanojasi :hihihi: 

Bižū (Bijou) - papuošalas, tinka princesei cackai 

Matilda - nes norėjau katės Matildos  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jo bandom planuoti ekipažus ir keleivius:

Tikrai važiuojantys ekipažai

1 ekipažas: Magnuna su Busy - kas dar važiuoja ir kiek turi laisvų vietų?

2 ekipažas: Erendira su Ruste ir jos mergyte - lieka 1 arba 2 vietos 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 05, 07:41)
<p>Rytas, tikiuosi jums jis labas. Aš vis dar kankinuosi su galvaskausmiu. Vakar vėlai skausmas iš smilkinių jau į dantis perėjo. Ir kaip tyčia nimesilio nebeturėjau, o ibumetinai, nalgesinai ir dolmenai nepadėjo. Laukiu kol atsidarys vaistinė netoli darbo.
</p><p></p><p>Merginos, jei galvaskausmis praeis,  gal dar yra pas ką vietos ekipaže? Klausiau MB, tai man prie namo darbo šeštadienį atsirastų tik kokiai valandai, tai sakė galiu važiuoti jei tik noriu.  </p>

4u.gif
Mielai pimsiu, jei važiuosiu. Bet planas chuliganas jau yra važiuoti, labai noriu su Busiuku pasimatyt.
Atsakyti

Aš gal 9 vietų autobusą gaučiau, ką manot?

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 07 05, 12:01)
<p>Aš gal 9 vietų autobusą gaučiau, ką manot?</p>

Oho, kaip būtų faina bigsmile.gif
Atsakyti

Erendira, OMG va čia tai delegacija būtų :O

Atsakyti

Pagaliau akyse pradėjo nuo nimesilio šviesėti. Ne puikiai dar, bet bent jau kažkoks susidomėjimas aplinka atsirado.

Kačiukų į globą dar negausiu, jie dar lieka klinikoje. Viduriuoja. 

Atsakyti

Sveikos. Įkalbėjau atidėti Latviją dėl orų, taigi laaabai noriu in autobusą pas Erendirą :D

Šiandien strioko aptaurėjau. Teko lipnia juosta šiek tiek pasidarbuot, atkirpau galiuką nelimpantį, padėjau ant stalo, aišku visą laiką turėjau pagalbininkę. Nu ir pagalbininkė surijo tą gabaliuką. Bandžiau išžvejot, kišau pirštus gerkėn, kur tau. Dabar su baime laukiu kas toliau.

Atsakyti

Aš, aš, aš irgi į autobusą! :flirt2: 

Nebandėt kas nors grybaut eit? Išėjau į kiemą, ogi mano eks-dykuma pilna šungrybių :blink: 

Gielux, manau, nesijaudink, neprilips tas daiktas pilve. Pasišalins vienu ar kitu keliu kaip plaukų gumuliukas. :rolleyes: 

Atsakyti

Aš gal 9 vietų autobusą gaučiau, ką manot?

Vaje, gal negasdinkim  kaimynų :oh: Jau ir taip klegesys pakyla iki dangaus, o čia dar su autobusiuku atvažiuos :lol:Tikrai pagalvos,kad kokia sekta renkasi.

Lapyna, aš jau buvau grybauti. Net turiu kokius 200 gr virtų voveriukių.Šiaip jau pradeda rodytis padorūs  grybai.Tik,kad grybautojų daugiau nei miške grybų.

Gielu, tik nepergyvenk.Jei jau nurijo ir gerklėje neužstrigo, tai ir pasišalins.

Atsakyti