Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Bet ir veiksmo čia. ZUnda man patinka - katė okupantė. biggrin.gif Čia ne miloje bezobidnoje suščestvo... (mielas nekaltas žvėrelis).

Bellai patiko oral Royal... Kingas net kratėsi nuo jo.
Dabar valgo trise maišytą In door Royal ir Persian Adult, nes nuo kitų Nika vemia, nors tu ką.
Konservų visos nori, Tašė ypač, bet jai tai tik inkstininkų. Tašė nėr bais išranki. Bet Rayal inkstininkų tai triauškia, net oi, nes savo Katovit sausiakus nelabai jau ėdė - gal pabodo.
Atsakyti

Sveikos,

Čiaka gražuolė :wub: 

Gielux :D Tai prijungti prie vokiečių užsakymo ir RC Oral? :D 

Grįžom su Zaiza iš rentgenų. Nu ir ką... Kaulo pakitimai. Tai sakė 1 iš dviejų: arba kaulo uždegimas, arba vėžys. :unsure:  Tuo tarpu gersim mėnesį antibus, nes kaulų uždegimas labai nepasiduoda gydymui, o paskui žiūrėsim, kurlink viskas juda. Sakė, vėžio atveju galima nebent šalinti žandikaulį. Bet ar tai opcija katei - nežinau...Tikėkimės, kad tik uždegimas. Bet kiek dažnai tas TIK kartotųsi - irgi neaišku. Žodžiu, vietoj veislinio grožio turim chronišką ligonį.

Atsakyti

Belutė- gurmanė nuo šiol plonins mamkos piniginę.  :D 

Zunda- kovinė katė, tuoj ir Lisitėja nuo vakarienės lėkštės bus nuvyta.  :bigsmile: 

Baigiau darbą, pavedžiojau Čiją, papietavau, dabar terasoje šezlongą išsilanksčiau ir su trešnių bliūdu priguliau atostogų atšvęst. Čija šalia,

Ainu skalbinius saugo:

IMG_8014.jpg

Daredi, nebuvo Čija prileista prie kačiukų. Bandžiau Tavi nunešti susipažinti, bet Čija iš tos laimės elgėsi emocionaliai, kas išgąsdino mažiukę, tad nusprendžiau nekelti papildomo streso katukams. 

Paskambino ką tik iš skelbiu.lt dėl kačiuko. "Noriu sfinkso, peterboldo, bet jei neturit tokių, tai tiks ir bet koks. Nebėra? O tai kada juos iš Kauno vėl pas jus atveš? O ten Kaune jau rimtas kačių verslas, taip? Bet Kaunas taip toli. Vaikams noriu padovanot. Jau dvi dienas ieškau."  :ohmy: 

Atsakyti

Lapyna  :console: o tai negali paimti biopsijos ir nustatyti onko ar ne? Duodant antibų, reik ir gerųjų bakterijų duot. Ar turi fermactiv? Aš turiu (mažiams buvau nupirkus, daug liko), galiu atiduot.

Blyn, lyt pradeda. Tai kaip čia man su tuo šezlongu, saulės voniom ir trešnėm daryt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 28 liepos 2017 - 14:30
Lapyna, perskaičiau ir vos neišgriuvau nuo diagnozės blink.gif doh.gif Nu blyn, blyn...

Aist, saulytė šviečia, gulėk toliau mirksiukas.gif

Ale telefono skambutis toks "gerulis" unsure.gif
Atsakyti

Labos :)

Aš taip sakant, iš laivo ant baliaus  :blink:  Neturiu imuniteto vertimams, prisiėmiau krūvą vėl, jau dirbu  :B Nežinot, gal skiepų kokių yra?  :hmm: 

Lapyn, tikėkimės, kad viskas nėr taip blogai  :4u:  O probiotikų reikia, gerai Aist sako.

Aist, sveika atvykus į klubą, tsakant :hihihi: Net ne pilnatis, o tau jau kokie lunatikai skambinėja. Ir kas liūdna, ne taip jau retai tokie blūdai nutinka. 

