Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

''Ir siaip gera kompanija'' nelabai mandagi pasirode, gal vokieciu pokalbis nepatiko ar akcentas pasirode neaiskus biggrin.gif

Tikrai aciu uz saulyte, tokiu lietingu oru labai tinka vitamino D dvelksmas 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, tetos  :4u:  

visiems katiniukams - sveikatos daug  :4u: 

o aš esu pasipiktinęs ir pasibaisėjęs, skųsiuosi katinų teisėms!!! :help:

Tas ciucikas išnaglėjo visai, manęs nebijo, puola ir kandžioja!!! O mama vis jį veda kažkur, veža, sako reikia socializuot. Nu bet nepadeda, nesisocializuoja jis, laukinis kažkoks!

mama dirba darbe už du, laiko labai neturi, bet tikiuosi papasakos jums vėliau daugiau...

Pasiilgau linkėjimai bučkis  :oro_buckis: 

Kelvis

5316893b776c91e33e10515658335b4a403.JPG

Atsakyti
Eeeeiii Baukide, sveika senai matyta bigsmile.gif Jau tikrai tu mus ir pamirsai ir nei cuciko, nei Kelniuko neberodai 4u.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:  nu sunkus laikas labai... Ir užsitęsė... Darbai, reikalai visokie fe... Bet jau šviesėja  :)

foto per tlf nesigauna normaliai įkelt, maža kažkokia...

Pasiilgau visų   :4u:​ išvažiuojam dabar, suskaitysiu viską vakare, parodysiu ir nagliuką barzduką išaugusį  :4u:  

Atsakyti

Lisitėja, Zaizai svorio netrūksta, ji jo ir taip turi per daug. :rolleyes:  Kai atsigula ant pilvo susipakavusi kojas, tai gaunasi toks beveik apvalus tortas su ant viršaus užtupdyta galva - "vyšniuke". :D Užtat ir noriu dietinio. O smulkus maistas jai netinka, nes visus smulkius ji ryja nekramtydama = nesivalo dantys. Žodžiu, priešingai nei Fredžiui, jai reikia kuo stambesnio ir mažiau kaloringo. Beje, pavagiliaudavo iš Diinkos kačiukų jų RC kitteno - iškart ant kailio pasimatė (pasidarė kaip skuduras). Ji ir pati kai kačiukas buvo, jai Hillso kittenas tiko labiau nei RC. RC alergizuodavo. O suaugusių RC tinka.

Erendira, labai gražiai susižiūrėjo akmeniniai miestukai ir palmės. :super: Tik va tos temperatūros tai visiškai nesiilgiu. :rolleyes: 

Atsakyti
Tiesa uzmaciau kazkas klause ar Roayalis blogis 4u.gif

Kadangi turiu ilgamete patirti, Royaliu pradejau maitinti katus dar 2009, tai turiu pasakyti taip. Is mano pastebejimu: katinu kailiniai igavo matini atspalvi. t.y. jokio blizgesio. Ryzo kailis buvo pradejes ruduoti vietomis. Dantys labiau apsinesdavo. Pleiskanu reiskinys didesnis. Todel palaipsniui pradejau bandyti kitus maistus, isbandziau ivairius, kol apsistojau ties Acana. Esu patenkinta, net labai. Dabar pas mane visi pasodinti ant acanos, isskyrus dvikojus 4u.gif
Bet tai nereiskia, kad kietiems Royalis netinka, jis netiko mano katinams.

Siaip rasti butent tavo katinui tinkanti maista, yra praktiskai menas biggrin.gif
Atsakyti

Busy  :sutinku: Kiekvienam katui savo maistas. Mano katėms Acana netiko visiškai (gal kad ėmiau Wild Prairie?) Nenoriai ėdė, viduriavo. Įvedinėjau gal 3 savaites, kol buvo nedidelė raciono dalis, dar dar. Bet kai pasidaro didžioji dalis maisto, katėms virškinimas išeina iš rikiuotės (abiems, ir Mikai, ir Zaizai). Mečiau... Zaizai RC kittenas buvo blogai. O RC meinams normaliai. Pridėjus prie to purizon arba applaws (abu su aviena), gaunasi žvilgantis kailiukas. Dabar norėčiau ko nors liesesnio (Mika irgi iš kūdumo nemiršta :rolleyes: ), bet prisibijau, kad vėl ilgai klaidžiosiu paieškose.

Atsakyti

Busy  :sutinku: Kiekvienam katui savo maistas. Mano katėms Acana netiko visiškai (gal kad ėmiau Wild Prairie?) Nenoriai ėdė, viduriavo. Įvedinėjau gal 3 savaites, kol buvo nedidelė raciono dalis, dar dar. Bet kai pasidaro didžioji dalis maisto, katėms virškinimas išeina iš rikiuotės (abiems, ir Mikai, ir Zaizai). Mečiau... Zaizai RC kittenas buvo blogai. O RC meinams normaliai. Pridėjus prie to purizon arba applaws (abu su aviena), gaunasi žvilgantis kailiukas. Dabar norėčiau ko nors liesesnio (Mika irgi iš kūdumo nemiršta :rolleyes: ), bet prisibijau, kad vėl ilgai klaidžiosiu paieškose.

