Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erode @ 2017 07 11, 13:18)
Vaje, kas tas plaukuotas padaras??? biggrin.gif

Minkstas ir labia gauruotas meškinas biggrin.gif

QUOTE(Aist @ 2017 07 11, 15:35)
<p>Savo mažiams Ignas galutinai išrinko vardus- valstijas: Juta, Teksas'as, Vermontas, Vašingtonas.  smile.gif </p>

Gražus wub.gif

Aist cepelino kailiukas, vertas pagyrimo! wub.gif

Brigitai dar daugiau balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ar bus kas lietuje išsimaudė? ax.gif

Prašė prašė ir prisiprašė ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 11 liepos 2017 - 17:55
QUOTE(Rustė @ 2017 07 11, 13:39)
Radau, kad su nusilpusiu imunitetu puola alergijos. Nu bet gi vartoju bičių duonelės, iš mamos daržo salotos pastoviai gi, sriubas verdamės... Nežinau kas čia užėjo...
</p>

Sriubose, mieloji, gero nelieka nieko.
Tai nėra labai vertingas patiekalas.

Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2017 07 11, 15:16)
<p>Erode, kokia ten sanatorija, bendrabutis ten smile.gif </p>

Va, tai jos žino, kad tai bendrabutis ir gal nepuola... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2017 07 11, 16:27)
<p>Iššukuotas gauruotas naminis cepelinas:</p><p>

ŽŽŽŽiauriai graži. Labai. Labai. 4u.gif
Atsakyti

Pagaliau mūsų platumose liūtis baigėsi.Dar kažkur toli trinksi, dar lyja, bet patį baisumą pranešė.

W,Pearl, idiliškas vaizdelis. :wub:

Super rudžiukų vardukai. :wub: 

Nei velnio Zunda netaiki katytė, tik išvaizda jos tokia apgaulinga.Nusisavino du kambarius ir niekam iš keturkojų įeiti neleidžia.ant takso urzgia ir nei 1 cm nesitraukia. Ant Molio burbia, Okį išvijo iš kambario.Tas net nesuprato kas per monstras ten yra movė pro duris kūliais. :lol: Griaustinio nebijo, gal kiek lietaus barbenimo į palangę apsigando.Kambariai keturi, tilpsim visi :lol:

Susitikau pažįstamą vet. gydytoją, tai jis mane prakonsultavo dėl mano baimių.Sakė jei kvaišti, tai kvaišk viena, netampyk katės,neversk stresuoti.Sergantis gyvuliukas taip nesielgia.

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 07 11, 17:24)
<p>Griaustinis- dalykas rimtas. Čija baimės ir neslepia. O Ainu laikosi netoliese, bet vaidina drasią- tik čia šiaip sau gulėjimo reikalų šalimais turi.</p><p>

Oi, o visą kantį pranešė perkūniją... Vargšė Čija.

Ataskaita iš namų. Tiesiog dienos blogas.
Parėjus namo pasitiko VISI. Ir karūnuotasis netgi atėjo. Turbūt išalkę.
Pradėjau glostyt. Paskendau plaukuose. Nusprendžiau šukuoti. Kingas, kaip visada, pats šukavosi, tik šukas reik laikyt.
Tašė urzgė, bandė man mojuot prieš nosį, siuntė eit magnetų ir keikėsi, ir visaip kaip sprukt, bet buvo negailestingai nutrimuota ir nušukuota. Be skanuko.
Nika atsidavė likimui ir jai netgi patiko - užsimerkė, kai šukavau.
Fogi šįkart šnypštė, urzgeno, bet paskui visai smagu gale patapo, netgi laikyti nebūtina.
Kol pagavau tam šukavimuisi...kchhhhššššš kchhhhh kchh...hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Karingoji.
Radau: 1 privemta.
2.Išverstus pasodintus žolės grūdelius. 3. Iškapstytą pinigų medį.
4. Numestą lygintuvą, iš jo išbėgusį vandenį. 5.Žemes iš grūdelių vazono suverstas į vandens dubenis. Pridrabstytas žemes iš grūdelių vazono ant žemės ir į maistą. Sausiaką.

Po šukavimosi visi atėjo pavalgyti, Fogsė nedrąsiai, nes gal vėl gaudys ir šukuos.
Vėl gaudė. Nešukavo, karpė nagus, bet procedūra visai sklandžiai praėjo, bet Fogi jau buvo supykus ir ant manęs urzgė ir visaip rodė savo nepritarimą procedūrai. Nikutė kantriai kentė, bet rodė nepritarimą procedūrai rangydamasi ir bandydama smogti mano rankai užpakalinėmis kojomis. Raminau, kalbinau, mačiau - kenčia labai. Paskui buvo nuglostyta ir apdovanota skanuko gabaliuku, dėl ko didžiai tapo patenkinta ir nurimo.
Dabar visi sklandžiai išsiskirstė pasnaust.
Karūnuotam nagus anądien apkarpiau, begulint draskyklės guolyje. Nepatiko, bet iškentė.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 07 11, 20:17)
<p>Pagaliau mūsų platumose liūtis baigėsi.Dar kažkur toli trinksi, dar lyja, bet patį baisumą pranešė.
</p><p>W,Pearl, idiliškas vaizdelis. wub.gif
</p><p>Super rudžiukų vardukai. wub.gif 
</p><p>Nei velnio Zunda netaiki katytė, tik išvaizda jos tokia apgaulinga.Nusisavino du kambarius ir niekam iš keturkojų įeiti neleidžia.ant takso urzgia ir nei 1 cm nesitraukia. Ant Molio burbia, Okį išvijo iš kambario.Tas net nesuprato kas per monstras ten yra movė pro duris kūliais. lotuliukas.gif Griaustinio nebijo, gal kiek lietaus barbenimo į palangę apsigando.Kambariai keturi, tilpsim visi lotuliukas.gif
</p><p>Susitikau pažįstamą vet. gydytoją, tai jis mane prakonsultavo dėl mano baimių.Sakė jei kvaišti, tai kvaišk viena, netampyk katės,neversk stresuoti.Sergantis gyvuliukas taip nesielgia.
</p><p></p>

