Tikrai aciu uz saulyte, tokiu lietingu oru labai tinka vitamino D dvelksmas

Sveikos, tetos
visiems katiniukams - sveikatos daug
o aš esu pasipiktinęs ir pasibaisėjęs, skųsiuosi katinų teisėms!!!
Tas ciucikas išnaglėjo visai, manęs nebijo, puola ir kandžioja!!! O mama vis jį veda kažkur, veža, sako reikia socializuot. Nu bet nepadeda, nesisocializuoja jis, laukinis kažkoks!
mama dirba darbe už du, laiko labai neturi, bet tikiuosi papasakos jums vėliau daugiau...
Pasiilgau linkėjimai bučkis
Kelvis
Lisitėja, Zaizai svorio netrūksta, ji jo ir taip turi per daug. Kai atsigula ant pilvo susipakavusi kojas, tai gaunasi toks beveik apvalus tortas su ant viršaus užtupdyta galva - "vyšniuke".
Užtat ir noriu dietinio. O smulkus maistas jai netinka, nes visus smulkius ji ryja nekramtydama = nesivalo dantys. Žodžiu, priešingai nei Fredžiui, jai reikia kuo stambesnio ir mažiau kaloringo. Beje, pavagiliaudavo iš Diinkos kačiukų jų RC kitteno - iškart ant kailio pasimatė (pasidarė kaip skuduras). Ji ir pati kai kačiukas buvo, jai Hillso kittenas tiko labiau nei RC. RC alergizuodavo. O suaugusių RC tinka.
Erendira, labai gražiai susižiūrėjo akmeniniai miestukai ir palmės. Tik va tos temperatūros tai visiškai nesiilgiu.
Busy Kiekvienam katui savo maistas. Mano katėms Acana netiko visiškai (gal kad ėmiau Wild Prairie?) Nenoriai ėdė, viduriavo. Įvedinėjau gal 3 savaites, kol buvo nedidelė raciono dalis, dar dar. Bet kai pasidaro didžioji dalis maisto, katėms virškinimas išeina iš rikiuotės (abiems, ir Mikai, ir Zaizai). Mečiau... Zaizai RC kittenas buvo blogai. O RC meinams normaliai. Pridėjus prie to purizon arba applaws (abu su aviena), gaunasi žvilgantis kailiukas. Dabar norėčiau ko nors liesesnio (Mika irgi iš kūdumo nemiršta
), bet prisibijau, kad vėl ilgai klaidžiosiu paieškose.
Busy
Kiekvienam katui savo maistas. Mano katėms Acana netiko visiškai (gal kad ėmiau Wild Prairie?) Nenoriai ėdė, viduriavo. Įvedinėjau gal 3 savaites, kol buvo nedidelė raciono dalis, dar dar. Bet kai pasidaro didžioji dalis maisto, katėms virškinimas išeina iš rikiuotės (abiems, ir Mikai, ir Zaizai). Mečiau... Zaizai RC kittenas buvo blogai. O RC meinams normaliai. Pridėjus prie to purizon arba applaws (abu su aviena), gaunasi žvilgantis kailiukas. Dabar norėčiau ko nors liesesnio (Mika irgi iš kūdumo nemiršta
), bet prisibijau, kad vėl ilgai klaidžiosiu paieškose.
Esu tikra, kad Mika dėl šitų žodžių su tavimi nesutiktų.
Meškutė perkopė 800 gramų svorio ribą ir dabar svarstyklės rodo 840 gramus. O šiaip siaučia, laksto. Iš serijos "Nori nufotografuoti? Prašau, arba negraži mano uodega?" Arba "Ar telpu į kadrą? palauk, prieisiu arčiau, pabandysiu sulyst į objektyvą"
Esu tikra, kad Mika dėl šitų žodžių su tavimi nesutiktų.
Ne ne, Mika nėra dručkė. Ji figūringa kataitė ir tik vos vos minkšta, kad būtų maloniau glostyti.
Meškutė šaunuolė. Tuoj visiems parodys, kaip turi atrodyti gražiausias ir mylimiausias kačiukas.
Busy, gera 7 serija O Magnunos mamos Bonifacijų tai beveik įsimylėjau