Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

ne nu mano telefonas patapo pinigu rijiku. sukisau i jo remonta, tai dabar sugebejo atnaujinimus atsisiusti ne per wifi, o per mobilu interneta. ir dar du kartus.. man tai kainuos 35 euriukus jo isdaigos. MB sake nuskandinti ji pelkej prie namu. blyn kaip pikta, ypas kai tikrai buvau isjungusi kad nieko nenaujintu per mobilu interneta.. kaip apmaudu, kad negaliu.

Čia panašiai, kaip mano šauliukai, pasivaikščiojo palei Baltarusijos sieną, ir išjungtas internetas, sugebėjo pasijungti pats, ir sėkmingai nusiroaminti ant 50 eurų...

Pasiskundžiau operatoriams, tai išjungė roamingą programiškai ir 18e kompensavo netyčinį pasijungimą...

Atsakyti

Torpeda apie Ozi ratais kvadratais, o tas jau pagatavas ir padėti...atrodo pautai nupjauti, o kaip ir ką daryti tai puikiai atsimena...Tariamės dėl sterilizacijos, ba čia man bajerių nereikia, kad bliautų...

Atsakyti

Labas vakarėlis, Įvykių pilna savaitė su potvyniais , morčiais,kovomis dėl vietos po saule ..Visiems likėjimai nuo maano chebros :4u: 

Kolumbas jaučiasi gerai ,ėda ,kakoja ,miega kaip visada ,atrodo, lyg nieko ir nebuvo, tai kad mamkai liūdna nebūtų Špulia sugalvojo patrydaliot šiandien ,vangi pasidarė ,teta skambina į darbą,kad mažė serga,man kaip žaibas į kojas- vėl krūva pinigų ir dar vienas akmuo ant sprando..jau ir taip masažistai visi sako ,kad mano sprandui išmasažuoti reikia dviejų mėnesių kasdieninio darbo....Nu ką ,grįžau po darbo ,pačiupau tokią apspangusią Špulią ir į Kliniką,net neskambinau ,kad užsirašyti ,buvau pasiruošusi lauakti kiek reikės ,bet matyt dievulis man nusprendė padėti ,ir atėjusi radau tuščią klinniką ,tai iš karto ir priėmė daktariukas.....Špulė elgėsi inteligentiškai ,nė cyp ,nė pypt,išniurkė ją ,nieko blogo nerado,paėmė tepinėlį išmatų ,po mikroskopu pažiūrėjo - o ten tiek faunos visokios :oh: ,pradedant nuo kokų ir visokių ten su ūsais ir akimis :oh:  :oh:  :oh: ,tai paskyrė antibiotikų tabletes ,katinišką smektą,suleido Nošpos,kažkokių vitaminų ir parlėkiau namo ,palikusi 30€,kol kas ,tikiuosi ,kad gydymas padės...dabar atrodo žvalesnė...na ir kaip jums mano namų linksmybės? :blink:​ 

Atsakyti

Mergytės , labai užjaučiu ir suprantu,kaip yra sunku kai guvuliukai serga. :unsure: Zaizai, Špulytei,Torei po sveikatos :4u:

Rustės Brigitutei pig_ball.gif

Prie mūsų namų parke yra tvenkinys, buvusi sena upės vaga.Gretimai teka upė, ji yra ištiesinta,Tai dar nesu mačiusi,kad taip skirtųsi vandens lygis.Senvagėje geru metru žemiau vanduo. :blink: O iš šulinio galima be rentinio semti vandenuką.Jei dar palis, garantuotai išplauksiu su visa pirkia ir šiltnamiu.

Atsakyti

Zundyt, na "linksmai" čia tau, labai jau... Linkėjimai Špulkai, tegu neserga <3

Lisitėja, na tai va su gedo pilim ir nuplauksi, lenkų pusėn kažkur :D ar pas latvius geriau?

