Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Ataskaita iš Paribio gatvės fronto  :D 

Naktį Rapolas išsikrautė miegot į rūsį, o Ignas- į brolio kambarį su kačiukais. Tavi įsiropštė į lovą pas Igną ir garsiai murkdama kaip traktorius įsitaisė miegoti lovoje vaikino pažastyje. Tuomet tęko ryžius uždaryti nakčiai narve ir atskirai dėl lepūnėlės Tavi kambaryje atnešti vandens ir sauso indelius bei kitą kraikdėžę. 7 ryto Ignas buvo pažadintas ryžos komandos bandymu išlaužti narvo grotas beigi atlikto wc reikalo kvapu. Išvalęs wc ir paleidęs ruduosius iš narvo, dar bandė miegoti. Pusryčiams patiektos vištienos širdelės buvo surytos per kelias sekundes. Tuomet žaidimai, dūkimai, lakstymai po kambarį. Rudieji nelabai mėgsta Tavi, kartais šnypščia ant jos, tipo, juoda varna- įseserė. Rudieji ryškiai drasesni nei vakar. Ilgaplaukė mergytė Juta judriausia, laksto kasas pasileidusi po kambarį. Trumpaplaukis Vašingtonas santūresnis už sesę, bet paimtas ant rankų ramiai sėdi ir, man rodos, atsipalaiduoja glostomas, žaidinamas šluotele noriai įsitraukia. Texas- kol kas baikščiausias, ant rankų irgi ramiai būna, bet jei tik gali, stengiasi laikytis atokiau nuo aktyvių žaidimų.

Ainu apeiną Rapolo kambarį ratu, išgirdusi brazdesį, sunerimusi stebi uždaras durus, už kurių, jos nuomone, tūno pabaisos ateiviai. Šiandien gal pabandysim Čijai parodyti Tavi. 

Atsakyti

Oi kaip smagu skaityti mazuju istorijas. O foto isvis superines. :)

Zunda darosi namu princese :)

Atsakyti

Raportuoju ir aš :D

Vakar Lapyną atvežė Meškutę. Nerealaus fainumo (ir Lapyna, ir Meškutė). :)

Meškutė pradžioje pabandė glaustis prie Zuikio. Bet tas matyt vis dar atsimena, kad kai išleidau Luną, tos pirmas darbas buvo drąsiai ir narsiai šokinėti chebrai ant galvų ir siausti. Todėl pabandė žaisti ir su Meškute, bet jos ir gabaritai mažesni ir ji ramesnė negu Luna.

Antras bandymas: Meškutė matyt pagalvojo, kad reiktų pabandyti prisiglausti prie Milos. Mila uostė uostė, uostė uostė ir galiausiai pradėjo prausti tą mažą klecką. Bet tuomet Meškutė nusprendė, kad gal Mila ir pieno turi, ir įsirausė į pilvą, Mila atšoko kaip nuplikyta (matyt vis dar atsimena ne tik motinystės džiaugsmus, bet ir visus vargus), ir uodegą pabrukus greitai nulėkė atgal ant savo pagalvės, ten ir klestėlėjo, saugiai paslėpdama pilvą. :D

Rezultatas - Meškutė įsitaisė ant žmogaus, o nakčiai narve - ant šilto butelio. :) Ryte paleido gerklę, kad vargšas kačiukas nemaitintas, sušveitė skaniai konservo. Vėliau vėl paleido gerklę, nes kačiukas jau 2,5h nevalgęs, nėr tvarkos, Tvarkingai pasinaudojo kraiko dėže visiems reikalams, pavalgė ir ėmė siausti su žaisline pele.

Sprendžiant iš visko - visos katiniškos funkcijos veikia. :D

Lisitėja, pamenu kažkada su viena savanore kalbėjom apie tai, kaip šunų teigiamų emocijų perterklius gali virsti agresija, ir tas pats ir katėms gali būti. Ir Zundos elgesys truputį primena draugės globotinę (ten buvo blogiau :D), tai jinai ją ramiai glostydavo. Ramiais, lėtais ir ilgais paglostymais, Jeigu matydavo, kad katė jau pernelyg įsiaudrina iš laimės, atsitraukdavo. Padėjo, ir dabar be galo meili ir draugiška katė :)

Atsakyti

Trumpa fotoataskaita.

Atsiprašau už kokybę, patamsyje juodulius nufotografuoti yra mission impossible.  :rolleyes:  Visokių fonų, žinoma, nemontavau...

