Blyn kokie pieno spalvos.. https://www.facebook...534019619988684
Vaje, kokie gražuoliai baltukai ir vienas mano ( meduolinis su pienu).
Sveikos Rariuko sodelis labai gražus su ryžu inspektorium , na o komodos karalienė iš vis nugriuvimas. Faini Aist ir Lapynos foto-video reportažai. Sėdžiu ir beveik bliaunu, vakar bežiūrėdama ar dar kur neįkando Belai, pražiodžiau, nes žandas vienas
patino. Ir nepatiko man dantenos, paraudusios, Šiandien už Belos ir į vetkę. Uždegimas ir dantenų, ir akys paraudę, nes paprašiau, kad apžiūrėtų. Ant dantų didelių akmenų nesimato. Gavom uodegon antibą ir dar gert 8 dienas. Vienžo, prisigalvojau visko, einu bliaut.
Gielux, nesipergyvenk taip baisiai, būna su tom dantenom daug kam. Jei dantys neiškilnoti, nebyra - viskas ok. Jei ir akys paraudę (o ausys švarios, išskyrų nepagausėję?), gali būti kokia alerginė ar autoimuninė reakcija. Susitvarkysit.
Pas mane Mika vėl šeriasi. Atvažiavo kačiukai - buvo stresas, išvažiavo - vėl blogai.
Susidubliavo
Gielux,nebūtinai kažkas labai blogai Belutei.Neverk Gali kur įsidūrė, ar dantuko kraštuką nusiskėlė.Ir dabar užraudo.Mano senoliui rainiukui taip buvo.Mama su pincetu ištraukė danties atplaišą, kažkur buvo nusikėlęs.Ir pasveiko be jokių antibų.
O, Mika gal oro atšilimą jaučia? Kaip ir savaitgalį žada padorią šilumą.Labai jautri katytė, tai ne Zaiza dzinbudistė.
Molis parneštas labai šėrėsi.Zunda irgi.Galvojau nupliks katė.
Gielux, laikykis gal nieko rimto Belai nėra, viskas susitvarkys po antibų kurso.
Zaizai taipogi linkiu gero rentgeno tyrimo su palankia prognoze.
Ne kartą esu sakiusi, kad jei vaikai ir gyvūnai nesirgtų, būčiau daugiavaikė su keliais šunimis ir keliomis katėmis. O bet tačiau šeimynykščių sveikatos negalavimai per daug mano nervų ląstelių nužudo.
Aš jau nuo vakar kankinu Ainu- vis čiumpu glėbin ir bandau išlaikyti ant kelių ilgiau nei 10 minučių. Man kačiukų abstinencija, o šitoji namų karalienė visai be empatijos. man rodos, Ainu netrukus pati Diinkai paskambins ir paprašys grąžint katukus, kad tik mamka nuo jos su savo meilėm/seilėm atstotų.
Sveikos mielosios,
jau ir aš ant namų nutūpiau.
Kolei kas skubu visokius reikalus dėliotis, tad dabar kaip tik prie jų - gal kas iš vokiečių užsisakinėt planuojate? mano Runcius tuoj badaus
Sveika pargrįžusi, Erendira kai apsidirbsi, pasakyk, kaip atostogai?
Busy, o vaikai kokią katytę parsinešė ir iš kur. Parodyk, prašau.
Ačiū, ką be jūsų daryčiau Kai atsisėdau darbe, rankos virpa, ašaros tvenkias, nemoku ir aš vaikų ir žvėrių ligų ramiai pernešt, visokios pievos vaidenas. Paskambinau dukrai, kaip katė. Sako, kad taip manim dometumeisi
Bela kaip pas veterinarą nusišėrė, galvojau pas mane neplaukuota kate
Vargšė Mika, Tikuos, kad Zaizos žandikauliui bus viskas ok. Aist, prajuokinai
Ainu galvoja, sakiau nereikėjo imt tų pasiutusių mažių, dabar va ir dvikojai užsikrėtė pasiutlige...seuvbas
Erendira, sveika partūpus. Kaip atostogai?