Esu tikra, kad Mika dėl šitų žodžių su tavimi nesutiktų. :D

Meškutė perkopė 800 gramų svorio ribą ir dabar svarstyklės rodo 840 gramus. O šiaip siaučia, laksto. Iš serijos "Nori nufotografuoti? Prašau, arba negraži mano uodega?" Arba "Ar telpu į kadrą? palauk, prieisiu arčiau, pabandysiu sulyst į objektyvą" :D

Atsakyti
Varles keliauninkes. 7 serija

Kadangi Magnuna sugalvojo mums labai aktyvu poilsi Vilniuje, tai pirmasis taskas zinoma kaciu kavine 4u.gif Nepagalvojau, kad negalima ciupti katino ir tempti pas save prie staliuko, oooo... bet, taciau, as butent taip ir padariau, gavau pastaba, kad to daryti negalima. Buvo nuspresta, palikti kate ten, kur as ja pasodinau, tai ir sedejo pienanose pas mane pasonej biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ne siaip sau sedejo be darbo, uodegos galiuka zinde. Kol nusiramino save ir uzmigo biggrin.gif

Viena kate pasirodo didele sijonu gerbeja. Tik moteris pritupia, tuojau sast po sijonu ir tupi sau, makaluoja uodega. Esu nufilmavusi kaip ta dama uodega vizgina, bet ai gal nerodysiu biggrin.gif

Nusipirkau kavinukeje pakabuti, zinoma su katinu biggrin.gif ir iskeliavom pas mano draugyte Apuseli. Jos ir Gufycio lankyti

Smagiai pleptelejom kol Gufis slepesi duse nuo musu. Matyt mes jam pasitik4jimo labai didelio nekelem. Be guliasiuku atejom netgi biggrin.gif

Pas mamka Apus ant ranku saugiausia. Jo veidelis isduoda skundus i Apus ausi. Tipo, mamka tu matei kaip mane, eme, laike, kiso veida arti??? biggrin.gif

Atsisveikinom ir isbildejom apziureti Vilniaus. Klajoniu po Vilniu nerodysiu. Pasiliksiu sau. Grazu labai, aplankem daug graziu vietu. Kvepavau sostine ir grozejausi.

Isauso Dinkiniu diena. Pasikinkem Magnunos raudonaja raketa, prikabinom raudona putojanti liezuvio atpalaiduotoja, susirinkom Gielux ir pustelejom Kauno link. Kelione tikrai neprailgo. Merginos plepios, tie kilometrai sutrumpejo iki metro su galiuku biggrin.gif

Pasitiko mus, aprode savo uki. Apsisveikinau su visomis, apsikabinau. Tik veliau Rariukas prisipazino, kad yra Rariukas, nes ispradziu tylejo kaip partizanas biggrin.gif Gavau is Zundytes dovanu, nuostabius puodukus su spekit kuo? Zinoma katinukais wub.gif Aciu Zundyt 4u.gif

Taigi pasiciupau sunyte pirmiausiai:

Apglosciau katycius zinoma ir pasiciupau Igi biggrin.gif O kaip kitaip, as ne as, jei nepaturet rankose, netureto padaro su didziuliais nagais. Jau kaip jis pozavo zinokit. Ir issisiepe ir uzsimerke galu gale biggrin.gif O su juo kartu ir as, muset tarp musu kazkoks dvasinis rysys biggrin.gif

Papildyta:
Zinoma, priguliau pasisildyti prie Lapynos nugaros, o gal uzdengti jai nugara nusprendziau, kad neperpustu, kas daba ten prisimena bigsmile.gif

O kol as gulinejau, Magnuselis bande skirti sunytems vienoda demesio kieki. Ir sekesi ir nelabai. Sunytes truputi viena kitai pavydejo biggrin.gif

Galu gale viena issikvojo vieta po saule ant Magnunos keliu biggrin.gif

Toma ziuri is salies ir turbut galvoja, nu kodel tu sunie ne katinas, staigiai as tave uzmigdyciau biggrin.gif Toma gi kaciuku migdymo asas sokiai.gif biggrin.gif

Labai smagiai pasisedejom. Aciu jums visom, kad esat mano gyvenime wub.gif
Atsisveikinom ir tik tik spejom isnesti kudasiu is labai juodo lietaus debesies. Tik ismynem ir pradejo lyti.