Puma

Pabaisa vandens fontanėlis

Priedas  IMG_1382.jpg   210,25KB   0 Parsiųsta kartų

Dūkstam

Priedas  IMG_1387s.jpg   279,13KB   0 Parsiųsta kartų

Petunija

Priedas  IMG_1412s.jpg   302,51KB   0 Parsiųsta kartų

Joda

Grindų nepakanka

Priedas  IMG_1406s.jpg   243,96KB   0 Parsiųsta kartų

Medžiotojas

Priedas  IMG_1399s.jpg   251,7KB   0 Parsiųsta kartų

Grobio neatiduodam niekam!

Priedas  IMG_1419s.jpg   391,34KB   0 Parsiųsta kartų

Tempia purtydamas į šonus ir urgzdamas kaip šuo :) Jei paimi kitą žaislą, tai gaudo pirmojo nepaleisdamas iš dantų.

Patrumpinau visiems trims komposterius. Petunija su viskuo susitaikiusi, Joda muistėsi, bet nieko nesakė, o Puma apriaumojo mane baisiau nei Mika. :blink: Katuko nagai yra šventenybė, prašom neliesti! Dabar visos mano rankos subraižytos.

Atsakyti

Sveiki :) et žiūriu į Jodą ir neatsižiūriu. Vis kišu MB po nosim telefoną ir rodau nuotraukas. Nusišypso ir viskas. Neužkabino.

Pirmadienį turim jau paiimti į globą 3 kačiukus, jau paskiepyti.  

Galvą vėl įsiskaudėjo. Nimesilis nepadėjo :( tik vos apmalšino skausmą.

Atsakyti

Kaip smagiai susiskaitė ataskaita apie kačiukus :wub: O nuotraukos mažylių iš viso nerealios :wub: Varlėms- keliauninkėms po :4u: ir linkiu gero oro.

Pagaliau ir aš pasišildžiau, aišku galima buvo daugiau saulė, bet po tokių liūčių,gana ir tiek.

Zundai nėra dėmesio pertekliaus.Bent aš taip manau.Visą savaitę manęs nebūna namuose grįžtu tik pamiegoti :unsure: Niekas jos netrikdo,nes nieko be gyvių nebūna namie.Greičiausia ji nesupranta šitokio gyvenimo posūkio.Buvo varganas, niekam nereikalingas pūkų kamuoliukas, gal ir paalkti tekdavo. Pas Diinka teko plotu dalytis su kitais, o dar vaikiukai ją nustekeno.O dabar ką - ji beveik princesė, tik karūną reikia įsigyti.king.gif

Šiandien grįžau iš kaimuko, Zunda pasitiko tarpduryje :D ,ir iš demonstratyvaus lakstymo ir uodegos pūtimo,supratau - miršta katytė badu.Jei tuoj pat nebus įdėta guliašiuko, tai ir numirs visiškai :lol:

Ir kur tai matyta, valkiojasi kažkur visą dieną, nemaitinta sėdi vargšė Zundytė ..Sausiukai, kaip supratau ,ne maistas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 liepos 2017 - 18:55

Šponkiuk, už tą galvą :4u: 

Zundukė šaunuolė, greitai prie namų pritapo. :super:

O mane jau neramina Mikos badavimas. Jau visa para beveik neėda. Vakare tik guliašėlio truputį palaižė, bet didžiąją dalį paliko. Ateina į virtuvę, trinasi apie kojas, glaustosi. Bet nuneši ką nors į bliūdelius (kurie apačioj, nors ir atskirai nuo naujokų) - pauosto ir nueina. :unsure: 

Atsakyti

Kokia Petunija mielybė  :wub: o juoduliukai medžiokliniai velnių priėdę, ne kitaip.  :wub:  :D 

Tavi man labai super patinka. Žaisminga, bet ne hyperaktyvi. Atsargi, nesibraižo, nekanda. Jei tik gali, murkdama kaip traktorius ropščiasi į glėbį ir saldžiai parpia. Vienintelė iš šutvės atbėga šaukiama vardu. Nedidelis niuansas- valgis. Sauso net neragauja. Labai patinka žalia mėsa. Diinkos atvežti konservai Tavi pasirodė netinkamo skonio. Tuo tarpu Applaws kalakutieną ėdė garsiai murkdama ir pasičepsėdama. Na, badu mažo katuko nemarinsiu, kol bus pas mus gaus Applaws ir žalios mėsos pakankamai. 

