o aš vakar paleidau žvėris po visą butą lakstyti. Ne veltui vieno kačiuko vardas yra Turbo. Kaip juos reiks nufotografuoti dar nežinau. pas mane tamsu labai , ir jie labai greit juda.
Kaip smagiai suskaičiau ir sužiūrėjau varlių keliauninkių reportažą ir išsamias ataskaitas apie globotinių gyvenimą

O Zundytė tuoj atsiaugins svorį, atsiaugins puošnų kailį, bus namų karalienė

Mano vaikui vis dėlto angina. Ačiū Erodei už pagalbą, operatyvų priėmimą ir ligos nustatymą

Nėr už ką. Gi tos procedūros tam, kad pašalinti tą, ką matėm kaip negražų reikalą ryklėj. Jos mažina skausmą ir paburkimą.
Būtina. Užčiulpti tas pastiles ryklei gydyt "ant viršaus" - tikslo nėra jokio.
Labas trečiadienis,
Daredi, džiugu, kad turit diagnozę ir žinot kuo gydytis.
Šponkiuk, aš noriu... Nieko, panorėsiu - ir praeis. Nesubalansuota aš dabar vandens sportams.
Dar pateršiu eterį...
Joda fotografuojasi
IMG_1673s.jpg 315,85KB
0 Parsiųsta kartų
Surask Pumą
IMG_1707s.jpg 262,55KB
0 Parsiųsta kartų
Imtynių salė
IMG_1689s.jpg 347,11KB
0 Parsiųsta kartų
Neįmanoma tų juodulių sugaudyt, kol fotoaparatas susiorientuoja ir susifokusuoja, jau būna pabėgę iš kadro
Lapyna, Aiste, faini Jūsų aktyvistai Veidrodis labai rimtas priešas, ten visokie neaiškūs katinai rodosi ir erzina
Tai Mika jau mamytė?
Luna užpavydėjo ar susinervino, kad nebėra pagrandukė, tai nevalgė vieną dieną, kitą dieną nedaug valgė. Dabar jau norma lyg ir. Bet žymiai meilesnė man
Kam dubenėlį kačiukų?

Colomba, ir kiek šitas džiaugsmelis sveria?
Labuka,
kiek grožiųųųųųų
Šponkiuk, parodyk ir tu savo globotinius
negaliu tiesiog negaliu nufotografuoti su telefonu (pas mane bute labai tamsu), kad neišplauktų. Teks kurti fotiką ir blykstę, bet kol kas neprisiruošiau. O ir šiandien vėl pykina ir skauda galvą, tai nežinau ar prisiversiu.
Kačiukai, kadangi rachitnikai, tai jiems reikia duoti kalcio tabletes, tai kaip smagu, kai jie jas puola valgyti patys, o nereikai per prievartą maitinti.
Daredi, o kiek laiko atostogos?

</p></div></blockquote><p>negaliu

Spaudimą pasimatuok ir ar tas pykinimas nėra migrenos požymnis, man panašu.

Man irgi šiandie galvasopio diena. Vaistų išgerti laiku nespėjau.
Dabar nežinia, kiek kentėsiu.
Už tuos galvasopius Jetau, kaip užjaučiu...
O pas mus prasideda... Vaikai pradeda stumdytis dėl to, kurio eilė palaikyti Jodą ant kelių. Ir jau pasigirsta: "O gal galim jį pasilikti?....."
Likusi be dūkimo draugo, Puma explorina namus viena.

Nupirkau, užauginau katinams žolės ir niu niekaip neėda jos man. Gėles baigiu visas nuo palangių nuimti jau, sudėjau tolimesnėn vieton (juk mažiukas nuvirtes su visu moliniu vazonu ant žemės buvo, šlubavo, bet tiu..tiu.. viskas gerai baigėsi, laksto toliau kiek gali

Pas mus taip pasiliko katulis

Mažieji juoduliukai katinukai kaip užderėjo temutėje, grožiai

Aist globotiniai "dukalia"i tokie švelnučiai atrodo, tik imk ir paniurkyt juos norisi

Negaluojantiems, kuo greitesnio pagerėjimo

Valio!!!! Texas prikelintas
Iš pradžių dėl drąsos pelytę atsinešė:
Tuomet, supratęs, kokia čia nebloga vieta, bandė sesės brolio neleist lipt man ant kelių:
Dviese:
Trise:
Kita murkianti trise versija:
Aš turiu problemą- keturiese netelpa.