Busy, ačiū už pasakojima, laukiu pratesimo Koja jau gerai.
Meškutė o jau nuotrauka su Zuikiu..visai nugriuvimine
Sveikos
Erendira, nuostabaus tau Kipro!
Busy ir Magnunos nuotykiai labai smagūs. Dėkui, kad dalinatės. Lauksiu tęsinio.
Meškutė
nuostabi mergytė.
Zaizai linkiu kuo geresnės sveikatos ir laikau špygas už ją. Gaila, kad gražuolė Petunija baukštoka. Velniūkščiai, matau, energijos nepritrūksta.
Aš, žinokit, kaip kačiukųnarkomanė, džiaugiuosi akimirkomis su jais. Vašingtonas kovoja su Tavi dėl vietos ant kelių. Vipinė vieta yra tarpkojis, arčiau kelių jau ne tokia gera. Tavi murkia garsiau, bet Vašis irgi murkia. Juta zuja zuja bandydama įsitaisyti ant kelių prie Vašio, bet po kiek laiko klesteli šalia. Texas vis dar pats nelipa ant žmogaus. Visi kleckai smagūs ir žaismingi. Tik Juta nuo vakar ryto tuštinasi skystai. Ir vienintelė svorio nepriauginėja. Pasikonsultavusi tuo klausimu su profe Colomba, šiandien Jutai neduodu šlapio maisto. Jei vis tiek viduriuos, važiuosim su maže ryt pas veterinarę. Tavi po truputį pratinu prie sauso, sumaišydama jį su šlapiu. Tavi stidarius duris vis taikosi išsprukti, kai tai pavyksta, būna apšnypšta Ainu, bet vis mažiau.
Oi, Busy, superinis pasakojimas Apie puodų namą net nebuvau girdėjus, labai smagu pamatyti kažką naujo.
Meškutė, kaip matau, šauniai tvarkosi. Aš jau seniau pastebėjau, kad ji nors ir maža kukli, bet nepėsčia.
Vajei kokie saldūs Aist meduoliai Man atrodo, jau leisk Ainu susipažinti su stovyklautojais. Truputis laiko - ir viskas bus gerai.
Pas mane jau stojo taika ramybė, niekas su niekuo nesipyksta, Mika nebestresuoja, valgo visi iš visų bliūdų kartu nosis sukišę. Kadangi Puma paskui Miką sekioja, tai Mika bando su ja dūkti. Na, bet išmatavimai truputį ne tie, tai Pumcė prisisaugo. Beje, Puma bandė pas Zaizą po pilvu ko nors paieškoti, bet kaip suprantu, tik pasiklydo kudlose.
Zaiza nepyko, dar subiniuką jai nuprausė.
Joda NEREALUS. Vienintelis tikrai rankinis iš trijų. Užsimanęs pats lipa ant kelių. Vakare ėjau prisnūsti ir nusinešiau jį į lovą. Na, galvoju, nenorėsi - pabėgsi, kelią žinai. Bet ne tik nepabėgo, o dar užmurkė mane traktorinėmis lopšinėmis, o kai pabudau, vėl trynėsi ir glaustėsi. Nagi paglostykit katinuką dar kartą ir dar kartą, ir pilvuką irgi. Netgi mano mažiaus nelabai bijo. Galima drąsiai dovanoti didelei šeimai. Puma žmogaus irgi nebijo (nieko ji nebijo), bet nenori būti imama. Gali prisėsti šalia ir paglostyti katytę, taip taip, mrrrr... Bet ne ant rankų, ni ni ni!
Beje, labai skirtingi mažių balsai. Petunija miaukia čaižiai "myjaau myjaaau", Joda pastorintu balseliu "mėėė-u mėėė-u", o Puma... tiesą sakant, jos nelabai išgirsi. Jos miaukimas vos girdimas ir labiau primena traškėjimą, nei kokį konkretų garsą.
Niekaip neprisijaukinu Petunijos. Bėga nuo manęs, o užguita į kampą šnypščia. Kai jau paimu ant rankų, tai prisiglaudžia ir atsipalaiduoja. Bet tas gaudymas
Šįvakar vakarienės visi atėjo laukti į virtuvę, tai bandžiau ją su širdelėmis prisiviliot. Bet niekaip. Kiti keturi greičiau ausis nukramtys, nei Petunija prieis.
Labanakt
IMG_1660s.jpg 341,58KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas
Ačiū,kad lepinate katiniukų nuotraukomis.Man mįslė,kaip juos pagaunate į kadrą, taigi raizmosi, juda kaip kipšiukai.
Jaunimui linkiu nesirgti
Būsimoms keliauninkės - gerų įspūdžių.
Zaizai sveikatytės
Mano fronte padėtis ta pati kambariai griežtai padalinti.Mažoji vis bando karalystės ribas prasiplėsti.Rytą vėl radau prie pagalvės gulinčią .Kai Vėjas atsibudo, teritoriją atsikariavo.
Valgo gerai, k-ja dar geriau, murkia.Jau ir šoniukai suapvalėjo Šeriasi mažiau, arba išsišėrė, arba šukavimas padeda.
Geros dienos, lekiu darban
Labas rytas
Lapyna, kaip man gera skaityti ir žiūrėti tavo postus.
Smagu, kad Zunda po truputį tampa namų lepūnėle.
Aš vakar iš vakaro buvau užsirašiusi vizitą šiandien rytui pas Ritą Žilinskienę su Juta. Pasitikiu šia veterinare. Ir ką, nuo vakar dienos Juta iki šio ryto neviduriavo. Pažiūrėjau- dūksta, smagi, sausą triauškia, paskambinau ir atšaukiau vizitą. Ryte pritūpiau išvalyt dėžučių, tai Vašis kai užkopė mano nugara su savo adatiniais nagučiais, net cyptelėjau. Reiks šiandien vaikį numanikiūrint. Maniškiai irgi skirtingai šneka- Tavi gailiai plonai miauksi peralkusios ( gauna 4 kartus per dieną šlapio maisto, daugiausiai iš visų) katytės balsu. Texas bėgdamas pro šalį burkuoja- murksi kaip balandis koks. Juta kniaukia retai ir labai tyliai. Vašio negirdėjau kniaukiant, tik murkia, kai užglostai ant kelių.
Vaikai iš pradžių nesuvokė veidrodžio sistemos- ir puolė, ir šnypštė ant savo atvaizdų, po to bandė žaisti, šokinėti ant antrininkų. Kas čia toks baisus žvėris???
Dūkaliai:
Gal yra vilniečių norinčių sekmadienį 12:00-17:00 praleisti vandenlenčių parke? Bus stovykla skirta tik merginoms - tiek pradinukėms, tiek pažengusioms. Pradinukės gali būti nė karto nestovėjusios ant lentos, o pažengusios - bet kokio lygio
Bus ir fotografas
O kur tas vandenlenčių parkas yra?