IMG_7842.jpg

IMG_7844.jpg

Atidarius kambario duris, be Tavi, džiaigsmingai atbėga ir išdrasėjęs Vašingtonas. Stipriausias ir sunkiausias iš ryžikų. Žaismingas vaikinukas, gaudo plunksneles, nardo tarp kojų. Paimtas į glėbį būna ramus ir nebando sprukti. Meduolis su pienu:

IMG_7831.jpg

IMG_7818.jpg

Vašingtonas žaidžia su Juta:

IMG_7835.jpg

Dabartinis vaizdas ( Tavi, žinoma, pas mane sterblėje snaudžia): 

IMG_7845.jpg

Narvo neuždarinėjam, kada nori įeina, kada nori- išeina. Kambario durys uždaromos. Kad nenervuot Ainu ir kad mažiai nenusiliuobtų nuo laiptų. Buvome Tavi į pirmą aukštą nunešę pas Čiją, bet Tavi šnypštė ir bijojo šuns, tai negąsdinom mažės ir parnešėm atgal į kačių darželį, kur juodoji iškart pradėjo murkti. 

Atsakyti

Ignas ką tik išvalė abu wc, tuoj į vieną jų įsirioglinusi Juta atliko rimtą reikalą. Ignas atsidusęs bamba: "Tai negalėjai prieš 5 minutes pašikt, pūkuotoji? Ką man dabar- antrą maišelį naudot? Žinok, taip daryt neekologiška. Ar gal man į delniuką susemt?"  :B 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 07 15, 19:25)
<p>Šponkiuk, už tą galvą 4u.gif </p><p>Zundukė šaunuolė, greitai prie namų pritapo. thumbup.gif</p><p>O mane jau neramina Mikos badavimas. Jau visa para beveik neėda. Vakare tik guliašėlio truputį palaižė, bet didžiąją dalį paliko. Ateina į virtuvę, trinasi apie kojas, glaustosi. Bet nuneši ką nors į bliūdelius (kurie apačioj, nors ir atskirai nuo naujokų) - pauosto ir nueina. unsure.gif </p>

Dar nemačiau prie pilno bliūdo mirusį katiną. Juolab katę... Ėda ji, kai nematai.

Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2017 07 15, 20:04)
<p>Ignas ką tik išvalė abu wc, tuoj į vieną jų įsirioglinusi Juta atliko rimtą reikalą. Ignas atsidusęs bamba: "Tai negalėjai prieš 5 minutes pašikt, pūkuotoji? Ką man dabar- antrą maišelį naudot? Žinok, taip daryt neekologiška. Ar gal man į delniuką susemt?"  cool.gif </p>

Tai visos taip daro, o ypač švaruolės Nikutė ir Fogytė. Dar nusisukt nespėjau - tupi jau didelėm akim...
Ir, aišku, didelį reikalą...
blink.gif
Atsakyti

Sveikos kiek graziu maziuku, tas juodulis pas Lapyna kaip orientalas isrodo labai toks fainas 

Tep Busy name daba jau su cigonais kaimynais is vienos puses greiciausiai pasalpiniais :D Snd sako beldzia anie, nes mat as ponia per garsiai gal grojau ir dainavau :D sakau nieko kai jie ten nei tonacija bliauna ar baliavoja kepa mesas ant neaiskiu smirdanciu malku tai nieko, kai rekauja vaiku gvardija istisai , o as jau mat negaliu patriuksmaut biski ir net ne nakties metas zodziu :D 

Sponkuti, nu kas su ta galva... gal tu per daug galvoji? man taip anksciau budavo as galvdavau nervuodavaus jei kas taip ne taip, paskui ismokau nebesukti galvos, patikek dabar man ja skauda itin retai

sudauzem mano telefona :D laukiam pirmadieni nauja atves, kadangi mokejom beveik du metus draudima, tai pats laikas pries baigiantis kontraktui sukult ji, is tiesu tai netycia suskaldziau kampa, ti MB dakale, sveite i asfalta ir sako paziurim kaip duzta  :unsure:​ 

Atsakyti

Ignui - kantrybės :4u:  :rolleyes: , mano abi gražuolės irgi kas kartą, kai išvalau tualetą , apsiformina ,nespėjus nė dangčio uždengti , Kolumbas niekada taip nedaro ,o panelės ,tai periodiškai  -tai viena ,tai kita :rolleyes: 

Linkėjimai visiems :4u: ,visą dieną buvau paskendusi žolėse,ravėjau daržą,tai nebesirašo, einu miegučio...Labanaktis !

Atsakyti