Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

o aš vakar paleidau žvėris po visą butą lakstyti. Ne veltui vieno kačiuko vardas yra Turbo. Kaip juos reiks nufotografuoti dar nežinau. pas mane tamsu labai , ir jie labai greit juda. 

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 07 19, 08:41)
Labas rytas

Kaip smagiai suskaičiau ir sužiūrėjau varlių keliauninkių reportažą ir išsamias ataskaitas apie globotinių gyvenimą wub.gif  Visi katuliai vieni už kitus fainesni, bet Meškutė man pati pačiausia biggrin.gif  wub.gif
O Zundytė tuoj atsiaugins svorį, atsiaugins puošnų kailį, bus namų karalienė bigsmile.gif

Mano vaikui vis dėlto angina. Ačiū Erodei už pagalbą, operatyvų priėmimą ir ligos nustatymą aciuks.gif  aciuks.gif Šiandien atsibudo jau beveik be tempos tik gerklę dar labai skauda. Tai atlikinės "gerklės wc" procedūras (nu koks keistas išsireiškimas, negaliu biggrin.gif )

Nėr už ką. Gi tos procedūros tam, kad pašalinti tą, ką matėm kaip negražų reikalą ryklėj. Jos mažina skausmą ir paburkimą.
Būtina. Užčiulpti tas pastiles ryklei gydyt "ant viršaus" - tikslo nėra jokio.
Atsakyti

Labas trečiadienis,

Daredi, džiugu, kad turit diagnozę ir žinot kuo gydytis. :4u:

Šponkiuk, aš noriu... :rolleyes:  Nieko, panorėsiu - ir praeis. Nesubalansuota aš dabar vandens sportams. :D

Dar pateršiu eterį...

Joda fotografuojasi

Priedas  IMG_1673s.jpg   315,85KB   0 Parsiųsta kartų

Surask Pumą

Priedas  IMG_1707s.jpg   262,55KB   0 Parsiųsta kartų

Imtynių salė

Priedas  IMG_1689s.jpg   347,11KB   0 Parsiųsta kartų

Neįmanoma tų juodulių sugaudyt, kol fotoaparatas susiorientuoja ir susifokusuoja, jau būna pabėgę iš kadro :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 liepos 2017 - 10:30

Lapyna, Aiste, faini Jūsų aktyvistai :D Veidrodis labai rimtas priešas, ten visokie neaiškūs katinai rodosi ir erzina :D

Tai Mika jau mamytė?

Luna užpavydėjo ar susinervino, kad nebėra pagrandukė, tai nevalgė vieną dieną, kitą dieną nedaug valgė. Dabar jau norma lyg ir. Bet žymiai meilesnė man :D

Kam dubenėlį kačiukų? :D

3e3fcf8e40fa165e7838011031535265173.jpg

Atsakyti
Šponkiuk, parodyk ir tu savo globotinius mirksiukas.gif

Colomba, ir kiek šitas džiaugsmelis sveria?
Atsakyti

Labuka,

kiek grožiųųųųųų  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, parodyk ir tu savo globotinius mirksiukas.gif

negaliu :D tiesiog negaliu nufotografuoti su telefonu (pas mane bute labai tamsu), kad neišplauktų. Teks kurti fotiką ir blykstę, bet kol kas neprisiruošiau. O ir šiandien vėl pykina ir skauda galvą, tai nežinau ar prisiversiu.

Kačiukai, kadangi rachitnikai, tai jiems reikia duoti kalcio tabletes, tai kaip smagu, kai jie jas puola valgyti patys, o nereikai per prievartą maitinti. 

Daredi, o kiek laiko atostogos?

Atsakyti
Šponkiuk, aš dar neturiu atostogų, čia bus tik ilgasis savaitgalis. Nuplauksim iki Stokholmo ir atgal biggrin.gif Bet nors tiek noriu pravedinti galvą, nes labai reikia poilsio. Gal pavyks rudenį kur šiltai pagulėti ir apie nieką negalvoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 07 19, 12:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Daredi" data-cid="71726775" data-time="1500457307"><div><p>Šponkiuk, parodyk ir tu savo globotinius vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>negaliu biggrin.gif tiesiog negaliu nufotografuoti su telefonu (pas mane bute labai tamsu), kad neišplauktų. Teks kurti fotiką ir blykstę, bet kol kas neprisiruošiau. O ir šiandien vėl pykina ir skauda galvą, tai nežinau ar prisiversiu.</p><p>Kačiukai, kadangi rachitnikai, tai jiems reikia duoti kalcio tabletes, tai kaip smagu, kai jie jas puola valgyti patys, o nereikai per prievartą maitinti. </p><p></p><p>Daredi, o kiek laiko atostogos?</p>

Spaudimą pasimatuok ir ar tas pykinimas nėra migrenos požymnis, man panašu.
console.gif
Man irgi šiandie galvasopio diena. Vaistų išgerti laiku nespėjau.
Dabar nežinia, kiek kentėsiu.
Atsakyti

Už tuos galvasopius :4u:  Jetau, kaip užjaučiu... :console:

O pas mus prasideda... :rolleyes:  Vaikai pradeda stumdytis dėl to, kurio eilė palaikyti Jodą ant kelių. Ir jau pasigirsta: "O gal galim jį pasilikti?....."

Likusi be dūkimo draugo, Puma explorina namus viena. 

Atsakyti
Laba jau vakarėjant 4u.gif

Nupirkau, užauginau katinams žolės ir niu niekaip neėda jos man. Gėles baigiu visas nuo palangių nuimti jau, sudėjau tolimesnėn vieton (juk mažiukas nuvirtes su visu moliniu vazonu ant žemės buvo, šlubavo, bet tiu..tiu.. viskas gerai baigėsi, laksto toliau kiek gali biggrin.gif) nežinau kaip čia bus su mano žaluma ant palangių. hmm.gif

QUOTE(Lapyna @ 2017 07 19, 14:41)
O pas mus prasideda... rolleyes.gif  Vaikai pradeda stumdytis dėl to, kurio eilė palaikyti Jodą ant kelių. Ir jau pasigirsta: "O gal galim jį pasilikti?....."

Pas mus taip pasiliko katulis blush2.gif Vaikai išprašė. Oi tie vaikai... ax.gif

Mažieji juoduliukai katinukai kaip užderėjo temutėje, grožiai wub.gif

Aist globotiniai "dukalia"i tokie švelnučiai atrodo, tik imk ir paniurkyt juos norisi wub.gif .

Negaluojantiems, kuo greitesnio pagerėjimo 4u.gif

Atsakyti

Valio!!!! Texas prikelintas  :clap_1: 

Iš pradžių dėl drąsos pelytę atsinešė:

IMG_7930.jpg

Tuomet, supratęs, kokia čia nebloga vieta, bandė sesės brolio neleist lipt man ant kelių:

IMG_7934.jpg

Dviese:

IMG_7938.jpg

Trise:

IMG_7939.jpg

Kita murkianti trise versija:

IMG_7940.jpg

Aš turiu problemą- keturiese netelpa.  :mastau: 

Atsakyti