Minkstas ir labia gauruotas meškinas

Gražus

Aist cepelino kailiukas, vertas pagyrimo!

Brigitai dar daugiau balionų

Ar bus kas lietuje išsimaudė?

Prašė prašė ir prisiprašė

Pagaliau mūsų platumose liūtis baigėsi.Dar kažkur toli trinksi, dar lyja, bet patį baisumą pranešė.
W,Pearl, idiliškas vaizdelis.
Super rudžiukų vardukai.
Nei velnio Zunda netaiki katytė, tik išvaizda jos tokia apgaulinga.Nusisavino du kambarius ir niekam iš keturkojų įeiti neleidžia.ant takso urzgia ir nei 1 cm nesitraukia. Ant Molio burbia, Okį išvijo iš kambario.Tas net nesuprato kas per monstras ten yra movė pro duris kūliais. Griaustinio nebijo, gal kiek lietaus barbenimo į palangę apsigando.Kambariai keturi, tilpsim visi
Susitikau pažįstamą vet. gydytoją, tai jis mane prakonsultavo dėl mano baimių.Sakė jei kvaišti, tai kvaišk viena, netampyk katės,neversk stresuoti.Sergantis gyvuliukas taip nesielgia.
Taigi kad medžioja, nepuldinėja, bet guli ir labai įdėmiai stebi.Bandė snapą prikišti, tai mažoji kaip spjovė.
Negalvokit, kad viskas palikta savieigai..Išeidama palieku atvertas duris, jas užstatau skalbinių džiovykle.Katinams tai ne kliūtis, o šuo nepraeina.
Man irgi patinka,kad ji sugeba už save pastovėti.Bet,kai pagalvoji, tai oi, vargelio tas padaras matęs.Kažkaip, net negera,kad taip ilgai dvejojau.nors ji vaikiukus maitino, negalima buvo jos imti.Bet dabar , jos vargai pasibaigė, turi jau namučius, sakyčiau visai neblogus.
Molis truputuką nervuojasi,pasimetęs toks.Bet peštis neina, traukiasi į šoną.Susigulės viskas, dar tik pirma savaitė baigiasi.
Vėl lyja, užsukit gi kas kranelius.Pas mane gatvėje euro remontas, tai vanduo į nuotekų šulinį nenubėga, bala susikaupė kaip vandenynas,jaučiu tuoj į kiemą pilsis.
Labas naktis,
jau norėjau vakare bėdavotis, kad pusę Vilniaus nuplovė, o mano dykumai vos kelis lašus numetė, teks eit laistytis iš kranelio... Tai kai atidarė priešgaisrinius čiaupus ten viršuj. Kiemą užpylė, vanduo per kiemo slenkstį pasipylė į sandėliuką, per blokų plyšius ir rūsio lubos lašėt pradėjo... Su vyru prie durų siurbėm dviem siurbliais, prisiurbėm apie 50 litrų. Kiek dar sulindo į rūsio perdangas ir kada išdžius - galima tik spėlioti. Užtat abu vyresnieji vyrai pasimaudė po lietum iki sušalimo.
Mažius neišdrįso...
Ainu
Zunda patrakėlė Smarkumu visus ūgio trūkumus kompensuoja.
Aist, Sigur
Labas rytas
Mūsų kaimynystėje kitos kotedžų eilės garažus užpylė. Gatvelė buvo į veržlią kalnų upę pavirtusi. Mes tpfu tpfu tpfu likom sausi. Vežiau 3 val.nakties tėvus į oro uostą atostogom, po to ir nebeuźmigau. Dabar tai jau miego noriu, bet teks eit sportuot ir po to darbuotis iki vėlaus vakaro.
Lapyna, Šponkiuk, na ir potvynis... laikykitės ten.
Zunda labai daili katytė.
Labas rytas
Na, šaunuolė-smarkuolė Zunda
Ir Ainu karališki kailinaičiai
Šponkiau, kokis baseinas Maniškis, beje, vėl iki kraštų sklidinas
Diinka, o tu specialiai į Vilnių važiuosi katinų atvežti, ar ir kitų reikalų turi? Nes man sekmadienį Kaunan reikia Suptaupyč tau kelionę gal
Laba ryta,
Aist, maži kacai nežino baimės jausmo, tai manau puikiai su šunę susidraugaus
Zundytė
Skęstantiems po gelbėjimosi liemenę gerai kad mes aukštai gyvenam
Erendira, važiuoju specialiai, ačiū, bet sekmadienį manęs jau nebus, (pagal planą išvažiuojam 5-6 val. ryte) kažkur Lenkuose turėčiau būti