Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas

Azu kraustotes i nama? Vau 4u.gif

Na ir tvinstat jus mergytes. Pas mus grazu, saule zeme ritinejasi, tai labai turiningai laika leidziam.

Vakar buvom uzvaziave i viena kurortini miestuka ir netycia uztaikem ant menininku muges. Vajej kad prisispoksojom. Dar gi i ''gaisrinio boksto'' galerija uzsukom (istikro gaisriniame triju aukstu bokste), pas zymu dailininka, abi po katino atvaizda nuspirkom. Dar is autoriaus issiprasiau autografo. Tokia apsipatenkinusi sedziu.

cia

Atsakyti

Ruste, aš savo kates maždaug apie 2 mčn. kačiukams  suėjus, mamkas sterilizavau, sekančič dieno maitino toliau... nors ryžiukų mamka pasirodo jau morčiavo (visai jokių požymių, tik gimda pakitus ir kraujavimas..., pjūvis gavosi didesnis....

Labanakt, ryt sostinė laukia :)

Aš matai, kai pusiau ne su savo kate, tai nesprendžiau daug ko, nes už operaciją tai nemokėsiu gi, tad jau nekišau trigrašio ką ir kaip daryti. Ypač kai išvis nesu mačius tokios katės ir nežinočiau ką daryti realiai. Mano visos turėtos būdavo sutvarkomos iki 6 mėn amžiaus.

---------

mane čia apkalbinėjate? o aš jau nuo ryto mėgaujuosi saule pačioj didžiausioje lovoj

[URL=http://www.part.lt/perziura/91a8a303f76dd36af00967d7a77067b233.jpg]91a8a303f76dd36af00967d7a77067b233.jpg[/URL]

Atsakyti

Labas rytas,

Oi laukiam laukiam, mes kačiukų laukiam...  :bigsmile: 

Vilkra, laikykis. Kada nors ta diena baigsis - o tada bus geriau. :)

Lisitėja, vaizdeliai. :blink:   Pas mus vakar tvano nebuvo, nulijo palaistė, o šiandien jau saulutė šviečia.

Busy, labai smagūs paveikslai. Tokie niurkomi. :) 

Darbingos dienos dirbančioms :4u:  O aš bėgu vaikų darželį ganyt, pas mane šiandien dar sesės vaikigaliai ganosi. :) 

Atsakyti

Žmogai, dokit gi kavos ....aaaa

Priedas  IMG_20170714_091409.jpg   272,05KB   0 Parsiųsta kartų

Aš nemiegu....aš stebiu...ašš...

Priedas  IMG_20170714_090809.jpg   176,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Lapyna @ 2017 07 14, 09:05)
<p>Labas rytas,</p><p>Oi laukiam laukiam, mes kačiukų laukiam...  bigsmile.gif </p><p>
 O aš bėgu vaikų darželį ganyt, pas mane šiandien dar sesės vaikigaliai ganosi. smile.gif </p>

Tikrai laukiam mes kačiukų laukiam biggrin.gif

Vajei, tai kiek vienetų tavo šiandieniniam darželyje?

Lisitėja, čia upelis? Galvojau, kad prūdelis su plytelėmis išklotu nusileidimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 14 liepos 2017 - 08:18

Vajei, tai kiek vienetų tavo šiandieniniam darželyje?

5 vnt. amžium nuo 2 iki 10 - ir iš jų tik viena mergaitė. :rolleyes:  Ir plius paauglė, kuri labiau auklė nei galvos skausmas :)

Visi žino ir labai laukia kačiukų, bet pasakiau jiems, kad į kačiukus bus galima tik žiūrėti. :nono: 

Atsakyti
Lapyna tau medalis už darželį 4u.gif biggrin.gif

Kačiukai gi pas Aist važiuoja?? rolleyes.gif
Atsakyti

Kačiukai gi pas Aist važiuoja?? rolleyes.gif

Dalis pas Lapyną, dalis pas Aist :)

Atsakyti

Gavau du pasiutėlius juoduliukus ir bailiukę Petuniją (juodai balta). Dar Meškutė pas mane laukia, kol Colomba grįš iš darbo. Ta vargšiukė ligoniukė, ką tik po lašinių, Colomba apsiėmė tą vargelį ant savo galvos.

Sėdėjo atskiram bokse, paskui įleidau į narvą pas kitus tris. Mačiau, kaip Joda ją prausė :wub: 

Atsakyti

Gavau du pasiutėlius juoduliukus ir bailiukę Petuniją (juodai balta). Dar Meškutė pas mane laukia, kol Colomba grįš iš darbo. Ta vargšiukė ligoniukė, ką tik po lašinių, Colomba apsiėmė tą vargelį ant savo galvos.

Sėdėjo atskiram bokse, paskui įleidau į narvą pas kitus tris. Mačiau, kaip Joda ją prausė :wub:

Man atrodo, kad jeigu tavo šeimyna Petunijai skirs dėmesio ir švelnių niurkymų, ir bailiukės ji pavirs murkalu :D

Kaip Zaiza ir Nika sureagavo į mažus ir naglus? :D

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 07 14, 17:03)
<p>Gavau du pasiutėlius juoduliukus ir bailiukę Petuniją (juodai balta). Dar Meškutė pas mane laukia, kol Colomba grįš iš darbo. Ta vargšiukė ligoniukė, ką tik po lašinių, Colomba apsiėmė tą vargelį ant savo galvos.</p><p>Sėdėjo atskiram bokse, paskui įleidau į narvą pas kitus tris. Mačiau, kaip Joda ją prausė wub.gif </p>

Kas jai?
unsure.gif Mažiulė. Kad tik sveiktų.
wub.gif
Juodukai tie Puma ir Joda?

Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2017 07 14, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lapyna" data-cid="71721345" data-time="1500044618"><div><p>Gavau du pasiutėlius juoduliukus ir bailiukę Petuniją (juodai balta). Dar Meškutė pas mane laukia, kol Colomba grįš iš darbo. Ta vargšiukė ligoniukė, ką tik po lašinių, Colomba apsiėmė tą vargelį ant savo galvos.</p><p>Sėdėjo atskiram bokse, paskui įleidau į narvą pas kitus tris. Mačiau, kaip Joda ją prausė wub.gif</p></div></blockquote><p>Man atrodo, kad jeigu tavo šeimyna Petunijai skirs dėmesio ir švelnių niurkymų, ir bailiukės ji pavirs murkalu biggrin.gif</p><p></p><p>Kaip Zaiza ir Nika sureagavo į mažus ir naglus? biggrin.gif</p>

Aha, kaip katės?
Mano Nikai skauda koją. Krato vėl ir šokuoja trimis. Ryte davės kaip pasiutus, vakare - ligonis. Daviau tabletės nuo skausmo gabalėlį...
Kingui drastiškai blogėja dantų ir dantenų būklė. Jau jau pasirodė kvapas. Vėl bus Stomargylis.
Gal galima jo be veto nusipirkt? Ir to ilgą laiką veikiančio hormono, kur kartą susileisti 10 dienų?
Bet be recepto neduos niekas.
O gal kas turit pažįstamą veterinarą?

Atsakyti

Erode, aš turiu, filaretuose dirba.

Atsakyti