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 07 12, 16:22)
<p><strong>Daredi</strong>, Zaizai su dantenom senos bėdos. Nuo paauglystės. Į nedidelį paraudimą vetai sakė nekreipti dėmesio. Bet kai vėl ištino, tai penktadienį nuvežiau parodyt. Gavo hormoną į sprandą ir gerti stomargylį 5d. Bet po tų 5d. ne kažką geriau. Pagal vetės aiškinimus man panašiausia į autoimuninę reakciją. Bet va dabar pagersim prednizoloną 10 d. ir  pamatysim.</p>
<p><strong>Šponkiuk</strong>, akivaizdu, kad pas jus prie namo reikia ilgalaikio sprendimo. Klimatas keičiasi ne į gera, tokių liūčių gali būti daugiau ir daugiau. Gal verta susėsti su kaimynais prie puodelio kavos ir ramiai pasamprotauti? Suprantu, kad statybų pabaigoj niekas nebeturi pinigų jokioms investicijoms. Bet jei reikės periodiškai semt srutas iš savo kiemo (ar dar blogiau - namo vidaus), tai irgi ne variantas.</p>

Kingas su šitom pat problemom... Smirdėjo juodai parsivežus.
Gydėm gydėm ir gydėm, kelis dantis šalino ir vėl gydėm.
Busycat turėjo meinų Bosiuką, jis vaivorykštėj, bet irgi buvo tos problemos. Tašė irgi kartą Stomargylį gėrė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 12 liepos 2017 - 21:16

Zaiza jauna katė, net keista,kad pas jauną padarą tokios problemos :hmm:

Kingas ne jaunuolis tai gal nenuostabu.

Tai jau negarantuoju dėl plaukimo,  dar palis, tikrai plauksiu.Savo upeliu iki Šventosios, paskui į Nerį.O čia jau ir Vilnius su visa pilimi.Gal spėsiu praplaukti kol savi  patriotai nenugriovė. :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 liepos 2017 - 21:43
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 12, 21:42)
<p>Zaiza jauna katė, net keista,kad pas jauną padarą tokios problemos hmm.gif</p>
<p>Kingas ne jaunuolis tai gal nenuostabu.</p>
<p>Tai jau negarantuoju dėl plaukimo,  dar palis, tikrai plauksiu.Savo upeliu iki Šventosios, paskui į Nerį.O čia jau ir Vilnius su visa pilimi.Gal spėsiu praplaukti kol savi  patriotai nenugriovė. huh.gif</p>

Kas čia žino, kada tai Kingui prasidėjo, vetai sakė, kad seniai.
Jam likę gal 5-6 dantys.. Kingas 2011 metų gimimo.
Tašė taip, senutė, jai 12 metų.
Kingui paišo, kad tai autoimuninės kilmės.
Atsakyti

Zaizai du metai, ji pametus dar tik apatinius kandžiukus. Labiausiai bijau, kad viena iltis neiškeliautų, aplink ją popieriai prastoki. :unsure:  O gali būti velniaižin kas, nuo autoimuninės iki suvėžėjimo. Bet įtarčiau autoimuninę, nes jai dantys pradeda klibėt tada, kai susialergizuoja, pradeda kasytis paausius, akys daugiau traiškanoja, kritiniu atveju ir tryda pareina. Vetė pasakojo, kad autoimuninės problemos tarp veislinių kačių ne retenybė. Tarp klientūros turi pensininką persą, kuris be prednizolono nebegali gyventi: pareina tryda be stabdžių.

Kaip ten bus toliau, matysim po prednizolono kurso.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 12 liepos 2017 - 22:31

Labas rytas :4u: Tiek prirašiau ir viskas dingo :unsure:Tiek jau to.Geros dienos, lekiu darban :4u:

Atsakyti
Labas rytas,

Balionelis visiems negaluojantiems katukams 4u.gif Tegul greiciau pasveiksta

Bosiukas turejo dideles problemas su dantenom, galu gale teko salinti dantis visus iki vieno. Bet Bosiukas nei kiek nesijaute del to blogai.

Mes vis dar smarkiai atostogaujam ir smagiai ilsimes. Bet jau atostogu laikas kaip lekia staigiai, net baisu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 liepos 2017 - 06:57
Labas rytas

Vakar atidėjom kelionę pas draugytę į Trakus, prognozėse rodė stipraus lietaus su visais gražumais, o va pasirodo graži ta diena buvo visai, niu gaila dabar, kad nenuvažiavom aggressive.gif Nesupaisysi tų orų iš ties unsure.gif

Rytai mūsų prasideda dundesiais, begiojimais po kambarius ir kuo greitesniu tempu. Geresio žadintuvo būti negali, telefono nė nereik biggrin.gif
Gavo savo rytinių pusryčių normą ir aprimo. Prausimosi ir poilsio laikas wub.gif

Lisiteja geros darbo dienos 4u.gif

Sergantiems sveikatos balionėlis 4u.gif

Atsakyti