Bandysiu vakarop persikelti nuotraukas iš telefono, papasakosiu kaip spirgėjome Kipro saulėje  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lapyn, jei prainstruktuotum mane apie užsakymą iš vokiečių, užsakyč aš, nes badaus mano tešliukas. Aš vokiškai tik 3 žodžius žinau, ir tai ne tuos kurie padėtų užsakyti :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 28 liepos 2017 - 15:25

Ojej Lapyna, nelinksmos naujienos. Bet labai linkiu, kad antibai padėtų :4u:

Nepagyriau Čiakos, labai graži katė :wub:  Zunda fainuolė, tuoj visa vyrija bus pastrointa į rikuotę ir dar pagarbą atidavinės :D Ainu :wub: Sfinksas-peterboldas priminė seną gerą kiną:  А у вас нет такого же, но с перламутровыми пуговицами? :D

Na ką, tęsiu. Paslėpiau aš tą Royalį į spintelę. Aišku, Belos klausiamasis miau, tai ką, baliaus pratęsimo nebus? Paryčiais girdžiu už durų miaaaaUUUUUUU. Pasirodo miegamojo durys užsidarė, ar vyras, ar skersvėjis. Įleidžiu įtartinai patenkintą pilietę, atsigulė ant kojų užmurkė. Obaaaaa galvoju, įdomiai čia meilumo priepuolis. Naktį dar girdėjau kažkokius garsus, bet per miegus ir uždarytas duris pagalvojau, kad kalnakasybos įmonė pilnu tempu dirba, nu mažu susuko pilvuką nuo to Royalio :hmm: Ryte atsikeliu, šliaužiu į virtuvę, spintelės durys atidarytos, katės maišas kaip peiliu perpjautas. Aš namiškiam sakau:-durniai, ko jūs tą maišą supjaustėt, gi viršui užsispaudžia. Visi žiūri į mane žvilgsniu: Тихо шифером шурша, едет крыша не спеша. Įgarsinimas buvo toks: nieks TOS TAVO katės nešėrė :huh2: Aaaaaaahaaaaa, supratau ką tas naktinis garsas reiškė :D :D 

Bet tai kokiu būdu ji taip galėjo tą maišą pervaryt????

[URL=http://www.part.lt/perziura/b18afd7c8dc2497e5a3ca2d78b1d02fe677.jpg]b18afd7c8dc2497e5a3ca2d78b1d02fe677.jpg[/URL]

Nori, dar kartą parodysiu kaip :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/d829f96dbb0cec7fa97103eab8966b59822.jpg]d829f96dbb0cec7fa97103eab8966b59822.jpg[/URL]

Aš tai ne dėl kainos panikuoju, nors labai nustebau kiek jis dabar kaštuoja. Kai Bela ėmėm, tai ji buvo šeriama Royal Fit, nes veislynai ten jį kažkaip pigiau gauna. Po to aš ją atpratinau, ieškojau kuo čia šert Carni love šeriau, dabar nupirkau Tase of Wild ir še tau, kad nori. Kiek suprantu galėsiu pati tuos valgyt, o Belutė pageidauja būt maitinama RC :D 

Help!!! Ką daryt?? Labai jis nekoks tas RC?

Atsakyti
La la ba 4u.gif

Nežinau kas geriau ar lietus be perstojo lyja ar saulė kaitinanti svilina, taip ar taip jėgų nulis unsure.gif Gyvuniukai iškritę saulėje, bet vakare atkunta, tai nors tiek.

QUOTE(dumb @ 2017 07 27, 21:03)
<p style="text-align:center;">sveiki, aš ir turiu neveislinę katę- čiaką, beveik 3 metai jau.

Labai graži trispalvė katytė wub.gif Sveika prisijungus dumb 4u.gif

QUOTE(Lapyna @ 2017 07 28, 14:10)
Grįžom su Zaiza iš rentgenų. Nu ir ką... Kaulo pakitimai...

Zaizai ir Lapynai, liūdna, bet tikėkimės vaistukai padės 4u.gif
Atsakyti

o tai negali paimti biopsijos ir nustatyti onko ar ne? Duodant antibų, reik ir gerųjų bakterijų duot. Ar turi fermactiv? Aš turiu (mažiams buvau nupirkus, daug liko), galiu atiduot.

Biopsiją paimti gali, bet iš kaulo labai sudėtinga. Nedaug klinikų turi instrumentus. Ir mūsų šeimai per brangi ta procedūra...

O jei ir nustatys - ką tai keičia??? Žodžiu, kol kas gydomės antibais, žiūrėsim. Galima bus po 2 mėn. pakartoti rentgeną ir pažiūrėti, ar situacija stabilizavosi, ar toliau progresuoja.