Na ka, paskutine diena Vilniuje. Aplankem su Magnuseliu jos grazuji soda su versienos saslykiukais ir saltibarsciais. Skaniai papietavom, skanios arbatos isgerem. Pafotografavau Magnunos mamos darbeli. Jau tokio grazumo liuc biggrin.gif

Ir kazkaip opaaa... dvelktelejo senais laikais. Magnuna sako, mes senai i ji nebekreipiam demesio. O as maciusi tai labai senai, net issiziojau biggrin.gif

Na ir 7 serijos pabaigai. Grikutis su Magnuna. Kruopce gal irgi butu pasiselfinusi, bet nusprendem, neberti jai druskos ant jautriu nervu biggrin.gif

Atsakyti

Esu tikra, kad Mika dėl šitų žodžių su tavimi nesutiktų. :D

Ne ne, Mika nėra dručkė. :) Ji figūringa kataitė ir tik vos vos minkšta, kad būtų maloniau glostyti. :D

Meškutė šaunuolė. Tuoj visiems parodys, kaip turi atrodyti gražiausias ir mylimiausias kačiukas. :angel2:

Busy, gera 7 serija :super: O Magnunos mamos Bonifacijų tai beveik įsimylėjau :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 liepos 2017 - 12:12
Colomba, tai parodyk savo pasunkejusia Miaska nu bigsmile.gif

Aha Bonifacas labai jaukus biggrin.gif

Siandien pabaigsiu kurti seriala, liko 8-oji paskutine serija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 liepos 2017 - 12:20
Varles keliauninkes. 8-ta paskutinoji serija.

Kelione atgal i NO ''neprailgo''. Lektuvas. Masiniukas. Viso apie 4,5 val. kelio. 4u.gif Ir stai mes jau namie pas Ozi, Oli, Tute ir Kiara 4u.gif

Zinoma senai bemaciusi Ozi, Magnuna primiausiai dziaugesi juo biggrin.gif Uzaugo didelis, plaukuotas briedis

Leidom sau antraja atostogu savaite ir pamiegoti ilgiau, ir sustabdyti lekianti laika. Pasimegauti tieisog nieko neveikimu. Salyginai nieko neveikimu. Nes jau kita diena, uzkurem laiva ir isplaukem pasiplaukioti ir pasigrozeti miestu is vandens puses.

Oras buvo beveik palankus. Ssaule sviete ir protarpiais vejas pute. Magnunai tuojau buvo iteiktos kapitono teises ir ji buvo pasodinta vairuoti. biggrin.gif

Kadangi reikejo ne tik vairuoti, bet ir stebeti zuvu burius, ka sekmingai Magnuna ir dare biggrin.gif Akylai seke viska, kas vyko aplink mus.

O as ka jau cia, leidau sau mesti vala ir laukti kol uzkibs dideles ir mazos zuveles. Matyt primerkiau viena, kita aki ir prisnudau. Girdziu Magnuna saukia ir rodo kazkur pirstu.

Ojjjjeeejj zuvies buri busiu pramiegojusi. Nu tu zalia ruta!!! Staigiai uz valo truukt i save, matau parskrenda i mane dvi didziules skumbres. As viena snai nuo kablio, svyst Magnunai i rankas (kad maisan kistu), capt antra, svyst Magnunai... atsisuku, nesuprantu ka Magnuna su pirmaja skumbre daro, pasmaugti bando, ar apkabinti stipriai biggrin.gif

O jinai matai pirma karta spurdancia zuvi rankoje laiko, baisu pasirode, tai pasiciupo, uzsimerke ir sedi sau ten kazkur ''nirvanoje'' scenic.gif fish2.gif biggrin.gif Istraukiau is ranku, idejau i maisa. Neuzilgo pagavom dar dvi ir patarukem jau namu pusen, kadangi, oras daresi visai nebepalankus.

Ta dien, skumbres mus lepino. Pagavom cielas keturias biggrin.gif

Kita diena patraukem i Risør, kuriame buvom jau praeitais metais. Norejau Magnunai parodyti akvariuma, kuriame ivairios jurines ir geluju vandenu zuvys. Kadangi buvom su ponaiciu Oziu:

Tai zinoma su juo, niekas i akvariuma neileido. Teko Magnunai ieiti vienai. Galbut jinai papasakos pati, ka ten mate biggrin.gif

Po to labai netycia uztikom ta katinu galerija, apie kuria pasakojau. Ten nusipirkom po nedidcka paveiskliuka ir patraukem i centra. Kadangi cia buvo labai didele menininku muge, gavom proga apziureti visus dirbinius. Kainos zveriskos. Nufotografavau tik rupuziu pievele. Mielos tokios biggrin.gif

Na ir uzsilipom i ta pati kalna, kuriame fotkinomes ir praeitais metais.

Papildyta:
Na ir paskutinis pasivaiksciojimas po gamta. Nes dienos tikrai lepino mus saule. Nevardinsiu kiek dienu mes praleidom gamtoje ir kiek dienu shopinomes. Uzsitovarinom batais,drabuziais, as akinius uzsisakiau kitus biggrin.gif

Ismaudem Ozi ezere, kad karsta nebutu. biggrin.gif

Stai ir baigesi varliu keliauninkiu serialas. Aciu, kad ziurejot. Iki sekanciu kartu biggrin.gif 4u.gif

Vaidino: Busy ir Magnuna

Atsakyti