Šakės... Oje... Man patinka katės su charakteriu. smile.gif biggrin.gif wub.gif
Ką taksas? Medžioja?
Atsakyti

Taigi kad medžioja, nepuldinėja, bet guli ir labai įdėmiai stebi.Bandė snapą prikišti, tai mažoji kaip spjovė. :oh:

Negalvokit, kad viskas palikta savieigai..Išeidama palieku atvertas duris, jas užstatau skalbinių džiovykle.Katinams tai ne kliūtis, o šuo nepraeina.

Man irgi patinka,kad ji sugeba už save pastovėti.Bet,kai pagalvoji, tai oi, vargelio tas padaras matęs.Kažkaip, net negera,kad taip ilgai dvejojau.nors ji vaikiukus maitino, negalima buvo jos imti.Bet dabar , jos vargai pasibaigė, turi jau namučius, sakyčiau visai neblogus.

Molis truputuką nervuojasi,pasimetęs toks.Bet peštis neina, traukiasi į šoną.Susigulės viskas, dar tik pirma savaitė baigiasi.

Vėl lyja, užsukit gi kas kranelius.Pas mane gatvėje euro remontas, tai vanduo į nuotekų šulinį nenubėga, bala susikaupė kaip vandenynas,jaučiu tuoj į kiemą pilsis.

Atsakyti

Labas naktis, 

jau norėjau vakare bėdavotis, kad pusę Vilniaus nuplovė, o mano dykumai vos kelis lašus numetė, teks eit laistytis iš kranelio... Tai kai atidarė priešgaisrinius čiaupus ten viršuj. :blink:  Kiemą užpylė, vanduo per kiemo slenkstį pasipylė į sandėliuką, per blokų plyšius ir rūsio lubos lašėt pradėjo... Su vyru prie durų siurbėm dviem siurbliais, prisiurbėm apie 50 litrų. Kiek dar sulindo į rūsio perdangas ir kada išdžius - galima tik spėlioti. Užtat abu vyresnieji vyrai pasimaudė po lietum iki sušalimo. :) Mažius neišdrįso...

Ainu  :wub: 

Zunda patrakėlė :blink:  Smarkumu visus ūgio trūkumus kompensuoja.

Aist, Sigur  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytas, apsiniaukęs, lietingas :4u: Tikrai, ten danguje vandentekio avarija.O gal dievulis adresus sumaišė? Prašė gal  Afrika lietaus, o nukreipė pas mus. :blink: 

Pilvukas sočiai prikimštas, dabar laukiu saulytės, kad kailiuką pašildytų :D

6e3c57181603.jpg

Atsakyti
<p>Gerai,  kad MB palygino sklypo kraštus:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 06 rugpjūčio 2017 - 09:12
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 12, 07:45)
<p>Gerai,  kad MB palygino sklypo kraštus:

Labas rytas - ojez, Šponkiuk, kaip jie išvažiuos iš to kotedžo?

Zundos kad gražumas, kokia susišukavus.
wub.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Mūsų kaimynystėje kitos kotedžų eilės garažus užpylė. Gatvelė buvo į veržlią kalnų upę pavirtusi. Mes tpfu tpfu tpfu likom sausi. Vežiau 3 val.nakties tėvus į oro uostą atostogom, po to ir nebeuźmigau. Dabar tai jau miego noriu, bet teks eit sportuot ir po to darbuotis iki vėlaus vakaro. 

Lapyna, Šponkiuk, na ir potvynis... laikykitės ten.  :4u: 

Zunda labai daili katytė. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Na, šaunuolė-smarkuolė Zunda :super:

Ir Ainu karališki kailinaičiai  :wub: 

Šponkiau, kokis baseinas  :blink:  Maniškis, beje, vėl iki kraštų sklidinas  :rolleyes: 

Diinka, o tu specialiai į Vilnių važiuosi  katinų atvežti, ar ir kitų reikalų turi? Nes man sekmadienį Kaunan reikia  :rolleyes:  Suptaupyč tau kelionę gal

Atsakyti

Laba ryta,

Aist, maži kacai nežino baimės jausmo, tai manau puikiai su šunę susidraugaus :4u: 

Zundytė :wub: 

Skęstantiems po gelbėjimosi liemenę :4u:  gerai kad mes aukštai gyvenam  :D 

Erendira, važiuoju specialiai, ačiū,  bet sekmadienį manęs jau nebus, (pagal planą išvažiuojam 5-6 val. ryte) kažkur Lenkuose turėčiau būti :rolleyes: 

Atsakyti