QUOTE(Lapyna @ 2017 07 14, 17:03)
<p>Gavau du pasiutėlius juoduliukus ir bailiukę Petuniją (juodai balta). Dar Meškutė pas mane laukia, kol Colomba grįš iš darbo. Ta vargšiukė ligoniukė, ką tik po lašinių, Colomba apsiėmė tą vargelį ant savo galvos.</p><p>Sėdėjo atskiram bokse, paskui įleidau į narvą pas kitus tris. Mačiau, kaip Joda ją prausė

</p>
Kas jai?

Mažiulė. Kad tik sveiktų.
Juodukai tie Puma ir Joda?
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2017 07 14, 17:47)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lapyna" data-cid="71721345" data-time="1500044618"><div><p>Gavau du pasiutėlius juoduliukus ir bailiukę Petuniją (juodai balta). Dar Meškutė pas mane laukia, kol Colomba grįš iš darbo. Ta vargšiukė ligoniukė, ką tik po lašinių, Colomba apsiėmė tą vargelį ant savo galvos.</p><p>Sėdėjo atskiram bokse, paskui įleidau į narvą pas kitus tris. Mačiau, kaip Joda ją prausė

</p></div></blockquote><p>Man atrodo, kad jeigu tavo šeimyna Petunijai skirs dėmesio ir švelnių niurkymų, ir bailiukės ji pavirs murkalu

</p><p></p><p>Kaip Zaiza ir Nika sureagavo į mažus ir naglus?

</p>
Aha, kaip katės?
Mano Nikai skauda koją. Krato vėl ir šokuoja trimis. Ryte davės kaip pasiutus, vakare - ligonis. Daviau tabletės nuo skausmo gabalėlį...
Kingui drastiškai blogėja dantų ir dantenų būklė. Jau jau pasirodė kvapas. Vėl bus Stomargylis.
Gal galima jo be veto nusipirkt? Ir to ilgą laiką veikiančio hormono, kur kartą susileisti 10 dienų?
Bet be recepto neduos niekas.
O gal kas turit pažįstamą veterinarą?