Probiotikus priglausčiau, jei tikrai nereikia. :ax: 

Beje, paplepėjom truputį su gydytoja apie kačių dantenas, o tuo pačiu ir apie nuodus... Tai jei kas nors nežinojot kaip ir aš, tai dalinuosi informacija.

Tai va tie mistiniai lašai nuo blusų, kurie tinka bet kokiam gyvūnui, bet užmuša katę, turi vieną sudedamąją dalį - permetriną. Tą patį permetriną, kurį dedą į vaikiškus šampūnus nuo utėlių. Jis tinka visiems gyvūnams: triušiams, jūrų kiaulytėms, šunims, arkliams ir t.t., bet ne katėms. Būna net milteliai, kuriais galima pabarstyti gyvūno kailiuką (ar kilimą), kad atsikratytumėt nepageidaujamų įnamių. O katėms jis mirtinas. :( Tiek mirtinas, kad pvz. amerikiečiai net neleidžia jo naudoti šunims, jei tuose pačiuose namuose gyvena katės. Žodžiu, įsiminkit pavadinimą, kad koks nors žalias veterinarėlis jums neprakištų nuodų.

Dar vienas baisus kačių nuodas yra antifrizas - tas pats automobilinis. Su tuo blogoji dalis yra ta, kad katės jį pačios noriai laka. Sakė, kai kuriuose kiemuose yra pasitaikę atvejų, kad koks nors kiemo gyvūnų "draugas" išnešdavo dubenėlį su antifrizu perpus su pienu - ir katės kieme kaipmat išnykdavo... Įdomu tai, kad antifrizo priešnuodis yra etilo alkoholis.

Na, ir baisusis kačių augalas: lelijos. Papasakojo istoriją, kaip moteriškei po vyro mirties atsiuntė puokštę lelijų - tai ji dar ir katino neteko...

Lapyn, jei prainstruktuotum mane apie užsakymą iš vokiečių, užsakyč aš, nes badaus mano tešliukas. 

Nėr ten ką instruktuot. Daraisi akauntą ir dėliojiesi kašiką. Na, užsakysi, paskui atsiųs labai vokišką laišką su nuorodomis, kaip mokėti. Ten svarbu žinoti vieną žodį (dabar tiksliai nepamenu), kuris nurodo užsakymo numerį. Jį banko pavedime būtina nurodyt. Jei užsakinėsi pati - duok žinot, man irgi šio bei to reikia.

Jei sumestumėt man pinigėlius iš kalno (lenk. s góry), galiu ir aš užsakyt. Nemokamam siuntimui reikia 100 eurų, o bet dabar aš tiek neturiu...

Atsakyti

Gielux, šiaip nėr tas RC joks siaubas, normalus maistas, čia ne friskiai wiskiai. :) Aš savo kates irgi RC šeriu (2/3 raciono, plius 1/3 kokio pagerinto, kaip applaws ar purizon su aviena) - kailiukai blizga, ir bent jau Mika puikiai jaučiasi. Bet pradžiai gal pabandyk pašerti porą savaičių, nes skirtingi royaliai ne visiems vienodai tinka, matysi, kaip reaguos, kaip atrodys. Pvz. Hills lyg ir geras maistas, bet nuo Hairball Zaizos kailis pasidaro kaip šiaudai ir pradeda kaltūnuotis.

Beje, Mika Runciaus maišą irgi buvo lygiai taip pačiai pervarius. Ir lyg nagai karpyti buvo...

Tarp kitko, Erendira, belaukdama Zaizos užmečiau akį į klinikos lentyną. Ten stebuklingas Runciaus maistas kainuoja 37,5 pinigo už 2 kg pakį. Beveik dvigubai. :blink:  Nu šakės...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 28 liepos 2017 - 16:17

Bela  :bigsmile: beje, mano nupirktą Diinkai royall kitten 10 kg maišą Ainu irgi nagais perrėžė, ir įtariu net neėdė, šiaip- dėl smagumo. Tai taip atsargiai Tomas mašinon jį nešėsi. 

Lapyn, kada galėtumei užsukt pasiimt fermaktivo? Antrad.ryte jau būsim pakeliui Kroatijon. 

Beje, dėkui, kad pasidalinai info apie nuodus. Apie lelijas girdėjau. O va permetrinas- naujiena.

Atsakyti